skoltrött!

Hallå!
Nu är jag så skoltrött att jag till och med startat en "Vi som är skoltrötta" grupp på facebook. Jag tror jag kommer få många medlemmar. Eller? Får väl se :)
Min "Vi som blir bakfulla men glömmer av det nästa gång det är dags för fest igen" grupp har än så länge 135 medlemmar, tror på fler.. Eller , det kankse inte finns så många som blir bakfulla. Tror inte det finns så många som blir så bakis som jag iaf.

Jaja hur som helst.. Är i skolan nu, efter skolan ska jag till nästa skola, ska köpa en klänning i gbg och sen åker jag hem och sover över natten. Imorgon är det skola igen sen är det lov. Jag fyller år på fredag :) Jag och Johan åker till jönköping bor på hotell, på lördag är det elmia, sen tillbaka till hotellet, på söndag åker vi hem, firar mig, går ut på krogen, på måndag blir det en slappdag, och på tisdag åker jag till lysekil på intensvikurs en vecka. Sen åker jag dit nästa gång på sommarlovet och kör en vecka till. Jag längtar till så mkt nu, speciellt fredag :D kommer bli sååå mysigt <3

Börjar min lektion om 10 minuter.. Ha det bra (:

<3

varför är vi inte tillräckligt nöjda?

Hej igen :)
Skrev det andra inlägget idag i skolan lite fort och fick väl egentligen inte med riktigt allt, så får helt enkelt skriva lite till nu.
Ni har väl inte missar att Ricky Martin kommit ut med att han är bög? När jag läste det tänkte jag direkt, aha kom han på det nu? Jag menar han är ju en snygg kille och så, de är ju faktiskt de flesta bögar, men jag blev faktiskt inte alls förvånad, snarare förvånad över att inte det kommit fram tidigare. Han är ju lite bögig i sättet, eller är det bara jag som tycker det? Men det är inget fel med det, snarare synd att han inte vågat komma ut med det tidigare.

Sen funderar jag väldigt mycket på en annan sak och det är, Varför är vi aldrig tillräckligt nöjda med det vi får?
Jag blir så ledsen på mig själv när jag verkligen känner att jag vill ha mer hela tiden.
Mera kläder, nya kläder, nytt smink, mera mat, mer godis, mer pengar, mer av min partner,  mer roligt, mera mera mera hela tiden... Jag vill verkligen vara nöjd, men jag är inte mer än människa och vi är aldrig nöjda, vi vill ha mer eller annorlunda. Se bara hår som ett exempel, jag vet inte många tjejer som aldrig klagar över sitt hår. Man vill ha kortare, längre, annan frisyr, annan färg osv.. Hur mycket finns det att klaga på egentligen?

Jag/vi borde se mer på de som inte får någon mat på bordet varje dag, rent vatten, tak över huvudet osv.. Vi borde vara mer nöjda med det som är en självklarhet för oss. Kan bli arg på mig själv nu att jag inte tänker, gud vad bra jag har det, jag har rena kläder, jag kommer få gå till skolan imorgon och få sova i en säng mm...
Men istället vill jag ha mer pengar så att jag kan köpa mera kläder, åka mer till olika ställen, unna mig mer mer mer.. och dessutom kan jag ens med att fundera på att strunta i skolan när jag inte ens är sjuk :O Det är ju om inget annat rätt sjukt.

Är det någon som håller med mig?
Jag är alltid väldigt tacksam över det jag får och blir glad :) MEN.. tacksam är något annat. Bara för att jag är tacksam är jag inte helt nöjd. Jag vill fortfarande ha mer....

Jag ska försöka se mer på det jag har och inte det som jag inte har. Försök du också :)

:) :S

Hej!
Dåligt med inlägg under helgen.
I Lördags var jag på odd fellow med Lisa och några kompisar till henne :) Innan förfesta vid hos en tjej som hette Emma. Trevligt trevligt. Jag skulle ta det lugnt eftersom jag skulle till gbg och shoppa dagen efter. Japp så jag tänkte att jag förfestar lite iaf, och sen behöver jag inte dricka ngt eller kanske max en öl inne på odd. Men när jag kom dit skriker Susanna att jag snart fyller år, då tkr ju alla att jag ska supas under bordet :O NEJ NEJ försökte jag förklara det går inte, vi får ta det ngn annan gång. haha det va lite jobbigt, alla tyckte säkert att jag va tråkig men var tvungen att säga nej om jag skulle vara mänsklig dagen efter. Vissa gånger gick det verkligen inte att säga nej, så drack ju lite där inne men tog det ändå lugnt, stolt över mig själv hehe (:
Vi dansade och skrattade och det var väldigt roligt. Kul att träffa alla som man inte träffar varje dag också :)

Dagen efter mådde jag illa, men hade ju lovat Johans mamma och hans syster att följa med och shoppa i Gbg så det va bara att åka :) det gick bra, mådde väldigt illa vissa stunder och bättre andra, men vi hade det trevligt och shoppade lite. Hittade en jättefin klänning som va slut i den storleken jag ville ha så ska köpa den ngn dag i veckan nu ist, för det skulle komma in nya :)

Igår va det skola igen, var inte här hela dagen eftersom jag hade huvudvärk så Johan och Jocke va snälla och hämtade mig  i gbg :)
Sen umgicks jag men älskling hela dagen :) <3
Kollade på filmen "2012" på kvällen, men vi somnade såklart innan vi sett färdigt på den =/

Och idag är det skola igen , och jag är trött på allt, jag är trött på skolarbete, jag är trött på att jag får tjata för att det ska hända ngt i gruppen, jag är trött på lektionerna, allt! Jag vill hem och SOVA tills på fredag! Ser fram emot helgen så mkt <3 Kommer bli underbart.

Nu ska jag äta !! och sen överväga hemgång. Hej då !


klantiga Ida! Lyckas med allt, förutom att vara oklantig?

