vänskapen <3

Skulle leta efter en bild på min mamma på bdb och hamnade istället på några helt andra bilder. Samtidigt som jag blir ledsen blir jag egentligen väldigt glad, men jag känner en stor saknad efter mycket.

På bilderna ser alla så lyckliga ut och jag vet att jag var det. Det har hänt så mycket som jag inte förstår, allting känns fortfarande så overkligt och jag önskar ibland att man kunde spola tillbaka tiden men ta med sig vissa bitar från idag.

Att sakna någon fast man egentligen vet att denna personen har betett sig som en idiot är väldigt förvirrande. Ibland vet jag inte hur jag ska göra eller vilket ben jag ska stå på. Och just nu snurrar det mer än någonsin i mitt huvud.

Jag är ledsen mer än jag önskar och hoppas och försöker intala mig själv varenda dag att jag kommer över det, att jag glömmer och kommer hitta tillbaka till mitt gamla jag. Jag vill vara den Ida som alltid var glad, var jag ledsen så syndes det inte utåt för jag ville inte lägga mina bekymmer på någonannans axlar. Folk ringde hörde av sig, vi hade roligt och fanns alltid där för varandra. Men det är väl bara att inse att det aldrig kommer bli som förr, inte ens i närheten. Men bara så ni vet allihopa, jag finns fortfarande här, jag lyser som en sol när någon av mina "gamla" vänner hör av sig till mig.

Det jag saknar nästan allra mest det är festerna hemma hos Aztor. Just för att alla var där, vi festade hela natten. Vi skrattade, dansade, fan levde livet!


Jag glömmer allt som hänt nu i några minuter, backar tillbaka till 2008 och ler. Gör det ni också!



Jag saknar er, precis som ni var då ! <3

love /ida

vollen i bott och städtime ;P

Hejsan :)
Ligger i soffan hos Johan med hög musik och tar en paus från städandet. Nu är det mest dammsugning kvar sen är jag klar. Men har börjat få sånna problem med ryggen så det räcker jag rör på mig lite och sen gör det skit ont =/  får nog bara börja träna lite tror jag (: .. Tänkte att jag skulle börja med någon kampsport nu till våren, vet inte vad än bara. Någon som har något förslag?

Efter städandet ska jag gå hem i det kalla vädret:) Gick hem härifrån igår när solen sken och det var kallt, hur skönt som helst :) Nu ser det ut som att solen inte skiner så mkt längre.. Men ser inte fram emot att gå hem för matteböckerna ligger där och väntar på mig.. Blir så jäkla deprimerad av skit matten. När man har lov hade det varit hur skönt som helst att bara få släppa skolan, men nej det går ju inte..

Igår kväll släppte jag iaf matten och jag och Johan åkte hem till hans pappa och firade lite jul med hans pappa, mamma, Elin och Andreas :) Vi åt lite och öppnade sedan julklappar och åt lite efterrätt :) Jättemysigt, och jag fick ett läppglans, en bodylotion och en tröja och sen fick jag och Johan ett ölglas som man lägger i frysen och sen håller sig ölen kall hur länge som helst :)
Vi kollade även på Förlunda - Färgestad hockeymatch ;) Ja Frölunda vann ju såklart och Andreas var mindre glad, hahaha ;D Jag är en så dålig vinnare, men det är kul att retas :P

Ska inte ligga här och lata mig allt för länge, får fortsätta städa lite nu.
ha det bra hej (K)



:O

hej :)
seg dag, jag är rätt trött och hungrig. Kunde inte sova inatt och har inte direkt orkat äta idag :S:P
Ska iväg till Johans pappa och äta sen iaf :)
Öh ja, har inget att säga direkt. plugga matte är kul på lovet, eller inte... och ja får väl göra iordning mig nu (:
Ha det så bra ! (:

shopping (Y)

Hello !
Idag har jag varit och fyndat på rean, nice som fan ;D
köpte ett par jeans, en rutig skjorta, en tunn tröja och en tjock & en nyårsklänning :) Nu är ju frågan vad som händer på nyår bara (: .

Toni, Sanna och barnen är här så blir inget långt inlägg nu, kanske skriver mer sen..
Ha det bra

Lanzarote, hemma, nyår !?!?!

Hej på er!

Hoppas ni haft en underbar jul nu när ni äntligen fick en vit jul och allt :)
Själv var jag ju på Lanzarote och jag vet inte vad jg ska säga om vädret riktigt. Vi hade väl ganska mkt otur med vädret, men annars har vi haft det bra :) Vi har solat på stranden en ända dag, så ngn riktigt solbränna har man ju inte fått iaf. Sen har det regnat några dagar och då har det inte funnits så mkt att göra. 

