vad kan man göra om det är dåligt väder?

Hej på er!
Nu har jag varit ledig sen igår och är det fram till lördag. Hade hellre varit ledig på helgen men nu ärdet som det är =/ Måste tänka thailand!!
Så nu när jag varit ledig har jag varit och solat en sväng, solarium såklart eftersom det är skit väder ute. Jag var tvungen nu eftersom jag blivit helt vit igen när jag inte solat på flera veckor =/ , har även tvättat Johans ena bil som jag lånat nu när jag jobbat :) Tog även en korv med bröd och loka på shell, ganska skönt faktiskt att bara ha en dag för sig själv och inte prata med någon eller tänka på något vettig utan bara vara :) Ska snart hoppa in i duschen och sen laga mat lagom tills min älskling kommer hem :)

Igår fyllde Johan år, och vi hade ett mysigt kalas för honom med hans familj och min mamma och pappa :) Vi hade bakat en god tårta och köpt bulle :)
Av mig fick han två tavlor på hans bil, en film och rosor och ett kort som jag själv gjort, alltid lika kreativ haha..
Mamma och pappa hade köpt glas och handduk som jag hade tipsat om :) Johans glas har en tendens att försvinna när det är fest och han har alltså inte så många kvar, så det satt fint med lite nya :) Hoppas dem inte försvinner!
Av hans mamma, pappa, syster och Andreas fick han kuddar och påslakan och en NY SÄNG :) Det blev vi båda väldigt glada över, en stor dubbelsäng så vi slippet knö, även fast det också är lite mysigt ibland men vi har ofta ont i hela kroppen när vi sovit så det blir nog väldigt bra (Y)

Imorn ska Johan vara ledig, är det någon som har något tips på vad man kan göra om det inte är bra väder? :) väldigt gulligt om ni tipsar!


PINK LADY

Nu åker jag snart till gbg och äter och dricker gott, sen blir det pink :)
Rosa naglar, rosa tröja, måste ju gå in för det(Y)




;)

Falsk kärring!

Hej !
Idag sov jag till halv 10, vaknade utan alarm och det var skönt. Nu när jag varit uppe ett tag känns det som jag kan sova mer. Men nej, ska fixa lite innan jag åker till Gbg och kollar på Pink. Åker redan på dagen och äter lite god mat och dricker ngt gott innan konserten. Tyvärr ska jag jobba imorn så blir inte jättemycket party om jag ska kunna köra på morgonen och må bra på jobbet. Känns som jag har jobbat jättelänge, för jag är jätteglad över att få ha en dag ledigt, ska jobba hela helgen också, men en dag ledighet känns mycket bra (Y) Känns bra att jobba och tjäna pengar när man vet att man får komma iväg på något skönt sen, Thailand! jag längtar!

Måste bara berätta något som gjorde mig vääldigt upprörd igår. Jag hade ju ett rum i en lägenhet klar i olskroken i göteborg. Jag skulle flytta in i mitten av augusti och allt var bestämt och verkade toppen ! I förrigår skickar jag sms till henne jag ska bo hos bara för att vi inte hörst av sen i slutet på juni och jag kände att jag ville skriva ett sms bara. Igår får jag ett sms om att en annan tjej har fått rummet för hon flyttade in i mitten av juni, förstår inte riktigt det där med mitten på juni eftersom jag inte kollade på den förrän 20 juni. A hur som helst, nu har jag inte någonstans att bo igen, så det blir nog att pendla till hösten om jag inte hinner hitta något innan dess. Jag var väldigt arg och ringe och skällde ut hon jag skulle ha hyrt av, slutade med att hon klickade mig vilket gjorde mig ännu mer arg. Hon har iaf fått höra att jag blev arg nu, och jag har fått ut lite ilska, så det känns lite bättre. Men ändå surt, man ska aldrig lita på folk! Och nu kan jag ju inte annat än tänka, vilken tur att jag inte flyttade in hos den falska männsikan.

Nu ska jag gå och äta frukost iaf, ha det bra !


hafsten

Tja!
Idag har jag jobbat från 9 till halv 5. När jag kom hem har jag ätit och suttit här. Väntar på att Johan ska komma.
Såhär snygg är man när man har städat hela dagen. Imorgon ska jag jobba i receptionen så behöver inte städa iaf :)


Vilket fint vädet det varit idag, riktigt surt att inte kunna sola och bada när det är sånt väder, har varit avunsjuk på alla som legat på stranden idag. och det är sjukt mkt folk på hafsten nu!
Kritvit har man blivit också, blir det så fort :O

Hoppas ni har haft det bra i värmen!

!!

Hej!
Nu har jag jobbat andra dagen och jag är redan trött. Ifs så fick jag gå upp klockan 3 inatt och när man inte är van vid att lägga sig tidigt så är det väl kanske inte så konsigt att man blir trött.

Och ja kommer inte bli så mkt att skriva om nu. Igår efter jobbet grillafde jag och Johan med Emil och Amanda. Idag har vi kollat på Johans farmors bil ifall jag ska ha det. Får väl se :)

Hoppas ni har det bra!

cykelbyxor.