Hej igen!
Nu skriver jag andra inlägget för idag. Blev lite kort och snabbt förut innan jag skulle med tåget. Nu är jag hemma iaf, väntar på att min kära pojkvän ska komma hem från jobbet. Blir en lugn kväll idag, känner mig inte riktigt frisk =/ orkar inte bli sjuk igen, men bättre alla sjukdomar kommer nu och inte nästa helg när jag fyller år och jag och Johan ska mysa på hotell hela helgen :) Längtar så mkt!

Måste bara berätta hur klantig jag va igår. Jag hade ätit lunch i skolan klockan 11, vi har ju väldigt tidig lunch, och igår åkte jag hem efter skolan och sov hemma. Jag va i thn vid 4 och då va jag skit hungrig. Jag blir typ hungrig var tredje timma eller ngt normalt :O Vet inte om det är så normalt men så är det iaf, hur mätt jag än ätit mig så är jag hungrig nästan jämt :S och så har jag alltid varit. Men hur som helst, när jag kom hem då vid halv 5 tiden värmde jag mat som mamma lagat, när jag skulle äta va jag så hungrig att jag inte ens tuggade maten. Och den va så JÄVLA varm. Ni vet man brukar ju bränna tungan ibland, men jag hann inte ens bränna tungan för att jag svalde så fort och SÅKLART så brände jag halsen istället, och fy fan vad det brände och sved, kändes som det blev en blåsa i halsen och efter det var det ganska jobbigt att äta, för det sved så himla mkt, men hungrig som jag va hade jag inget val så det va bara att slänga i sig. Och inatt och i morse när jag vaknade hade jag ännu ondare, och så har det varit hela dagen och är fortfarande, känns som att man har halsfluss i halsen typ men att man inte mår som att man har halsfluss annars om ni förstår vad jag menar? :P

Jaja ska försöka tugga i fortsättningen och kolla så att maten inte är för varm ;) För några månader sen satte jag i halsen och nu skadar jag den, det är inte bra :P

ja vad mer, Lets dance final ikväll, det ska jag kolla på iaf :)
Tycker både Claudia och Mattias är bra, men Claudia har varit min favoit hela tiden så håller lite mer på henne. Men tror det kan bli svårt i och med att Mattias har sina trogna fans redan sen innan. Men vi får se :) Vem håller ni på?



Vem är din favorit?

hudsjukdomar är äckligt :S

Hej!
Då va det fredag igen, skönt :)
Just nu mår jag väldigt dåligt. Vi har precis haft hudvårdlektion, först hade vi prov, aldrig kul, sen hade vi dessutom genomgång om olika hudsjukdomar. Visste ni tex att alla har herpes inom sig men att det inte bryter ut hos alla. Och får man det i underlivet kan det spridas och gå upp ända till hjärnan så att man dör :O sjukt ju. dessutom har var tredje människa det :S ..
Vi såg även en massa andra äckliga bilder, var seriöst nära på att spy, fick kväljningar några gånger.

Ja.. Nu väntar jag på tåget, är hemma vid 4. Får se om man kommer äta ngt idag efter man sett alla bilderna. Jag klarar bara inte av sånt.. FY FAN!

Skriver kanske senare. Hoppas ni har haft en mysigare dag än jag än så länge :)


<3

B-fest

Tja Tja!
Idag har jag varit i skolan, hm ja inte så roligt kanske. Åkte hem för jag kände att jag behövde träffa Johan lite. Ja träffade han ju i 50 minuter innan han nu åkte iväg till sin pappa för att greja, Tråkigt =/ .. Men men behöver ju ändå plugga så det gör väl inget..

Tänkte ni skulle få hjälpa mig med en sak :)
Den 16e April ska jag och Malin fira att jag fyllt 18 och Malin 19 med tjejerna i klassen och så. Vi ska ha "b-fest" som vi kallar den. det betyder att man måste klä ut sig till ngt som börjar på bokstaven B. Jag har inte riktigt bestämt mig än vad jag ska vara, det lutar mot boxare men det är inte alls säkert än. Så jag tänkte att ni skulle kunna ge mig ett förslag, alla kan ju säga ngt iaf som börjar på B. Väldigt tacksam om ni hjälper mig.

Hoppas ni haft en bra dag, har ju varit så underbart väder, äntligen lite varmare :D
<3


stil !

Hallå på er :)
Idag vakande jag hemma, sov väldigt bra inatt bredvid älskling <3 Han körde mig till tåget, och för en gångs skull sov jag ända från trollhättan till att jag hörde "Göteborg nästa" i högtalarna när jag nästan va framme, det va skönt :) Resan gick väldigt fort.
Skoldagen har varit helt okej. Kollade på film på första lektionen och den va mkt intressant måste jag säga. På stylistlektionerna sminkade vi på tid. Kul tyckte jag :)
Sen har inte allt varit superbra, har nämligen haft världen huvudvärk och mått illa igen. Gör det allt för ofta nu för tiden, känns som migrän lite grann, väldigt jobbigt. Men nu är det bättre igen som tur är så att jag kan plugga lite och sitta vid datorn när jag pausar ;)

Och ja vad funderar jag på för ngt roligt idag?
Jo en sak jag tänker på är ens personliga stil. Som idag när vi sminkade och den ena gruppen fick rocktema som sminkning, jag satt modell och blev rocksminkad. Asså jag gillar den stilen, jag älskar att se lite rockig ut ibland, MEN inte alltid. Jag tycker att det är roligt att vara lite söt ibland, med lite färg på kläderna, iaf lite, är ju inte så jättemkt för färger direkt. Och ibland kan man ha lite softare kläder, och ibland som sagt rockigare osv.. Man behöver väl inte bara ha en stil? Jag tycker iaf att det är kul att variera sig lite beroende på vad man känner olika dagar :)
Tycker inte ni det? Kul om ni kommenterar ibland när jag frågar vad ni tkr ;) Ni är allt för dåliga på det. Funderar ibland på vad jag ska ta upp för ämne för att alla ska tycka att det är kul och kommentera lite (: 




När jag kom hem idag åt jag pyttipanna. Var bara tvungen att ta kort, för ser det inte ovanligt gott ut för att bara vara pytt i panna? Eller är det bara jag som tkr det :P



Får åretgå till pluggandet :)

En sak till bara. Är det någon som skulle vilja följa med mig imorgon till Mischas skola och bli sminkad klockan 3. Det är i Göteborg. Ring mig eller ngt då :)

<3

hår...

