Älskling kommer hit idag :)

Hej!

Sitter här och väntar på att min underbara älskling ska komma hem till mig i frillesås :) <3 Längtat hela dagen, hoppas han kommer snart!!!

Idag i skolan har vi haft hantverkslektioner hela dagen. Började med att vi lärde oss handmasage, så ngn som är sugen på det kan ju säga till hehe ;D Jag hade inte tackat nej om någon ville öva på mig kan jag lova, hur skönt som helst.

Sen har vi även sminkat lite, eller inte jag men Sofia. Hon övade på sminkning till gymnasiemässan som är nästa vecka på svenska mässan. Jag ska även stå i montern en dag. Och nu ska vi tydligen stå helt själva som det inte var tänkt från början. Får se hur det går, hoppas inte folk kommer med för jobbiga frågor bara :O haha


Ungefär såna här sminkningar ska dem som går modevisningen ha.
Alla kommer inte ha gult som min model ska ha.
Här har jag provsminkat Sofia :)

Nu ska jag dra mig ifrån datorn för tror inte att det är så långt kvar innan Johan kommer. Och när han närmar sig tänkte jag laga lite mat åt oss.

tja!

hej och hå

Hej på er:)

Har inte hunnit skriva nu på ett tag pga av plugg och skit.. Börjar med helgen..


här har ni förresten bild på hur mitt hår blev efter att jag la i lite slingor.

I fredags fyllde Jocke och Elin 20 år :) Kvällen började med en överraskningsfest för Jocke. Han var jätteledsen för att alla var så tråkiga på hans födelsedag och förstod ingenting av vad vi andra planerat. Så vi möttes hos Johan vid klockan 6 och gick sedan tillsammans till Jocke. Sjöng "ja må han leva" när vi kom fram och sen var det tårta och presentöppning :) Hoppas du blev nöjd med det du fick Jocke ;)
Efter att vi varit hos Jocke ett tag åkte jag och Johan vidare till hans syster Elin, gav henne en present och så, stannade inte så länge. Båda var lite trötta och jag hade huvudvärk, så efter att vi grattat henne åkte vi tillbaka till Jocke, sa hej och hej då och åkte hem och sov. Skulle även upp klockan 6 nästa dag så kände väl att vi behövde sova lite :)

På Lördag morgon åkte jag, Johan, Bäsh, Elin och Andreas till kinnekulle. Stod flaggvakter :)
Sen kom även Emil, Jimmy, Jocke och Petter dit. Det var kallt men kul. Fick upp temperaturen lite när jag åkte med den här bilen på bilden;D


Loaded ;) här ska precis Johan åka med.

Lägger även upp andra bilder från  kinnekulle :)


Jimmy och Emil :)


Petter och Jocke :)


Älskling :)


Såhär still låg dem inte sen, för det var jättekul att hoppa, speciellt när ngn skulle ligga ner , typ jag:P


Och sist men inte minst en kille som var väldigt lik Mucke ;D haha

När vi åkt hem efter en frusen dag, duschade åt och gjorde jag iordning mig inför kvällen hos Elin. Idag skulle vi fira hennes 20-års dag :)
Började med att ta det lite lugnt, och hade väl egentligen tänkt att det skulle förbli lugnt under hela kvällen. Men nej det blev långt ifrån lugnt kan jag tala om för er!!
Efter ett tag åkte vi vidare på cruising och då gick det bara utför. Kommer inte ihåg så mkt utav kvällen men vet att jag inte mådde så bra sen (Y) så kan det gå. Och på söndagen mådde jag väl som jag förtjänade antar jag. Kunde verkligen inte åka tåg och buss och sån skit, så fick övertala min snälla mamma att köra mig ner till frillesås :D det gjorde hon, och även om jag var nära på att spy 1000 gånger under vägen så klarade jag mig ända fram. Men när jag egentligen borde pluggat matte när jag kom fram gick jag istället och la mig. Pratade en stund i telefon med Johan och efter det stensomnade jag.

På måndagen hade vi då matteprov, och det gick nog inte alls bra. Får vara nervös tills jag får resultaten men det kändes skit =/ På eftermiddagen var det även skolfoto, usch usch, hemsk dag...

Idag hade vi jobbig håltimma på 4 timmar och då gick jag och Sofia till Kungsmässan, jag mådde ganska illa, kännt hela dagen att jag hållet på att bli sjuk =/ men efter lite shopping så mådde jag bättre :D
Köpte ett par jeans på bik bok och en stickad tröja från gina tricot.


Sån här fast svart, vit grå tröja :) Har ingen bild på byxorna.

Sen hade vi flera timmar bild och idag skulle vi bland annat måla ansikten. Och oj vad grym man kan vara

HAHAHA ;D synd att jag inte fått farmors släkts målartalanger :O
Nästa gång ska vi serisöt måla av en kändis också, får se hur det går :D

Nu ska jag och Sofia köra en träningsvideo och sen plugga, så bye bye.. (:

Fredag = Hem = underbart ;D

Hej hej!
sittre här i skolan med Sofia, martina, Rebecca och Johanna just nu. Johanna driver med mig :O
Hm... Den här dagen har gått jävligt segt! Gick upp halv 6. Sminkade mig, (med Sofias smink) eftersom smarta jag hade glömt mitt eget smink hemma. Fick lite panik när jag såg att det var borta, trodde jag glömt det i skolan på idrotten eller ngt, och det hade ju inte vart så kul... Sen när jag gjort iordning mig och så åkte jag till skolan. Började med en jättekul matte lektion (Y) , sen svenska, sen extra matte (Y) fast nu fattar jag faktiskt matten lite bättre ;P , sen hade vi småföretagande, har nyss haft naturkunskap och nu börjar min företagsekonomi lektion.. Så bye bye..