Vi har badat även fast det varit mulet och så. Vi har även gått på marknad en dag och en dag hyrde vi bil och åkte runt nästan hela ön som inte var allt för stor :P

Sen har det ju blivit en hel del öl eftersom vi bodde på all inclusive hotel och allt ingick ;)
Dagen före juklafton gick jag Johan och Jarno ut och festade ordentligt. Jarno och Johan drack en hel del irish coffee och jag nöjde mig med öl. Sen gick vi vidare till ett annat ställe och var dem ända på hela stället som dansade och fösökte få med alla andra vilket inte gick så bra :P Jag fick med mig en liten tjej som var där med sin familj haha ;D .. Efter vi varit på det stället gick vi tillbaka till det första, vårat favorit ställe ;D . De som jobbade där var hur trevliga som helst (:
.. Dagen efter, julafton.... jag var väl inte så himla fräck, inte Jarno heller, och Johan mådde väl ganska dåligt också. Jarno söp sig full och mådde bra igen, Johan tog 2-3 öl och mådde bra igen, men jag stod ut hela dagen :P haha.

Någon julstämning har det väl inte varit och jag tycker faktiskt det varit ganska skönt. All stress innan jul har man sluppit och det är ju skönt :)
Var ju inte meningen att vi skulle få några julklappar iår men fick ändå en parfym av mamma och en jättefin ring av Johan :)

Nu när man är hemma igen får det bli en massa pluggande, har ju matteprov när jag kommer tillbaka till skolan, och är ganska orolig över det =/ .. Men senare idag tänkte jag ändå gå ut och leka lite i snön ;D .. Någon som vill vara med och åka lite pulka kanske? ;D haha..

Och ni, vad händer på nyår? :O

god jul på er allihopa! <3

Hej hej !
Ja detta blir sista inlägget innan vi åker iväg till lanzarote :) Åker inatt vid 4 hemifrån och flyget går 07:25 från landvetter. Höll på att skriva tåget eftersom jag är så van vid det :P hehe, men nej inget tåg utan flyg får det bli. Nu kom mamma upp och sa att det är snöstorm påväg så vi får åka ännu tidigare :S Men det får gå :)

Så jag vill bara önska er alla en riktigt god jul <3 Puss puss puss och massa kramar :)

sminktrend nu i vinter!


Det var länge sen jag laddade upp bilder nu. Måste bara säga att jag älskar att de rutiga, icke åtsittande skjortorna är inne igen :) Skärp i midjan håller i sig fortfarande också. Men att ha en sånhär skjorta är nästan finare utan skärp tycker jag iaf :)

Smink då? Vad är inne nu i vinter. Det tänkte jag tala om för er :P

Bas:
Nu är det vinter och då ska du vara blek! Använd en ljus foundation, men såklart än i din egen hudton.

Rouge: Lite rosa naturliga kinder ger en väldigt söt look nu i vinter.

Ögon: Trenden med mörka sotiga ögon håller i sig även i vinter. Nu när det kommer lite mer festliga tillfällen som julafton och nyårsafton kan man absolut använda mer glitter. Silver, grått och svart är att rekommendera.

Läppar: Markerade röda läppar är hur snyggt som helst nu i vinter. Detta håller även i  sig fram till nästa år.

Ögonbryn: Noppra inte ögonbrynen för mycket, utan behåll gärna mer naturliga ögonbryn. Men eftersom det är inne med markerade ögon får du inte vara för blyg med ögonbrynsfärgen heller. Markerade ögon och ögonbryn ger en självsäker look.

Använd inte för mycket mascara. Klumpmascara är aldrig inne, men nu ska du vara ännu mer försiktig med att använda för mycket.


Tänk naturligt och fräscht så kommer du få den perfekta vinterlooken.


När du ska göra dig fin på nyår. Tänk lite extra av allt. Markerade ögon och läppar på samma gång och MYCKET glitter!

superkur kan bli superkul?! :P

Hej hej :)
Nu börjar det närma sig, bara två dagar kvar tills vi åker till Lazarote :) Men jag har ett problem, är ju fortfarande sjuk =( .. Men Hanna tipsa om ngn superkur som jag tänke jag skulle prova idag, så får vi hoppas att det funkar :D Har ni något annat förslag på hur man snabbt blit frisk? Förutom en redig sup som det kändes att alla sjuntorpare skulle skriva :P haha

Idag fyller Sofia 18 år och Hanna 19 år:) Så grattis till er tjejer!
Jag ska till Kungsbacka sen och äta med Sofia, Lina, Ida, Malin, Josefin och Amanda tror jag det blir :) Ska bli mysigt, men hade varit trevligare om man vart frisk.. Men nu ska jag lägga mig ner och inbilla mig själv att jag är hur frisk som helst ;D

En sak till, det snöar ute :) Jag tycker det är jättemysigt, så länge det är kallt och inte blir massa slask och skit.