Hej!
Blev ett sent inlägg idag, klockan är redan 21:40.
Har haft fullt upp hela dagen. varit i skolan, Johan hämtade mig, jag åkte med honom på jobb, kom hem lagade mat, gjorde hårinpackning som vi har som läxa till skolan, tog kort på produkten, på mig före och efter osv.. Och nu har jag precis lagt in bilderna på datorn. Det tar sin lilla tid. Johan är iväg på jobb men kommer förhoppningsvis snart. Skull egentligen pluggat till hudvårdsprovet som vi har på fredag, men det orkar jag inte nu =/


Såhär såg min produkt ut.


Jag före..

Jag med produkten i..

Och jag efteråt :P

Orkar inte skriva mer än såhär idag. Hoppas ni haft en bra dag iaf :)


våga var dig själv!

Hej igen!
Andra inläggen för idag, men kände bara att jag ville skriva en sak..
Jo nämligen att vi jobbade med hår idag i skolan, fick antingen göra en lite crazy rockigare frisyr, eller en söt lite frisyr.. Jag och Malin gjorde på varandra, och det blev en rockigare frisyr för oss båda..

Men det va inte det jag skulle säga, utan nu ska jag komma till saken.. Efter skolan när jag skulle gå till bussen för att åka till frillesås kände jag verkligen hur mkt en frisyr gör för att få uppmärksamhet. Det va inte en ända människa som jag mötte som inte kollade lite extra länge på mitt hår. Vissa till och med stod och glodde på det, och en tant såg ut att tappa hakan.

Och sen va inte det här världens extremaste frisyr, utan jag hade en "skidbacke" , vet inte om alla vet vad det är. Men luggen bakåt, som en bulle, eller ja vet inte riktigt hur jag ska förklara :P Rätt bak iaf, fast att det inte ligger slickat utan att man tuperat så det blir stort.. på sidorna va det tvinnat så det va "slickat"  nästan kan man säga, och där bak va det tuperat lite "busigt".. Fan va dåligt jag är på att förklara känner jag. Hur som helst det är inte det viktigaste hur det såg ut, men att det inte såg ut som "alla" andras hår gjorde att man fick uppmärksamhet så man kunde tro att jag färgat håret gult, blått, rosa och grönt i fläckar eller ngt.

Men jag önskar att jag såg lite mer egen ut jämt, för det är egentligen så jävla tråkigt att se likadan ut som alla andra. Det är klart, det är alltid kul att vara lite inne med kläder, skor osv.. Men det är inte kul att ha exakt samma som alla andra, och precis likadan ut som alla i håret, det blir så vanligt, så "normalt" , tråkigt helt enkelt.

Och sluta kolla snett på alla som inte ser precis ut som du. Det är ball att våga vara sig själv, stå upp för det man själv tycker är snyggt och inte gå efter vad alla andra tkr hela tiden. Jag har för dålig självkänsla. Tycker gärna om när andra tycker att det jag har på mig är snyggt. Det är ju inte kul om folk tkr man har på sig ngt fultl.. Men ska öva på min självkänsla mer :)

Kom på att jag har bilder på håret så hade inte behövt förklara så noga :P


Först det jag gjorde på Malin. Har bara bild från ena sidan.


Jag . Malin har gjort frisyr


Framifrån.. Tycker själv inte att frisyren blir lika bra på bild som den va i verkligheten.


bakifrån


När jag kom hem tog jag ut spännena. Och när jag tagit ut på ena sidan tyckte jag att det blev jäkligt snyggt :P Borstade även ner luggen åt ena sidan..
Tycker att det är SÅ snyggt att raka lite på ena sidan. Funderar starkt på att göra det, men min kära Johan tycker inte att det är en bra idé ;P


Lite hemskt att lägga upp massa bilder där man är osminkad :P

Men hejs svejs, nu ska jag inte skriva mer :P
Skriv gärna vad ni tycker om håret på den sista bilden. Hade det varit snyggt med lite rakat på ena sidan ;D?

Visa respekt mot övningkörare!

Tja!
Då va det måndag igen, tillbaka till verkligheten som vi brukar säga. Inte alls roligt, men vad gör man. Längtar till nästa helg! :) Hoppas ni haft en bra helg iaf. Min har varit helt nykter, men mysig och bra :)
Igår va jag ute och övningkörde 4 timmar i sträck med Jarno och Karin.

En sak jag inte tycker om när man övningkör är att alla, eller iaf nästan alla MÅSTE köra om, bara för att det står övningkör på bilen. Eller så MÅSTE dem ligga i röven på en. Det kan jag bli väldigt irriterad på.
Okej sen är det ju såhär att nästan alla som har körkort kör ca 10 km/h mer än man får. Är det inte så? Jag tycker iaf att trafikrytmen brukar ligga på en 10 km mer än vad man får köra. Det är lite roligt faktiskt. Men när man övningkör så har man ngn bredvid sig som kollar att man håller hastigheten. Men folk är verkligen respektlösa mot övingkörare. De tror väl inte att man kan ngt bara för att man har en övningkör skylt. Men jag tror att vi övningkörare ibland kör bättre. Eller inte bättre men vi håller ju på och lär oss, vi sitter därför och är uppmärksammande på vad det är vi gör hela tiden, kör lagligt, har koll på allt som sker osv.. Ngn som håller med?