Ha en trevlig helg, för det ska jag ha ;D

äntligen fredag imorn <3

Hej!
Detta blir väldigt kort, orkar inte skriva direkt mkt.
Idag har jag vart i skolan, pluggat matte som jag inte fattar, så gav upp. fixat naglarna, packat, städat, tvättat lte,  juste ska ta ur en tvätt nu. Kollar på idol och så...

Ha det så bra..
Jag är glad för imorn är de fredag :D:D:D

åker tillbaka idag

Tja!
Idag vaknade jag upp hos älskling, underbart <3 Synd bara att han åkte och jobba så tidigt. Kunde legat där hela dagen och myst om jag hade kunnat. Sov ganska bra också förutom att jag drömde om matte heeeela natten :O Jag drömde att jag satt där och räknade och räknade men inte fatta ett skit :O Kul drömmar (Y) Jag vaknade av att jag låg och pratade i sömnen också. Var änna halv vaken samtidigt som jag var helt borta, vet att jag sa ngt med att man skulle dela med 2.. Jag vet att Johan svarade mig också, men han kommer inte ihåg det.

När jag vaknat blev det besök på vårdcetralen, haft ont i bröstet och så.. Kanske inflammation i bröstbenet, visste inte säkert, men det var nog ingen fara. Läkarn skulle ringa mig om 2 veckor och se hur jag mådde iaf, så får hoppas att det är bra då :)

När jag kom hem åt jag lite grann och sen gick jag till lekparken där jag skulle möta Lisa. Jag måste erkänna att jag var lite nervös på vägen dit, jag visste inte vart allt skulle leda, vad vi skulle säga eller hur det skulle bli. Men när jag såg Lisa där kände jag bara hur jag inte kunde hålla mig för att le. Jag blev så otroligt glad när jag såg henne där att jag bara gick raka vägen fram och kramade henne. Vad fan håller vi på det? Hur kunde det bli såhär egentligen? Den här tjejen betyder ju så otroligt mkt för mig, vi får inte glida ifrån varandra mer!!
Vi pratade en stund och det kändes bra. Nu har jag äntligen hört hennes egen version av allt. Så nu drar vi ett streck över det som hänt och hoppas på att det aldrig händer igen.
Jag har mått så dåligt över det här, och vill aldrig vara med om det igen.

Lisa jag glömmer aldrig

Look into my eyes - you will see,
What you mean to me.
Search your heart - search your soul,
And when you find me there, you'll search no more.

Don't tell me it's not worth tryin' for.
You can't tell me it's not worth dyin' for.
You know it's true,
Everything I do - I do it for you.

Vänskap dör inte så lätt, även om vi glidit ifrån varandra mycket den senaste tiden, så finns du i mitt hjärta <3 Jag kommer alltid finnas här för dig. Jag vill vara den vännen du kan komma till när du har det jobbigt eller när du bara vill umgås. Tro aldrig att du stör eller är i vägen. Jag älskar ju dig!


___________________________________________________________
Och nu till annat.. :P

Igår var jag och Sofia och shoppade lite. Jag köpte en ny höst jacka :) Har velat ha en kappa väldigt länge nu, blev aldrig av att jag köpte en förra året. Så nu fick jag köpt mig en.


Köpte den på BikBok

Halsduken är inte min, ville bara prova med en halsduk till. Mamma har stickat en vit halsduk till mig däremot :) Hon är allt bra snäll min mamma <3

Åker tillbaka till Kungsbacka vid 4, är framme halv 7, sen blir det plugg ända fram till idol =/  usch vad boring, men måste tyvärr.. Sen är det skola imorn, plugg hela kvällen, skola på fredag och sen kommer jag hem igen :D


Ha dé

Hemma idag :D

Hej hopp!
Jag är hemma i Sjuntorp, väntar på älskling som snart kommer hem och jag är överlycklig :D <3
Vart en jobbig och ganska grinig dag idag, men när man kommer hem så blir allt bra igen (:

Åker till Kungsbacka imorn på dagen ngn gång. Plugga plugga plugga matte imorn hela kvällen med Sofia. Matteprov nästa vecka och vi förstår inte så mkt, inte jag iaf. Så håll tummarna för att jag klarar provet (Y)

Btw, jag har lagt i ljusa slingor i håret, blev nöjd faktiskt (: Så tack Sofia för det <3

helgen och måndagen

Hej!
Var några dagar sen jag skrev nu..
Men helgen har varit bra :) I fredags kom jag hem, hade ifs migrän och haft i några dagar, men blev genast mkt bättre bara jag fick komma hem och pussas och kramas lite med älskling:) <3
På kvällen åkte vi, trots att jag hade väldigt ont i huvudet och mådde illa till Lextorp för att säga hej till Sofia och Jessica som jag inte träffat på år och dar. Stannade inte länge alls och åkte sen hem till Johan, somnade väldigt tidigt och det var skönt. Vaknade vid 8 dagen efter, som vanligt tidigt på helgen ;D haha. Fast nu var det faktiskt inte Johan som väckte mig, utan jag vaknade lite innan och råkade nog göra så att han vaknade :P .