Ne nu kommer snart mamma och hämtar mig från Johan. Så får avsluta det här. Ha det bäst!!

sjuk, blod och lov !?

Hej på er!
Ett tag sen jag skrev igen nu. Men jag är ju bara sjuk hela tiden så ingen lust att sätta mig och skriva ngt vettigt..
Och nu börjar jag få lite panik, åker till Lanzarote om tre dagar och jag mår fortfarande dåligt :( Vad ska man göra för att bli frisk fort? Jobbigt om man är sjuk och inte kan sola, eftersom det blir värre när man ligger i solen. Hade tänkt att sola lite solarium innan jag åkte också för att slippa vara så jävla blek när vi kommer dit, men det går ju inte heller :S:S Börjar bli väldigt irriterad, eller jag är nog redan det.. Och att bara ligga still är ju väldigt jobbigt.
Har städat lite grann hos Johan för att iaf göra ngt, men så fort jag rör på mig blir jag yr och illamående :S Nu får det vara nog!!!

Har förresten varit och tagit nya allergiprover idag:S De lovade mig sist att de blodet jag skulle ta skulle räcka till att testa allt dem ville. Men tydligen hade de ändå tagit för lite blod och idag fick jag bli stucken igen, usch jag gillar det inte alls :(
Men jag har tänk på en sak, och även fast jag HATAR sprutor, blod och allt som har med sånt att göra så vill jag bli bloddonator. Tänk känslan att kanske rädda livet på någon annan, det hade varit underbart. Så det ska jag göra. Kommer nog tyvärr inte hända allt för ofta, men att lämna lite är ju bättre än ingenting :) Och att känna att man ska bli stucken för någonannans skull känns inte alls obehagligt, bara bra :) Jag tycker vi alla som kan ska lämna lite blod, för någon annans skull liksom. Ni som är som jag och har sprufobi, vinn eran rädsla och rädda någon annan! Det ska i alla fall jag göra. Tänk om vi alla bara hjälpte till lite, vad många som skulle få hjälp då. Ingen kan rädda alla, men alla kan rädda någon!

Nog om blod och sprutor, det ska bli så skönt med lov. Jag känner mig helt färdig för den här terminen och måste bara få andas ut. Ska bli skönt att under en vecka bara "skita" i skolan. När jag kommer hem blir det plugg inför nationellaprovet som vi har direkt när vi kommer tillbaka til skolan :S.  Blir ju deprimerad bara av tanken. Men när det är klart så ska jag aldrig räkna matte mer, och den tanken är däremot inte deprimerande :D

Jo förresten, vad ska alla hitta på , på nyår? Jag har absolut inget planerat än, och vore kul att veta vad ni andra ska göra :) Hör av er.

Och ha det bra, och om vi inte hörs på ett tag så, GOD JUL <3

skola igen :S

Hej!
Är i skolan en och en halv timma tidigare idag eftersom ingen kunde köra mig till tåget senare i morses. Men det är det värt om man får sova en natt till hos älskling :) <3 . Nu ses vi inte förens på fredag igen, och det är jobbigt :(

Igår var jag och Johan hos hans mamma och åt god mat och kollade på gamla foton, mysigt :) Sen åkte vi hem och myste också innan vi gick och la oss, och jag tror båda somna ganska fort. Kollade förresten på en jättesorglig men bra film på 3an också klockan 9. Kommer inte på vad den heter nu, men så sorglig så jag låg och lipade.

Nu tänkte jag sätta igång och plugga lite. Missa ju lite förra veckan eftersom jag varit sjuk. Känner mig inte så bra idag igen, men det får gå kan ju inte missa mer nu :S 9 skoldagar kvar nu, sen åker vi till Lanzarote :D <3

ha en bra måndag allihopa. <3

bara idol.....

Hallå!
Vad tyckte ni om gådagens utröstning i idol?

Själv tyckte jag att det var bra att Tove åkte ut. För både Calle och Erik har varit mina favoriter ända sen början. Och nu gäller det ju bara att Erik vinner, för han är ju faktiskt bättre än Calle. Men det tror jag att han gör :) Enligt mig är han den bästa som någonsin medverkat i idol. När han sjöng run to the hills med iron maiden igår höll jag på att tappa hakan. Så jävla grym! :) Har ni inte hört så borde ni lyssna: http://www.youtube.com/watch?v=Jj-b-Y2U3DQ

Idag har jag varit och lyssnar på andra idoler på Etage. Mariette, Nicklas, Rabih, Eddie och Tove var där. Inte mina favoriter men det var ju trevligt att se dem live. Det var jag mamma och fjortisarna haha :P


Nicklas först ut med en egen låt.
Som ni ser står jag ganska nära, så det var verkligen, jag mamma och fjortisarna, haha. Lite pinsamt men det fick gå ;D


Sen var det Mariette. Hon sjöng låten som hon sjöng på första idol audition


Sen sjöng Eddie och Rabih. För mig var det inte alls bra, bara massa skratt och flams hela tiden, och de stod och tog på fortisarna och sa hur mkt dem älskade alla och hur underbara dem var.. För mkt enligt mig :).