Nu ska jag till skolan. haft sovmorgon idag, men varit på vårdcentralen så ändå fått vakna tidigt =/
Ska till frillesås ikv. Kanske skriver mer sen, om det händer ngt roligt på dagen (:

Ha en underbar måndag ;D
<3

Tuta och köra ;D

Hej!
Ne e måttbandet har gömt sig för mig riktigt bra, för jag hittar det inte =/ Så får ta nya mått ngn dag när jag kan helt enkelt :)

Men men.. Igår pluggade jag först lite teori, alldeles för lite egentligen, sen åkte jag och Johan upp till stan och lämnade en film och åkte till Hollywood och åt en pizza. Härligt om vi verkligen hade åkt till Hollywood, och inte bara pizzeria Hollywood :) ...
Efter det följde jag med Johan till garaget en stund, va med när han bytte bromsbelägg och hjälpte även till att polera lite. Så nu glänser bilen finfint (Y) .. Sen kom Jarno och hämtade mig och vi åkte och övningkörde och det gick bra :) På kvällen va vi hos Klas en stund. Blev bara en öl eftersom jag ska iväg och övningköra idag igen, och Johan ska hjälpa sin pappa och sen greja med bilen så han drack inte heller så mkt. Och när man inte dricker och alla andra gör det, så blir det inte så jätteroligt till slut hehe. Det va trevligt att umgås en stund, men utan alkohol så blir man trött lite tidigare också. Så vi gick över till Johan lite innan 11 tror jag.

Ja och idag ska jag som sagt övningköra. Idag blir det en långtur också, får se vart vi åker jag och Jarno.
Jag hade ju som mål från början att ha körkort innan sommarlovet är slut, nu har jag som mål att få det senast på sommarlovet iaf. Så får försöka köra så mkt som möjligt eftersom jag inte kört mkt alls än egentligen. har ju kört mammas automatväxladebil en del, men växlad bara 4-5 gånger, så jättesnällt att Jarno vill ut och åka i flera timmar idag så jag verkligen får in det perfekt ;D

Tänkte att jag skulle plugga en stund innan han kommer.
Hoppas ni haft en bra helg, det har jag :)
<3

göttegris.

Hej på er!
Då är det lördag och ÄNTLIGEN har jag fått äta godis :D Har stått ut en hel vecka utan godis, även när alla andra ätit godis, kakor och annat gött. Är lite stolt över mig själv faktiskt haha :P
Så nu har jag mölat i mig sen jag vakande, ska snart gå på chipsen också tänkte jag.

En till sak jag skulle gjort idag var att mäta mig, om jag gått ner ngt. Men jag hittar inte måttbandet :S Ska fortsätta leta, så kanske jag skriver ut det senare idag eller imorgon.

Ska plugga kk-teori nu, måste plugga som fan nu så jag kan få mitt körkort så fort som möjligt efter jag fyllt 18 :) Och dit är det bara 13 dagar kvar idag.

Jo jag tänkte på en sak, jag fyller ju år på en fredag, och på torsdagen innan är det ju Lipz. Jag och Lisa ska dit efter klockan 00, om det är ngn mer som vill följa med så är det ju bara att höra av sig, hade varit kul ;D
Måste dock ta det lugnt eftersom jag ska till Jönköping med Johan på fredagen. Och ni flesta vet väl hur bakfull jag blir JÄMT :S .. usch usch.. Men bara för sakens skull iaf, och fira att jag fyller lite :)

Och idag, ja då va jag faktiskt lite sugen på fest, men kom på att jag ska övningköra imorn och det kan jag inte heller tacka nej till eftersom jag nästan ALDRIG har tid att övningköra. Och nu vill jag verkligen lägga ner så mkt tid som jag bara kan på körkortet. När jag fått det kan jag slappna av igen (:

Hör gärna av er om det händer ngt kul, jag ska vara nykter men kan ju försöka ha kul iaf ;) hehe. NEJ man kan inte ha lika kul utan alkohol, eller har jag fel? :P

Ha det bäst, <3

Lämna plats!

Hej på er!
Jag sitter i skolan, haft prov i företagsekonomi nu på morgonen, får se hur det gick, har faktiskt ingen aning. Hoppas att det gick bra :)

Det finns ngt jag stör mig på, och det är när man sitter och bussen och det är knökfullt med folk och några sitter med sina väskor eller med benen upp på sätet  så att absolut ingen annan kan sätta sig bredvid. Är inte det störande?

Är folk rädda för att ha någon bredvid sig, skulle ifs inte förvåna mig, vi bor ju i sverige, vi är rädda för att ha okända människor nära oss, är det inte så?
Vi söker oss gärna till platset så långt bort från alla som möjligt. Och skulle någon sätta sig bredvid oss på en nästan folktom buss och börja prata skulle vi direkt undra vad denna personens fel var?

Jag säger inte att jag är annorlunda, jag har ju växt upp i Sverige. Här är det så. Vi pratar inte ofta med främmande människor, ja förutom på fyllan då. Vi måste ju dricka för att få mod. Sen kan vi göra vad som helst, vakna upp med ångest nästa dag men dra igång precis likadant nästa helg igen. Ganska roligt när man tänker på det.
Jag är inte annorlunda med det, jag tycker det är roligt att vara lite modig på fyllan och dagen efter har jag alltid bakfylleångest, ALLTID :S även om jag inte gjort ngt som egentligen är så pinsamt. Men sån är jag..