Johan åkte iväg och körde cross och jag åkte hem vid 10. Tog det lite lugnt, hade fortfarande huvudvärk, så la mig och sov i 2 timmar ungefär. När jag vakna kollade jag lite på teven, åt lite och så, sen var det dags att börja göra i ordning sig inför kvällen. Skulle vara i byggdegården klockan 5. När jag gjort i ordning mig själv nästan klart, eller ja, sminkat mig, så sminkade ja även Alexandra, fixade håret på Mikko, plattade Johans hår, och i sista sekunden efter att jag stressat med mitt eget hår fixade jag även Marikas hår. Så det var full rulle hela eftermiddagen ;D men vad gör det? Jag tycker bara det är kul att göra i ordning andra.
Vi var lite försenade till kalaset, men fint folk kommer väl alltid lite försent?
Så lördag kvällen var det kalas, väldigt kul :) Inte ofta man träffar bröderna och så nu för tiden :( synd tkr jag, men så är det..

Och sen var det den hemska söndagen igen. Inte nog med att man är bakis och jävlig utan man ska även åka tillbaka hit till Kba:'( Jag hade packat klart och allt och skulle snart åka iväg, men då kände jag bara att jag klarar inte av det här. Jag ville verkligen inte åka, veta att man har en hel vecka i skolan framför sig innan man får komma hem till den ända som lyckas göra mig 100 % glad just nu.. Så jag stannade hemma en natt till och åkte till skolan imorses ist.

Så idag har jag vart i skolan, sen färgat håret, räknat lite matte, Sofia har toppat mitt hår, och nu ligger jag här. Känns bra att vi har gjort något hela dagen, då tänker man inte så mkt på dåliga saker.. Även om det finns där i tankarna hela tiden så är det inte på samma sätt. Det är ju inte så att jag sätter mig framför folk och bryter ihop.

Sen vill jag säga förlåt om jag är sur och grinig i skolan mot någon. Det är inte meningen och jag försöker hålla humöret på topp hela tiden, men det är inte så lätt att gå runt och försöka vara glad hela tiden. Jag känner knappt igen mig själv ibland. Jag vet att jag inte är den människan som är sur och grinig egentligen. Och om det blir så att jag är sur så är det nog bättre att bara låta mig vara det och hålla tyst så löser det sig nog :) Men jag menar inget illa mot ngn, för jag tkr om er allihopa <3

Nu lägger jag ner det här innan huvudvärken kommer tillbaka.

Hade vi inte haft veckodagar, hade vi aldrig uppskattat den underbara helgen lika mycket..

Ha det bäst och sköt om dig!

trosdag, och fredag närmar sig...

Hello!
Sitter i skolan, gjort photoshop prov nu på morgonen och tror det gick bra :)
Jag är så jävla trött, varför sover man som bäst när alarmet ringer? Och det blir ju inte lättare att gå upp när det är mörkt och kallt i rummet. Då vill man bara kura ihop sig till en liten boll och sova vidare.. Men bara att gå upp, finns inte så mkt val. Gick upp och åt två mackor till frukost, tog på mig kläder och kollade hur kallt det var ute. 3,5 grader, brrrr.. fy fan. Måste ta med mig vinterjackan efter helgen, och hoppas att mamma stickat klart halsduken till mig som hon skulle göra. Vantar hade vart skönt också när man cyklar till bussen på morgonen med den underbara tandemcykeln (Y) Det dumma är att det blir så varmt på dagen sen, och då är det ju inte så skönt med vinterjacka längre.

Idag händer inte så mkt, bara vänta tills det blir fredag.. Inte så långt kvar nu, men det går segt.
Blir fest i lokal som Jessica och Sofia hyrt imorn. Får se hur länge jag stannar. Så seg på fredagar och hade tänkt att övningköra på lördag, det betyder att jag inte kan dricka imorn isf. Och hur kul är det att vara nykter på fest när alla andra är vrål fulla? :P . Men jag ska iaf dit, vill träffa Jessica och Sofia, det var för länge sen vi sågs nu. Och på lördag blir det fest för Sanna :) . Känns som jag skrivit det här ngn gång innan, jag vet inte?  Jaja det blir nog bra iaf.

Ska dra mig nu.. ha dé

...

Tja
Jag känner mig tråkig men har inte direkt ngt att säga.
Vart i skolan, kommit hem. lagat mat, håller på att tvätta lite tvätt, ska snart dammsuga och så (Y) Låter väldigt kul va? Längtar otroligt mkt tills på fredag då jag ska hem, och även träffa Jessica och Sofia. Saknar mina änglar! <3 .
Jag har varit helt inne på att det är torsdag idag, så blev rätt besviken förut när jag kom på att det bara var onsdag :S Dem 2 jobbigaste dagarna kvar i skolan nu också, wiiie vad kul.. not!

Ne nu måste jag sätta igång med dammsugningen, sen ska jag vika lite tvätt och slänga i en tvätt till tänkte jag innan idol börjar. Har lite negerbollar kvar också som jag ska mumsa i mig. Sen hade jag och Sofia tänkt att träna till en träningsfilm hon har också (Y) oj måste verkligen dra om jag ska hinna med allt.

chao


bara tisdag

Hej.
Skriver ett litet allmänt inlägg också såklart.
Idag har det inte hänt så mkt mer än att jag varit i skolan. Svenska första lektion och sen 2 bildlektioner efter varandra. Efter skolan gick jag och Sofia till körskolan, hon skulle boka körlektioner, sen köpte jag busskort och vi åkte hem till frillesås, lagade lite mat, och sen sminkade jag Sofia. Nu har jag lagt in bilder och så. Ska kika runt lite på datorn och sen blir det idol och äta negerbollar som jag och Sofia bakade igår :) mums..