Jag har inte hunnit följa sommarens mode än med cykelbyxor så jag tänkte att det var dags idag. Men istället för att åka upp och köpa ett par klippte jag egna av ett par svarta gamla strumbyxor (Y)


:)

Hej!
Idag tog jag och Johan en sväng upp till stan, är inte helt frisk än men kände att jag ville upp en liten sväng iaf. Köpte mig en ny navelpiercing också :) Sen hälsade vi på hans mamma en stund.
Nu har vi ätit och varit och handlat lite så vi kan göra matlådor till jobbet. Vilar bara en stund i soffan, Johan kollar på Sunes sommar (Y)



Skrev jag att jag hade slingat håret? tror jag gjorde det :) Såhär ljust blev det iaf, så det är ganska ljust igen (:


ensam med mitt godis!

Hej på er!
Äntligen är det lördag, eller ja eftersom idag får jag äta godis :D Har fått för mig igen att bara äta godis en gång i veckan, och röra på mig mer. Tyvärr har det inte blivit så mkt röra på sig eftersom jag varit sjuk och fortfarande är det. Mycket trött kan man bli på att vara sjuk, hoppas bara att jag är frisk på måndag för då ska jag börja jobba. Jobbar hela veckan fram till söndag förutom på fredag, för då ska jag på pink konsert. För mig som inte är van och som bara slappat nu i början av sommaren kommer jag nog vara vääldigt trött efter en vecka. Men pengarna sitter fint så att det kan bli en resa till hösten :)

Slingade förresten håret igår. Blev bra, inte för ljust men ljusare iaf :)

Hittade en bild från fallens 2008 :)

Lisa miss you!

är det bara jag som är sjuk JÄMT? hoppas det för det är inte kul!

Hm jag kollar igenom mina bilder och jag har varit sjuk varenda år ni i 3 år när det varit fallens dagar.
2008 - jag var där men blev sjuk på söndagen =/
2009 - Jag minns att jag inte mådde så bra, var där en sväng men det var ingen höjdare.
2010 - Nu då, och jag är sjuk!
Fast jag är ju sjuk ungefär varannan vecka så missar ofta mycket roliga saker =/

Johan kommer snart hem med pizza och mamma med hårfärg till mig som säkert gör mig på lite bättre humör. Det som gör mig på bäst humör är ju såklart Johan. Tur han tar hand om mig när jag är sjuk <3

Love you <3



Det värsta är att jag nästan alltid bara skriver här när jag har tråkigt eller är sjuk och det är då det händer som minst roliga saker och finns som minst roligt att skriva om :O


behöver hjälp med bikini...

Tja!
Fortfarande sjuk, förkyld och helt tjock i huvudet känns det som..
Hade gärna sett Sebastian springa kraftprovet i mankini idag :P Ganska modigt tycker jag om han nu gör det, hoppas man får se bilder på det sen! :)

Hade kunnat tänka mig att ligga på stranden idag också, sola och kanske bada lite..
Skulle vilja ha en ny bikini, men vet inte riktigt vad för ngn!?
Om någon vet vart man kan få tag på en snygg bikini så tipsa gärna :) Kollar runt överallt på internet men det är inte lätt att hitta någon bra. hittar faktiskt ingenting bra och då har jag varit innte på 9-10 sidor och kollat:O

När jag sitter här och skriver så sätter sig två äckliga flugor på min arm och försöker skaffa en till äcklig fluga. Jag hatar dem, och när jag legat här och varit sjuk i några dagar så ser jag att dem är helt galna, dem har sex HEEELA tiden. inte konstigt att det finns miljooooner flugor :O usch!!


ha det fint !

hår!

Nu när jag bara ligger hemma och är sjuk känns det som jag vill gå in här och skriva hela tiden. Men när man inte gör så mkt finns det inte heller så mkt att skriva om..
Jag kollar runt på datorn och på tvn hela dagarna för att fördriva tiden lite.. Johan kom hit en sväng efter jobbet men nu är han i garaget och grejar med crossen :S Hoppas han kommer snart, så tråkigt att bara ligga här..
Tänkte att jag skulle färga mitt hår imorgon, inte gjort det nu sen i december vilket verkligen har gjort mitt hår bättre :) Men när jag kollar på gamla bilder saknar jag mitt blonda hår, och färgen som jag stått ut med nu i flera månader är ju inte direkt ngn höjdare. Lite blonda slingor i det blir nog bra (Y)


Ibland saknar jag det bruna håret lite också, men ska inte bli brunett nu för då blir det som sist, jag saknar mitt blonda hår :P Varför blir man aldrig nöjd?


ska bli skönt att slippa den här färgen iaf (: . Jag tycker aldrig att mitt hår växer men när jag ser den här bilden så har det ju faktiskt vuxit ganska mkt.


Japp blont och långt är nog bäst..
eller?


<3

vill härifrån nu!

Hej på er!
Vad gör man när man är sjuk? Blir så otroligt rastlös av att bara ligga här..
Sitter och drömmer mig bort lite genom att kolla på resor. Jag och Johan tänkte åka till hösten någon gång, antagligen oktober :) Någon som har bra tips på vart man kan åka? Vi är väl mest inne på Thailand än så länge, men man vet aldrig. Och om vi nu väljer Thailand så finns det ju några ställen att välja mellan där också, så har ni tips skriv gärna :) Skulle gärna åka nu direkt!!


Beautiful

RSS 2.0