Hur som helst tillbaka till det som jag stör mig på. Tycker inte alls om när inte folk lämnar plats, utan försöker allt för att verkligen ingen ska sätta sig bredvid.
Ser jag att det kommer in mycket folk på en buss som redan är full och jag har en plats ledig bredvid mig så tar jag ju såklart bort min väska om den ligger där och låter ngn sätta sig bredvid mig. Man måste faktiskt tänka lite på andra också och inte bara på sig själv. Var snäll! :)

Efter skolan idag ska jag till nästa skola, till Micha :) sen åker jag nog hem eftersom det tar lika lång tid från gbg och hem som till frillesås. Och imorn har jag sovmorgon.

Börjar min lekton om 5 minuter så ska dra mig nu. Ha en bra dag :)



Har testat den hemmagjorda hårinpacknigen

Hej :)
Nu har jag provat hårinpackningen som jag skrev om tidigare idag, så vill ni veta hur bra den var, läs! (:

När jag gjorde hårinpackningen måste erkänna att den varken såg god ut eller luktade speciellt gott, men det kunde väl inte vara så illa när det står överallt på internet att det ska vara bra för håret?
Man måste ju prova annars vet man inte, men det va inte så lockande att kleta in den gröna geggan i håret. Inte alls skönt faktiskt, men slutresultatet skulle väl bli bra?

När det va dags att tvätta ur hårinpackningen efter 20 minuter var det spännande att veta vad man skulle få för resultat.

Det första jag tänkte när jag duschade håret med vatten var nej det här var ju inte alls bra. Mitt hår kändes väldigt torrt och strävt. Jag fortsatte att tvätta ur det, tog sedan schampo och tvättade ur det precis som det står att man ska göra. Håret kändes lite lenare efter det men var tvungen att ta balsam också för att det skulle bli riktigt bra.

När jag tvättat ur det ordentligt och med både schampo och balsam kändes håret riktigt bra. Det blev mjuk och lent och kändes väldigt friskt.

Jag var lite rädd för att lukten skulle vara svår att få bort, men det var faktiskt inga problem. Luktade många gånger i håret men det luktade inte alls illa, bara gott efter schampot och balsamet.

När håret sedan torkat var det silkes lent och jag blev glad att det fungerat även fast jag ett tag trott att det inte alls hade blivit bra.

Jag skulle absolut kunna rekommendera denna sortens hemmagjorda hårinpackning till alla med torrt hår. Man får inte vara känslig för att det inte ser så jättegott ut, och man får inte heller bli rädd att det inte blir bra bara för det inte känns silkeslent direkt när man tvättar ur det.

Prova gör egna produkter hemma som kanske funkar bättre ist för att köpa dyra i affärer. Värt ett försök :)


Hårinpackning

Hej!
Sitter i skolan. Håller på att förbereda för att göra en egen hårinpackning. Tänkte att jag skulle lägga ut receptet och så här så att ni också kan prova. Själv ska jag göra det idag, får se hur det blir :)

Inpackning för torrt hår



  • 2 msk olivolja

  • 1/2 avokado

  • 1 msk majonnäs


Värm olivoljan så att den blir ljummen och blanda med resten av ingredienserna. Massera in blandningen i handdukstorkat hår och täck med en plastpåse och en handduk. Låt verka i tjugo minuter, tvätta sedan ur blandningen med ditt vanliga schampo.

Hårinpackning mot torrt hår

Eftersom det är vanligt att vi varje gång vi duschar använder schampo som torkar ut både hår och hårbotten så är det väldigt bra att göra en hårinpackning ibland. Anledningen till att vi har torrt hår är brist på oljor, därför är det bra att göra en inpackning med bra oljor.

Olivolja är en väldigt bra olja eftersom denna verkar antiinflammatorisk och kan lindra irritation i din hårbotten. Den är även mjukgörande och återfuktande, vilket är bra för både hår och hårbotten

Avokado är en väldigt fet frukt som hjälper till att ta bort fett och smuts från ditt hår. Håret blir glansigt och mjukt samtidigt som det även är bra för hårbotten. Avokado fungerar bäst i torrt hår eftersom det är en så fet frukt.

Majonnäs kan förstås tillagas på flera olika sätt. Men grundreceptet till majonnäs är ägg, citronsaft, vatten, creme fraiche, olja och salt. Majonnäs i håret gör så att håret blir väldigt lent och glansigt.

Tillsammans blir dessa produkter en bra hårinpackning. Håret blir rent, fräscht, mjukt, glansigt och väldigt vackert. Allt vi behöver.

Etiketten som ska sitta på burken :)

va och köpte en burk förut, eller ja hittade ingen direkt så köpte en burk med barnmat som jag bara ska tömma, sen är den ju perfekt att använda (:

Behöver inte vara så dyrt att ta hand om sitt hår. Finns en massa tips på egna hårinpackningar om man bara googlar. Detta är alltså till torrt hår, har du fett hår ska du inte använda avokado t ex. Som sagt googla, finns massor med bra tips :)

sjuk sjuk sjuk, JÄMT!! :@

Hej!
Först vill jag skriva grattis till min underbara vän Sofia som fick körkort idag ;D Nu får du bara skaffa dig en bil så drar vi ngnstans sen (Y) hehe..

Ja och a sen är jag väl väldigt tråkig idag. Sitter och lyssnar på Billy idol, tycker synd om mig själv för att jag är hemma och mår dåligt =/ Haft världens huvudvärk hela natten, mått illa och även haft lite ont i magen :S. Magen har jag inte ont i längre och huvudet är mkt bättre annars hade jag inte kunnat sitta här. Men illamåendet är fortfarande kvar. Kände att det va bäst att stanna hemma från skolan idag, IGEN tyvärr :S har varit borta alldeles för mkt det senaste. Men vad ska man göra när man har världens sämsta immunförsvar? Om det är ngn som vet ngt bra så att man håller sig frisk så vill jag gärna veta vad det är (:

JAG LÄNGTAR TILL SOMMAREN! Då det är inte ngn skola! Förhoppningsvis sommarjobbar jag, men mkt hellre jobba och tjäna lite pengar än att gå till skolan där det bara är tråkigt och inte få ett skit!!