Hoppas ni haft en bra dag <3

Utkast: tja tja ...

tja tja :)
Börjar med att slänga in ett litet inlägg om 20-tals makeup.

Make up: Ida
Modell: Sofia

När du ska sminka en 20-tals sminkning, så ska du tänka mörka ögon och läppar. Arbeta med runda former in mot ögat.
Vill du göra en liten mer modern 20-tals makeup så fokusera på antingen bara läppar eller bara ögon, inte både och!!

1. Jag börjar såklart med att lägga en bas. Foundation som passar hennes hudton eller en som är snäppen ljusare. Och sedan puder på det.

2. Som ni ser har jag lagt puder under ögat så att jag lätt kan ta bort ögonskugga som faller ner under ögat.

3. Börja med att lägga en kajal runt hela ögat. Det är grunden för en 20-tals sminkning kan man säga.

 

4. Fortsätt sedan med en svar ögonskugga som du lägger över hela ögonlocket och arbetar in mot ögonvrån.
Det ser ni här på vänsterögat på bilden.

 

5. Fotsätt sedan att highlighta upp skuggan men kom fortfarande ihåg att arbeta inåt mot näsan hela tiden.

6. När du sedan fått en grå fin färg över den svarta forstätter du att lägga en svart färg över som du sedan arbetar ihop med ögonbrynet.

7. När du sminkar ögonbryn förlänger du dem antingen eller gör dem lite kortare och raka.

 

8. Lägg sedan rouge, lite grann endast på kindäpplet. Akta så du inte får för mkt så du ser ut som ett påskkärring.

9. Sedan fortsätter du med läpparna.
Börja alltid med att fylla i amorbågen. Gör som Y som du sedan fortsätter fylla i längst med läppkonturerna. På underläppen är det lättast att sminka ett litet streck precis i mitten av läppen som du sedan forsätter att sminka från åt båda håller. Om den du sminkar har ojämna läppar, fixa först till det med en läppenna.



10. Använd en mörk färg.

11. Ta sedan mascara (som jag inte gjort än på bilden)

12. Och slutligen, gör en liten musch.

13. Kolla så allt ser bra ut och rätta till dina fel. Det har jag gjort efter denna bilden tagits.


Vi gick ut och fotograferade, så här kommer några bilder på slutresultatet där även håret är fixat.

Jag har ändrat kontrasten på bilden  så att man lättare ska se sminkningen eftersom den annars blir så matt på bild.





Hoppas ni lärt er något (:


Jag använde mig av detta:

+ mascara :)




helvetes måndag igen...

Hallå!
Då var det måndag igen.. Jobbig dag igår igen då jag skulle åka tillbaka till Kungsbacka. Men det brukar vara rätt lugnt när jag väl är här. Men helst av allt skulle jag ju vara hemma så jag kunde vara med Johan när som helst. Just nu behöver jag honom för att orka med allt, därför är det så jobbigt när han inte finns här hos mig.. Hoppas han kommer till mig imorn <3

Sen är ju måndagar dem tråkigaste dagarna också, med matte och skit :S Men det verkar inte bara vara jag som inte fattar något på lektionerna. Eller ja, lite fattar jag ju, men hade ju inte vart fel att fatta lite mer.. Och idag trodde jag att jag skulle dö.. eller ne inte dö men det stack till i bröstet som fan, precis vid hjärtat. Sen så har det hållt på så i några timmar nu, det försvinner och sen kommer det tillbaka och sticker som fan.. Aja det är nog ingen fara, lite läskigt bara..

Min lekton börjar här nu, så får stänga ner..
Ha dé


...

Orkar inte göra något annat än så får bli lite annan skit:)




1. Är du i ett förhållande? Ja
2. Om inte, varför inte? -
3. Hur långt var ditt längsta förhållande? 9 ½
4. Vad heter den du är/senast var i ett förhållande med? Johan
5. Hatar du ditt ex? ...
6. Har du någonsin velat bli tillsammans med ditt ex igen? nej
7. Har du kvar någonting från dina gamla förhållanden? a någonstans
8. Vad är DU mest för, förhållande eller strul? förhållande
9. Är du en player? ne
10. Har du blivit dumpad? nej
11. Har du blivit sårad? ja
12. Har du dumpat någon? ja
13. Är du en bra partner? hoppas det
14. Värsta raggningsrepliken någon kört på dig? När en kille kom fram till mig och ville dansa, samtidigt som han sa " det här är den mest romantiskaste låten jag vet" och försökte stoppa ner min hand i hans byxor (Y)
15. Är du kär i någon nu? Ja <3
16. Har du någon beundrare? vet inte
17. Hur skulle du beskriva den perfekta partnern? Någon som bryr sig om mig och någon jag kan lita på fullt ut
18. Har du varit kär i flera samtidigt? njaa typ, eller inte kär direkt, men intresserad
19. Har du sårat någon allvarligt? kanske
20. Hur skulle du beskriva dig själv som partner? jag vet inte riktigt
21. När du vill ha någon, vad gör du? tar honom?
22. Bästa raggningsrepliken? -
23. Hur skulle den perfekta dejten se ut? -
24. Vem är den viktigaste personen av motsatt kön i ditt liv? Johan, bröder, pappa :)
25. Tänder du på? ;)
26. Är du gift i framtiden? jadå :)


Söndag

Hej hej!
Då var det söndag igen, vilket betyder att jag om några timmar ska tillbaka till Kungsbacka.
Idag har jag vart och övningkört igen. Uppe i Trollhättan lite och sen ner till Sjuntorp igen :) Har ju så sällan tid att övningköra så det det är skönt att jag övningkört 2 gånger nu i helgen. Har försökt hålla mig till ställen där det inte är så stor risk att dem jag känner ser mig, men eftersom jag körde inne i sjuntorp idag också var det självklart att den första som såg mig var Johan! haha. Så nu mobbar han mig för att jag såg så koncentrerad ut :P Men det är ju bra att vissa är det. Har hört att 9 av 10 förare koncetrerar sig på något annat än just bilkörning när dem kör bil. Och det är ju inte så bra kanske..
Jaja nog om det. Det har varit en lugn helg. Jag hostar och så fortfarande så det var inget fel att bara ta det lugnt en helg till. Nästan helg däremot är det kalas för Sanna så då blir det lite mer röj (Y) Ser jag fram emot.

Ja vad blir det ikv då? "Ensam mamma söker" och kanske börja läsa lite teori. Ska ta med mig böcker nu så jag kan börja läsa. Sen måste jag jobba lite på peruken också ifs och räkna lite matte :S Och börja läsa bok som vi måste läsa i Svenskan. Kommer nog bli sent innan jag lägger mig ikv.  Tror det är bäst att jag går ner och börjar med bågot nu. Matten får vänta tills jag träffar Sofia, så vi kan hjälpas åt. Så får bli lite läsning i någon bok.

Ha det toppen

lördag

Hejsan!
Idag blir ett snabbt inlägg igen, ska snart äta här :)
Dagen började med att jag vaknade 7 av att Johan låg vaken, sen kunde jag inte somna om, så har varit vaken sen dess :O Fast vi låg kvar en stund, vid 9 åkte vi hem till mig, åt lite frukost och sen åkte jag, mamma och pappa till Jari och målade, Christel kom dit efter ett tag också. Vi målade fram till 2 ungefär sen åkte vi hem, duschade och sedan upp till stan och övningkörde (Y) Nu är jag hemma igen. Johan kom här precis hörde jag, så nu drar jag. Hej!

Fredag ;D

Tja bloggen!

idag är en bra dag, för det är fredag ;D
Ska snart ha min sista lektion, slutar 4 och sen ska jag hem! Är hemma vid 6. Ska hem till Johan och pussa på honom lite, sen hem och äta massa godis. Eller hem och äta godis först kanske? ;) haha ne.. eller jo får nog bli så för måste hem med lite grejer och så först och gärna ta en dusch. Hade strömavbrott i morses så hade ingen lust att duscha håret och gå med det blött till skolan.
Sen blir det nog lugnt ikväll, är fortfarande inte helt frisk, men är ändå sugen på att hitta på ngt imorn, Johan har jouren =/ Vad ska alla andra göra?

Ja vad ska man mer säga. Hade ett litet mattetest imorses på 10 minuter, haha. Blev lite stressad så fick bara slarvfel på dem felen jag hade. Fast det var ju inget direkt seriöst och betygsgrundande så det är lugnt.
Sen är jag klar med ett svenska arbete som ska vara klart till nästa vecka, det är också väldigt skönt så slipper man tänka på det mer (Y)

Nu är klockan 14:52 så min lektion borde börjat för 2 minuter sen. Ska avsluta här för antar att min lärare kommer när som helst.

tjaa

:)

Hej!
Skrev aldrig igår för att älskling var här, och då hade jag inte tid :)
Har egentligen inte så mkt tid till att skriva nu heller, för ska städa lite och sen gå och lägga mig för jag är väldigt trött.
Så kanske kan skriva lite bättre imorn om jag hinner då, ska ju hem så det är inte säkert jag sitter så mkt vid datorn.
Idag har jag iaf vart i skolan, sen i gbg och ätit med Sofia och sen Hede och köpt ett par stövlar (Y) , efter det tog vi bussen hem, sen cykeln fort som fan så vi hann hem till idol, nu har jag svarat på mail som jag hade fått från charm models. Och jag blev så glad när jag läste att det inte gjorde ngt att jag var mörkhårig !! Yes. Så blir ett modelluppdrag där jag ska vara 50 tals brud ;) Vet inte än när det är, men när jag varit där så kommer det upp bilder.
Nu ska jag dra.. Ha d

nu vill jag bli frisk!

Hej!
Jaha vad ska man säga om idag, finns egetligen inte så mkt, fast ingen dag är den andra lik och visa dagar är bättre än andra. Idag är väl en lite bättre dag eftersom Johan kommer till mig imorn, så det närmar sig.

Var på sjukhuset inatt eftersom Sofia fick ont i bröstet, hon har typ inflamation i bröstbenet. Var hemma efter halv 3 ngn gång och sen kunde jag inte somna för ens vid 4 tiden så blev ingen Svenska lektion på morgonen utan min första lektion började 12. Kom ändå lite sent eftersom det inte gick ngn buss 11 som jag trodde så fick ta den 11:35. Hade 2 bildlektioner. Fortsatte med dem jävla boxarna som våran lärare kallar dem, och jag tror han var lite besviken på oss eftersom typ alla var så tröga haha.. Jaja, kan ju inte vara bra på allt?
Efter skolan skulle jag egentligen åkt till Michas skola, men huvudet banka, jag frös som fan när det var klarblå himmel och solsken och mådde illa så jag åkte hem till frillesås med en fullproppad buss. Härligt!
Precis som dem senaste dagarna har jag vart helt seg i huvudet, fattar iprincip ingenting, eller iaf väldigt segt, tycker jag kan få bli frisk nu!! Så när jag satt på bussen och nästan var framme skrev jag ett sms till Sofia att jag skulle hoppa av nu och fråga om hon kunde sätta på lite vatten så jag kunde göra makaroner när jag kom hem. Men även fast jag skrev det höll jag på att glömma hoppa av bussen, kom inte ens ihåg att plinga, tur att ngn annan gjorde det.. Tror du man är seg i huvudet då eller?
Nu har jag städat lite och så, men får ta små pauser eftersom jag har sån huvudvärk.
Fick precis ett mail av charm models här samtidigt som jag skriver. Jag tackade inte ja till det modelluppdraget dem frågade om jag kunde göra, men ändå skrev dem såhär:

Hej Ida!