SOL tack, eller vad tkr ni? :)

rätt som vann melodifestivalen?

Hej!
Ja då va det redan söndag..
Igår hann jag med att övningköra med Jarno lite :) Bowla på dagen med Toni, Sanna, Mathilda, Isabella, Nellie, Christel och mamma :) Sen åkte vi hem och fika lite, pappa fyllde år igår. Sen blev det melodifestivalen med Johan, Elin och Andreas igen. Jag och Elin röstade på Jessica några gånger och Andreas på Ola. Men ingen av de vann, utan det gorde Anna, och jag klagar inte.Det va ju henne och Jessica jag höll på mest så det va bara bra:) Eller vad tkr ni?

Idag händer det nog inte så mkt, mår faktiskt ganska dåligt. Johan håller på och tvättar kläder nu och sen ska han väl åka iväg och hjälpa sin pappa. Jag kanske får plugga lite? =/

Blir inget långt inlägg idag, nu ska jag lägga mig i soffan ;D
Ha det så bra..


Fredagsmys (:

Hej!
Idag har jag varit hemma från skolan. Tog urinprov i morse eftersom jag fortfarande haft besvär med urinvägsinfektion eller ngt :S ..
Vaknade tidigt klockan 6 när Johan gick upp för att åka till jobbet. Men kände att jag ville sova lite till, men det va inte lätt att somna, låg nog nästan en timme och försökte sova. Till slut somnade jag och vaknade av ett sms som jag fick av Sofia vid halv 9. Svarade på det och sen läste jag ett kapitel i min bok som jag måste läsa i skolan.

När jag läst gick jag upp och åt frukost och sen gjorde jag mig i ordning, åkte till Kicks för att kolla vilka arbetstider jag får när jag ska praktisera där v 18. 10-18 varje dag, blir bra :) Lämnade även in lite bilder på sminkningar jag gjort eftersom jag sökt sommarjobb där med. Albert, ägaren tyckte att jag va duktig hehe.

Efter Kicks åkte jag och mamma och tränade på friskis och svettis i en timma. Efter handlade vi lite mat på willys och åkte sen hem och åt tacos :) jag duschade och hade sen tid hos en läkare på vårdcentralen. Nu har jag precis kommit hem för en stund sen. Väntar på att älskling ska komma hem <3 Ska ha myskväll bara vi två ikv, längtar <3

Imorn blir det nog melodifestivalen, måste ju kolla på finalen :) Vem/vilka håller ni på?
Själv tycker jag att Anna Bergendals låt låter bäst på radion, och att Jessica Andersson låt är jättefin. Så håller nog tummarna för dem imorgon :) Annars tycker jag att nästa alla är hyffsat bra förutom timotej haha.
Ska jag tänka längre på vem som skulle ha bäst chans i Eurovisson så tror jag nog på Salem al Fakir.

Ha en bra helg, det ska jag ha (:  

skulle haft sovmorgon :@

Hej!
Jag sov hemma inatt, ställde klockan på 05:20, hm a snosade visserligen fram till 05:50 innan jag orkade gå upp. Då va det bara ta på sig kläder och gå ner och äta frukost som älskling dukat fram. Sen borta tänderna och åka till tåget som går 06:34. När jag väl kommer fram till skolan ser jag att jag har sovmorgon, min ena lärare har flyttat fram sin lektion eftersom våran nästa lektion är inställd. Jag kunde ha sovit nu :OOO Ne ist får jag ha tråkigt till 09:50.. Sen har jag bara en lektion till klockan 1. Visseligen är det idrott vilket är värt att vänta på nu när jag börjat röra på mig haha :P
Igår va jag ute och powerwalka i 45 minuter (:

Fast nu kom min lärare in så fick börja tidigare, men spelar ju ingen roll egentligen har ju ändå håltimma sen. Så får hitta på ngt då ist..
Men jag börjar nu så får jag det gjort (:

Ha en bra dag<3

allergisk reaktion

Hej på er!
Igår kväll fick jag en hemsk allergisk reaktion av ngt :S vet inte vad, men har mina teorier om vad det kan vara. Träffade ju Philip igår så kan ju hända att han gjorde mig allergisk, haha ne.. men tänkte däremot på att han har hund hemma och jag är allergisk, och hans hund kanske legat i bilen? :S jag vet inte men tänkte att det kunde vara så, och när jag kom hem hälsade Christel och Jari på med katten Vince, den kan ju även gjort mig lite allergisk. Och när det blev mkt på samma gång så fick jag en allergisk reaktion, kliade på hela kroppen, fick utslag, svårt att andas och även lite kvävningskänsla i halsen. Fick ta tabletter för att jag skulle kunna sova, trodde jag skulle bli galen av allt kliande :S

Till slut så somnade jag. Vaknade i morse och det va bra, men när jag gick upp, sminkade mig så kom det tillbaka, det började klia i hela ansiktet och sen i hela kroppen, till slut så inbillade jag mig säkert att det kliade mer än det gjorde jag vet inte. Bestämde mig iaf för att åka till skolan, Johan körde mig. Men på vägen upp hände ngt konstigt, jag kände att min näsa började domna bort :S Ni vet så som det blir när foten domnar bort, så kändes det på min näsa, det här är inte normalt tänkte jag, och till slut så blev det även så i pannan. Jag sa till Johan att jag inte kunde åka till skolan så. Blev ju livrädd att jag fått ngt anfall inte fan vet jag, men obehagligt va det. Så jag åkte med Johan till jobbet och mamma hämtade mig där. Nu väntar jag på att de ska ringa mig från vårdcentralen så att jag fåt åka dit och se vad det är för fel. Riktigt läskigt va det iaf :S

Så nu när jag varit hemma idag har jag storstädat mitt rum, behövdes! rensat lite i lådor och gjort i ordning. Ska bara dammsuga snart så är jag klar.