 

Tack för ditt svar.
Så snart vi har fått alla uppgifter kontaktar jag dig om dag och tid. Det gäller bara 4 timmar och du kommer att få kanonbilder från jobbet till din bok. Jättebra!

Om du kan ta dig tid sedan och göra jobbet följer jag med dig dit och hjälper dig och ser till att allt går rätt till. Du behöver inte vara orolig. Jag skall hjälpa dig.

 Jag återkommer till dig med mer kött på benen när vi har fått mer uppgifter från kunden.

 Sköt om dig och ta väl vara på dig. Lycka til med allt du har att göra.

 Med vänlig hälsning


SHIT! vad ska jag göra, berätta att jag är brunhårig? jag tror jag måste det. det kanske är bättre att säga sanningen? Åh dumma dumma Ida!!!!!!! 

Nu ska jag dra mig härifrån och fundera över vad jag ska svara. Helvete, jag är körd!!!


bara mer skit hela tiden

Hej!!
Jag hade tänkt att denna dagen skulle bli bra iaf, skulle bara tänka på bra saker och vara glad, men så fel man kan ha! Allt förutom att jag såg Lasse Kroner på hemköp har varit skit haha.

Gick upp på morgonen, mådde fortfarande inte bra, men det var bara att pallra sig till skolan ändå. Första lektionen gick bra, skulle bara inventera våra sminkboxar och städa dem och lite sånt. Sen var det den där förbannade mattelektionen. Jag var inte med i fredags eftersom jag var sjuk, och missar man en lektion så känns det som att man är heeelt efter! Min hjärta ville inte tänka, har inte velat på hela dagen, jag känner mig bara helt seg i huvudet, så det gick ju bara skit att förstå ngt. Sen skulle min lärare visa på tavlan, och hon pratar så jävla fort så man hinner inte tänka emellan hur det kunde bli så som det blev, så jag fick ju bara damp, plockade ihop mina mattebäcker och gick därifrån och sa att jag inte skulle komma tillbaka mer. Nu har jag beslutsångest över det. Vill ju läsa matte ifall jag ngn gång skulle vilja läsa på högskolan, men kan inte! Det har gått hyffsat bra dem andra lektonerna ifs, så kanske ska ge det en till chans om jag blir lite frisk och kan tänka bättre!
Efter luschen var det småföretagande, den lektionen gick bra, men efter den kände jag bara att jag inte orkade vara kvar i skolan längre, mådde inte alls bra så gick till receptionen och sjukanmälde mig ifrån den sista lektionen. När jag kom hem åt jag några mackor och sen la jag och Sofia oss och kolla på film, somnade till den och vaknade igen vid halv 7. Skulle kunna sova mer, men då kommer jag säkert inte somna ikv.

Så nu då när jag satte mig vid datorn, först får man reda på mer falsk skit! Det orkar jag inte bry mig om, börjar bli van, har det gått långt då?
Hur som helst, det jag blev mest förbannad ÖVER MIG SJÄLV! . Ser att jag fått mail från charm models, och dem frågar om jag vill göra ett modelluppdrag. Men idioten Ida Tuovinen har gått och färgat sitt fucking jävla hår brunt, så det var bara att tacka nej och ljuga om att jag inte har tid just nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Får sån jävla damp på mig själv! Skulle jag säga att jag färgat håret nu, skulle dem bara tänka: okej hon vill inte detta så mkt så henne behöver vi ju inte fråga ngn mer gång. Önska man kunde spola tillbaka tilden till mkt saker nu!

Älskling kom hit så jag bara kan få hålla om någon!




back in frillesås

Hej :)
Idag vaknade jag tidigt igen, klockan 8, men tro det eller ej idag var det inte ens Johan som väckte mig utan jag vaknade helt av mig själv. Var fortfarande trött sen men det var ju däremot inte Johan så har varit vaken sen dess, medans han sov lite på soffan hos mig som vanligt.
Först på morgonen kom Andreas och drack lite kaffe med oss, negerbrun var han också eftersom han varit i Australien i 1 månad, inte alls avundsjuk :P .. Sen åkte vi hem till mig, jag gjorde iordning mig och Johan sov... Vid 3 åkte vi hem till Johans mamma och åt lasange och rabarberpaj till efterrätt, jättegott var det :) När vi vart där körde Johan mig till tåget :( Fan känner mig fortfarande åksjuk efter allt åkande, + att jag inte är frisk än heller så det gör ju inte så att man mår bättre direkt.
Mötte upp Sofia i gbg, när vi satte oss på pendeln var det nästan fullproppat, det ända som fanns var 2 platsen mitt emot en neger, Jättekonstig var han. Först så skulle jag ställa min resväska framför Sofia för den fick plats där, men då sparkade han mig på smalbenet och sa att jag kanske kunde ställa den längre bort istället, så det gjorde jag och tänkte att han kanske bara råkade sparka mig. Så vi satte oss där mitt emot honom, kanske ska tilläga att han drack öl och hade helt rödsprängda ögon+ att han satt där och gjorde konstiga miner och ljud hela tiden, "låtsas sköt" med fingrarna, a ni vet vad jag menar? Sen sparkade han Sofia när hon råkade nudda hans fot jättelite :O Jag visste inte vad jag skulle göra, ville ju fråga honom vad han höll på med men eftersom han såg sönderhög ut så kände både jag och Sofia att det nog var bättre att vara tyst. När det äntligen blev lite mer lediga platser tänkte vi att vi skulle flytta på oss, det är väl klart att han sparkar mig på smalbenet igen när vi reser oss upp. Ibland satte han till och med upp foten på mitt säte en stund men när jag kollade på foten och sedan honom så tog han som tur ner den igen. Finns idioter till allt! Jag var skit rädd när han började gräva i sina fickor och samtidigt stirrade på mig och Sofia. Tänkte nu plockar han snart fram en kniv eller ngt, men ne vi klarade oss. usch usch!
Efter pendeln tog vi bussen till frillesås som tog en evighet kändes det som, och bättre blev det ju inte när jag trodde att jag skulle spy så illa jag mådde.. Och inte nog med det när jag och Sofia kom hem efter att vi handlat lite så tog jag fram macka och skulle lägga på lite ost, den var nästan slut så fick bara skärt lite ost till den ena mackan, sen tänkte jag att jag kunde lägga på en tjockare bit på den andra mackan och lägga in den i micron så att osten smälte. Men i botten av osten var det såntdär oranget grejs så jag tänkte ta bort det, och när jag vänder på osten ser jag att den är helt möglig, jag sprang och spottade i soptunnan och slasken, fy fan vad äckligt, och där har jag suttit och ätit en macka redan med den osten på.. åh mår fortfarande dåligt bara jag tänker på det, så tror jag ska sluta skriva om det nu.
Ska prata lite med Sofia, så ha dé

tack för en mysig helg älskling, jag saknar dig redan <3

ett till inlägg idag

Ne nu fick jag lust att skriva ett litet inlägg till idag.
Johan har vart här en stund, pappa lagade lite mat och så, så vi har ätit och legat och myst lite framför teven. Han åkte till garaget  för en stund sen och jag ska väl snart göra i ordning mig lite tänkte jag. Eller ja byta om och fixa håret typ, ska ändå inte vistas ute bland massa folk idag så orkar inte fixa mig allt för mkt :) Sen ska jag sminka Alexandra också, för hon och Mikko ska på kräftskiva senare.
Får se om Lisa och Sakarias kommer till Johan ikv och kikar på en film med oss, det hade vart kul.

Jag har tänkt mycket under dem här dagarna, och det kommer bara upp mer och mer saker som är mindre roliga att höra. Men samtidigt tänker jag, varför låta någon ta den glädjen ifrån mig igen som jag lyckats bygga upp under dem senaste månaderna? Från och med nu tänkter jag inte lyssna på någon som helst skit snack som jag får höra, jag vill inte tro på att allt jag hör är sant även fast jag innerst inne vet att det är så. Men jag tänker inte lägga ner energi på att må dåligt, nu ska jag bara må bra, ta vara på det jag har och dem som visar att dem bryr sig <3 Är det någon som vill säga något ont om mig så varsågod och kom och säg det till mig öga mot öga, annars är det bara att hålla käften mina små "vänner" så blir det nog bra :)

Åh vad jag ska köpa massa godis sen, blev så sugen på det nu :D För en gångs skull blir det en lugn hel helg med bara massa mys :)


slapp dag igen?

Hellu!
A har väl inte hänt så mkt än idag. Johan väckte mig vid 8 och var pigg som vanligt på morgonen, medans en annan är halvdöd så tidigt :O Var tydligen inte ensam om att bli väckt, Amanda fick inte sova för Emil heller hehe. Frågan är ju vad som är fel? Så tidigt kan man inte gå upp på en lördag haha. Aja.. Nu är jag iaf uppe och jag mår inte bra än idag heller, så blir antagligen bara till att ta på mjukiskläderna och inta slapposition hela kvällen igen. Känns sådär kul, men det kan väl bli mysigt det också :) Imorn åker jag antagligen till frillesås igen. Känns ju mindre kul det också. Ska inte vara för negativ får ju faktiskt träffa mina goa tjejer hela veckan.

Ja som sagt, har inte hänt så mycket så finns inget intressant att skriva om direkt..
Ska hoppa in i duschen här snart när jag orkar. Måste bara lägga upp bild på fina rosor som jag fick av världens bästa älskling igår <3


<3


trebensfransar

nu har vi börjat komma igång lite mer i skolan så snart kommer det upp sminktips här :) Än så länge har vi kört lite repetition sen förra året. Satt på trebensfransar och sminkat lite dag och kvällsmakeup på tid. Riktigt kul faktiskt.


Trebensfransar är ju några stycken fransar som sitter ihop, som man sätter på en och en. Antar att namnet kommer ifrån att det är 3 fransar som sitter ihop, men det kan vara några fler på en, precis som här.
På den här bilden har man satt på 3 stycken trebensfransar.
Trebensfransar ger naturligare fransar än vad vanliga ögonfransar gör eftersom dem ligger så "perfekt" 

Det är ganska svårt genom att skriva berätta hur man ska sätta på fransarna, men jag ska försöka.