Hittade massa gamla saker jag skrivit, teckningar jag ritat, saker jag skrivit, saker folk skrivit till mig. Va lite känsligt faktiskt =/ . Hittade även ett gammalt brev jag skrev till mormor när jag va liten men aldrig skickade till henne, och hann ju heller aldrig visa det för henne innan hon gick bort :( Men läste det högt förut så hon kunde höra iaf´, för jag är säker på att hon hör och ser mig :) <3

mitt rum..


söt täckning från mina gullungar Jessica och Sofia <3

Tänkte snart gå ut och ta en långpromenad också. Men blir lite dumt om de ringer från vårdcentralen och vill att jag ska komma dit och inte är hemma =/ Väntar nog lite till, men blir iaf en promenad idag.
Jag har slutat äta ost, tydligen inte så nyttigt :S jag som älskar ost :O

Vikt!

Hej!
idag tänkte jag prata lite om vikt! Vi alla ser ju olika ut, vissa tjocka vissa smala, vissa korta vissa långa osv.. Ingen är ngn annan lik. Men även fast vi är en unik person som vi egentligen borde vara stolta över eftersom det inte finns ngn som är likadan så är vi inte det :S
Det finns alltid ngt vi klagar över, jag är nästan helt säker på att det finns ngt hos varenda en av oss som vi inte är nöjda med. Jag är otroligt hård mot mig själv och ser mycket mycket oftare dåliga saker på mitt utseende än bra tyvärr :S önskar att jag hade lite bättre självförtroende.

Hur som helst en sak som jag inte tkr om är att jag har gått upp i vikt, nej jag är inte tjock det tkr jag väl inte men jag är större än vad jag vill vara. Är van vid att jag alltid varit smal, kunnat äta vad jag velat utan att gå upp i vikt. Men det går inte längre :S Jag tror inte att jag kan bli så mkt större än vad jag är idag eftersom jag inte har den kroppsbyggnden och dessutom har jag en mamma och pappa som inte heller kan gå upp i vikt, och har ingen i min släkt heller som är direkt överviktig. Så det är ju bra :)
Men som sagt man är aldrig nöjd så jag har bestämt mig att gå ner några kilon eller några centimeter kanske man ska säga, gillar inte riktigt det där med att prata om kilon eftersom när man tränar får man mer muskler som väger osv.. Så jag pratar centimeter ;D

Tänkte att ni skulle få följa med och se hur det går för mig. skriver jag det här offentligt så får jag mer press på mig att verkligen klara att bli smalare! :)

Så idag tänkte jag börja med att kolla alla mina mått:
Bröst: 92 cm
Midja: 64 cm
Höfter: 91 cm
Lår: 44,5 cm
Vader: 34 cm

Jag har som mål att komma ner till 60 cm i midjan, 90 cm över höfter, lår vet jag inte riktigt vad som är bra :P får väl se, några centimeter där iaf, samma med vader.

jag tror att lår och vader kommer bli svårast. Vill ni inte ha fula vader spela aldrig fotboll!! :P hehe, nej då!
Jag kan lova att jag hört det några gånger under tiden jag spelade fotboll men då va det ju skit samma, man brydde sig inte om benen på samma sätt då som nu :S


Så ja vad ska jag göra nu då för att nå dit jag vill?
1. För det första äta nyttigt, äta många gånger och mindre potioner. godis endast EN GÅNG i veckan ;D
Ska be min bror som är expert på vad man ska äta och hur man ska träna att göra ett matschema åt mig också tänkte jag (:

2. Träna förstås. Till att börja med ska jag ut och gå och springa och göra olika övningar som man kan göra hemma. Förhoppningsvis ska jag börja träna ngn kampsport sen men vill få upp konditionen först ;D + att gå ut och spring är gratis och det är ju aldrig fel hehe ;D Ganska tråkigt bara, men det får gå!

vad tror ni, klarar jag det? Måste ju tänka på beach 2010 !

Ungefär 1 gång i veckan kommer jag att lägga ut nya mått. Nu är det ju tisdag och jag är lite sjuk så börjar antagligen inte förän i slutet av veckan, så kanske blir i slutet av varje vecka som nya mått kommer upp, ni får kolla :)

Ha en bra dag annars <3 take care

helgen

Hej på er !
Först vill jag säga grattis till Philip Kihlman som fick körkort idag :D

Japp nu har jag ju inte skrivit om helgen eftersom jag va lite bakfull igår, inte så farligt som jag brukar men lite grann iaf.
Lördag började.. hm kmr knappt ihåg :P låg nog bara och slappade. Vid 5 va det kalas hos Johans kusin. Där åt vi ngt, vet inte riktigt va det va faktiskt hehe (: Satt där till efter 7 ngn gång, sen åkte vi hem till Johan och städade lite. Kollade på melodifestivaln med Elin och Andreas klockan 8 (: Jag håller på Jessica, låten är jättefin och hon gör den så bra.
Efter melodifestivalen kom det lite folk till Johan. Det blev party och de va roligt, ja lite tråkigheter där på slutet men det är redan bortglömt.. nästan iaf. Haha Lisa min fot gör fortfarande ont, hon råkade nämligen trampa på den med klackskor, aj aj.. så har ett blåmärke där och det värker när man går.
Ja vad mer, somnade sent eller tidigt kanske man ska säga. Vakande på söndag och mådde ganska bra :O men det kan jag ifs göra ibland på morgonen så tänkte att det snart blir värre. Men det blev aldrig det :S mådde dåligt asså, men kunde fortfarande äta och bete mig som en levande människa gör :P haha. Det är inte vanligt på bakfyllan :O
Idag däremot känner jag mig lite dålig, känns som jag håller på att bli sjuk =/ inte bra..