1. Ta ur fransen med en pincett ur förpackningen och lägg på ett jämt underlag. Tänk på att ta tag i fransen längst ner i roten så du inte förstör fransen när du drar i den.

2. Ta sedan tag i någon av dem mittersta fransarna med din pincett. Doppa roten i lite limm och sätt sedan på fransen på ögat.

3. Se till så att fransen inte hamnar på ögonlocket eller under fransarna. Den ska in emellan dina egna ögonfransar så att det ser ut som att det är dina egna.

4. Var noga med att fransarna lägger sig i rätt riktning med dina egna.

5. När du ska sätta på nästa trebensfrans kan du tänka att den första trebensfransens sista frans ska ligga precis bredvid den andra trebensfransens första frans. På bilden har dem lite längre mellanrum, men för att få det att se så naturligt ut som möjligt sätter man dem ihop med varandra.


jobbigt jobbigt

Hej hej!
Fortfarande sjuk, skit kul nu när det är fredag och allt (Y) Men mår faktiskt bättre i halsen idag, nu känns det bara som rästen av förkyldningen brutit ut riktigt, tung i huvudet och hela kroppen också. Har inga värktabletter hemma heller så hoppas inte mitt huvud sprängs innan mamma kommer hem med dem efter jobbet!


Det är jobbigt att inse saker, som att dem vännerna man sist trodde skulle såra en djupt verkligen har gjort det. Dem vännerna man sist ville mista är längst bort av alla nu. Hur kunde det bli såhär? Jag känner mig inte längre arg, bara ledsen över det som hänt. Jag har aldrig trott och känner fortfarande inte att jag gjort något fel någon av gångerna mina vänner valt att vända ryggen mot mig, så vad var det då som hände? Jag önskar någon kunde ge mig svar på mina frågor! Jag vill bara vara glad nu, för vissa stunder är jag gladast i världen, när jag får vara med Johan, då känner jag mig speciell. Men hur mycket jag än vill går det inte blunda för allt det dåliga som händer runt om kring. Men en sak är jag säker på, ingen kan få mig att ändra på min kärlek till Johan. För med dig får jag vara mig själv! <3

sjuk

Hej!
Då har man gått och blivit sjuk =/ Kände igår kväll att jag började få lite ont i halsen och imorse vaknade jag och hade skit ont. Så har legat hemma i frillesås hela dagen medans jag bara mår sämre och sämre. Sovit och kollat på sex and the city filmen som jag redan sett 2-3 gånger innan, men den är ju så himla bra! Nu väntar jag på att mamma ska komma hit och hämta mig, så jag kan åka hem. Orkade inte sitta på tåget idag och lär väl inte orka det imorn heller, så när hon ändå var ledig och ville se vart vi bor nu eftersom hon inte varit här än så ska kunde hon komma och hämta mig :) Jag önskar jag blir frisk i helgen, ingen lust att bara ligga inne en hel helg, det är ju sååå tråkigt =/ Så får se vad som händer ifall jag är frisk, ngt kul händer ju alltid, eller iaf nästan alltid! :D

Hoppas ni haft en bra dag! Och ni, tänk på en sak! Ångra aldrig något som en gång fått dig att le!

3 månader med älskling <3

Hej!
Trodde inte jag skulle skriva något idag men eftersom jag har håltimma nu till halv 2 så hinner jag skriva ett litet inlägg iaf ;)

Först vill jag såklart skriva att jag och älskling vart tillsammans i 3 månader idag<3 och jag blir bara mer och mer kär för varje dag som går. Ser fram emot många många fler månader med dig älskling. Du är mitt allt!

Ja vad ska man skriva mer om idag, inte hänt så mkt idag. haft 2 lektioner hittils. Bara hantverk idag hur bra dag som helst ;D förutom denna förbannade håltimman på 2 ½ timma :S
Direkt efter skolan idag åker jag och Sofia in till gbg, äter på ngt trevligt ställe och sen ska vi vidare till kabaré lorensberg på park lane ;D där ska vi även träffa dem andra tjejerna, och det kommer nog bli en kanonkväll.

Ha dé



dryg dag

Hej :)
Jävligt dryg dag måste jag säga! började 08:20, slutade första lektionen 09:30 och därifrån hade vi håltimma till 13:30 :O och sen slutade vi lite innan 4 eftersom vi struntade i sista rasten. Fattar inte hur dem tänker när dem lägger scheman? Speciellt inte när hela skolan har så långa håltimmar mitt på dagen :S Och det går ju tydligen inte att ändra på heller. Jaja bara att gilla läget, så tråkigt att komma hem så sent bra, speciellt när man bor i frillesås nu också och bussen tar nästan 40 minuter.

Sen vill jag skriva tack till dem som bryr sig också, för dem finns också och ska inte glömmas bort <3
Tack Amanda och Nina för det ni skrev om inlägget igår, det betyder mkt att veta att ni finns där också!
Detta ska nog ordna sig.

Imorn ska vi på cabare på park lane på kvällen ;) Kommer nog bli nice. När vi var på det förra året med tjejerna var det iaf jättekul iaf. + att jag och Johan har varit tillsammans i 3 månader imorn<3 Skriver det imorn eftersom det säkert inte blir ngt skrivande imorn. Slutar skolan 4 och åker inte hem innan vi ska in till Göteborg. Ska väl äta ngnstans och lite så också innan showen börjar ;)

Nu ska jag göra ngt vettigt, tvätta en tvätt med kläder tänkte jag och sen gå ut och gå en sväng.
Ha det så bra så hörs vi på torsdag (:

RSS 2.0