Hej då ha det bra (:



:)

tja tja :)
Igår va det en rolig tjejkväll hemma hos Josefin, tack för kvällen :)
Vi spelade spel, åt pannkakastårta eller ja jag åt korv med bröd. Kändes som riktigt barnkalas :D haha.
När jag kom hem myste jag med älskling och skrattade åt festen som va i full gång hemma hos Klas. De spelade iron maiden på högsta volym och sjöng till det, haha dem är för sköna :D

Imorse vaknade jag så underbart bredvid min älskling, han ville ta en promenad i det fina vädret så vi åt frukost och gick ut och gick lite :) Det va lite för kallt för att kunna gå långt eftersom aniktet frös så mkt, så blev bara en kort promenad men det va skönt.
Nu har han åkt och hjälp sin pappa och sen ska han till garaget också. Så jag tänkte hoppa in i duschen här snart och sen träffa Emma.

Ikv blir det till att börja med iaf melodifestivalen med Elin, Ag och älskling :) Sen får vi se om det blir ngn fylla kanske? haha. Jag har typ ingen lust att dricka längre eftersom jag vet att morgondagen blir ett helvete, och det är ju ifs bra att man känner så eller? ne jag vet inte. Dricker ju inte ofta i onödan iaf och det lär aldrig inträffa :P
Men är åndå festsugen, det va ett tag sen nu :S .. Hm får nog blir fest ändå? :D aja har ju dagen på mig att fundera :P


upp och ner, ner och upp!

Hej på er!
Vi lever i en berg och dalbana. Igår va en dålig dag och idag mår jag bra igen. Allt kan ändras så fort, men så är det.. Men motgångar gör oss starkare är det inte så?
Hur som helst, ska inte gå in på dåliga saker som hände igår, ska istället prata om de bra sakerna som händer idag :)

Jag ska nämligen till Josefin idag :) hon ska ha spelkväll och många av tjejerna i klassen kommer dit, vi ska äta pannkakor, snacka skit och mysa. Jag tror på en toppenkväll.
Christel har varit här idag och pratat, underbar människa <3 Jarno va även här en stund också, och vi och mamma satt och pratade och skrattade.
Fått gulliga sms och även mms av älskling idag som gjort mig tårögd av glädje, gud jag jag älskar honom <3 Kan inte ens beskriva med ord. Tänker aldrig släppa taget om den killen, ALDRIG! :)

Imorgon ska jag träffa Emma, kanske fika eller bara sitta och snacka skit. På kvällen blir det antagligen melodifestivalen med Johan, Elin och Andreas :) Vi hade ju riktigt mysigt där förra veckan så får göra om det imorn igen tycker jag (Y)

Jag ska försöka ha en helt underbar helg, hoppas ni också har det :) puss på er <3

det går bra nu...

Hej på er!
Idag har det varit en bra dag och igår var en bra kväll, så ska försöka att inte deppa ihop när ändå humöret är såpass bra :)

Igår åkte jag ju hem till sjuntorp. Älskling hämtade mig på tåget, visserligen 45 minuter efter jag var framme eftersom han inte kom ifrån jobbet i tid. Men det gjorde inget, jag blev glad när han kom för då visste jag att han inte behövde jobba mer på hela kvällen :)
Han fick en ros av mig och sen åkte vi hem till mig, lagade lite mat och åt. Efter vi ätit åkte vi till tappen för att kolla hur det gick för Andreas med bilen och sen till konsum och köpte en påse bilar och lite badsalt :)

När vi kom hem kom Johan på att Elmia mässan är under den helgen jag fyller år, då vi hade tänkt att hitta på ngt, eller ja Johan hade planerat att vi skulle hitta på ngt :) .. Jag såg på hela han att det blev väldigt jobbigt nu när han sagt att vi skulle åka någonstans och det nu krockade med Elmia. Men det gör inget sa jag, vi behöver inte åka eller så tar vi det ngn annan gång, och jag vill ju faktiskt också till Elmia.
Men så kom vi på att vi kunde boka ett hotell i Jönköping och bo där hela helgen, åka till Elmia på lördag men umgås bara med varandra på fredag och söndag :)
Så Johan bokade hotell igår 2 april - 4 april i Jönköping. Kommer bli hur mysigt som helst, och jag har väldens bästa älskling <3 tack för en underbar present (:
Efter det badade vi och myste hela kvällen, det var underbart för det var längesen vi bara umgicks med varandra en hel kväll känns det som.

Idag har också varit en bra dag, för jag har nämnligen bokat resa med Ida, Sofia, Lina och Malin till magaluf den 21 augusti :) Det kommer bli hur kul som helst, massa sol och fest, längtar redan (Y)
Ska ju antagligen sommarjobba hela sommaren så kul att ha ngt att se fram emot i slutet av augusti iaf :)

Juste en till bra sak, fick praktik på kicks v 18. Har även sökt sommarjobb där så hoppas det ökar mina chanser att få det om jag praktiserar där först (Y) :)

Inte nog med att jag har tre grejer att se fram emot så har det ju varit underbart väder och vem blir inte på mycket bättre humör av det? Jag blir iaf.. känns som våren är påväg :)

9 månader<3

Hej och hå!
Idag har jag och älskling varit tillsammans i 9 månader <3 Älskar dig baby!

Sitter i skolan och pratar med tjejerna. Dem ska till magaluf 21 augusti och vill att jag ska med. Funderar över min ekonomi och hur jag ska få råd med både det och en thailands resa med Johan :P Ska försöka få ihop det här för imorn måste jag ha bestämt mig. Hade varit sjukt kul iaf :)

Ska hem idag efter skolan eftersom jag inte fick med mig en resväska med alla kläder och mitt smink till frillesås. Fick bara med mig kläder så jag klarade mig i 2 dagar. Och känner väl att jag vill hem idag också när Johan ändå slutar 4 för en gångs skull och vi har 9 månaders dag <3

Början min lektion här snart. Ni får ha det så bra <3

RSS 2.0