Sist ut, Tove.

ja, så har min dag sett ut än så länge.. Nu väntar jag på mat och att hela familjen ska komma hem så vi kan äta. Vad ska ni hitta på idag?

hej hej, ha det bra <3


Idol och fel beslut om modellkarriär?

Hej igen! :)
Ja nu är klockan halv 6 och jag har faktiskt pluggat nästan hela tiden sen jag skrev förut vid 1 :) Men nu känner jag mig fruktansvärt rastlös. Inte så konstigt kanske eftersom jag varit sjuk hela veckan och bara legat inne =/ . Är fortfarande inte helt frisk vilken betyder att jag nog får ta det lugnt ikväll med. kolla på idol :)
Vem håller ni på?
Jag tycker egentligen att alla tre som är kvar är bra men Tove börjar bli för dryg och det gillar inte jag. Calle och Erik var mina favoriter från början och jag gillar båda mycket, men Erik har ändå alltid legat snäppet över och hans sångröst är ju så jääävla bra, eller vad tycker ni? :)


En annan sak, jag fick mail härom dagen från modelagenturen som fotograferat mig och så. Nu vill dem verkligen veta om jag vill satsa på detta. För dem är beredda att satsa allt på mig nu. Så jag har funderat och funderat i flera dagar på vad jag ska svara och idag gjorde jag det.

Skrev typ att jag tycker att det är jättekul att bli fotograferad och så men att jag inte kan satsa allt på det nu eftersom jag går i skolan, och inte bara en skola utan två, och jag vill få bra betyg och så. Och ska jag satsa fullt ut på tre saker så kommer det inte gå. Och skolan tänker jag inte bara strunta i så eftersom det hänger på hela min framtid. Men att jag gärna ställer upp på fotograferingar lite då och då..

Nu vet jag ju att de inte var det de ville höra. Finns säkert hundra andra som ställer upp då och då, men dem vill ju ha ngn de kan satsa allt på.
Det sved faktiskt lite att skriva det här, för jag vet att jag vill det rätt mkt egentligen, men kan inte chansa om det går åt helvete. Och en till sak är att jag inte är alls så säker på mig själv som man måste vara. Jag tror inte på mig själv i modellbranschen, och så länge jag inte gör det är det ju ganska självklart att det inte kommer gå. Det skrev jag ju förståss inte men så är det ju.

Så ingen modellkarriär för mig. Men vad gör man, man kan inte göra allt på samma gång. + att det är så mycket annat... Åka bort från allt i flera veckor i sträck, det hade inte jag klarat av i dagens läge.. Det gäller att tänka vad som är viktigast just nu. Och jag hoppas jag gjorde ett bra beslut.

Just nu är det kärleken som håller mig vid liv, som får mig att orka allt <3


ångest :S:S:S

Hej på er !
Hoppas ni har det bra.
Själv är jag fortfarande sjuk och har ganska så jävla mkt ångest för att jag inte varit i skolan på hela veckan :( men vad ska man göra? Missat 2 mattelektioner också som känns jättebra med tanke på att jag har prov nästa vecka och inte kan ett skit :S Ge mig bara lov nuuu! Längtar som bara den till Lanzarote. Idag är det exakt 2 veckor kvar tills vi åker, och låt det nu gå fort! Vill bara dit och mysa, sola, bada och njuta av livet :)
Hade tänkt att jag var tvungen att ta med matteböckerna när vi åker, men jag tror jag bestämmer att jag skiter i skolan i en hel vecka ist och bara tar det lugnt :)
Alexandra kommer snart hit och hjälper mig lite grann iaf, och nu ska jag skriva klart min bokrapport som jag håller på med. Har ungefär halva kvar =/  och efter det ska jag plugga på lite annan skit, känns kul.. Så får nog sätta fart, för efter att Johan kommer hem om typ 4 timmar så orkar inte jag plugga mer.

Kanske skriver mer senare. hej :)

sex månader <3

Hej :)
Nu har jag och Johan varit tillsammans i ett halvår, 6 månader. Tiden går så fort. Ibland vore det skönt att bara stanna tiden och njuta av att man verkligen är lycklig tillsammans med någon, känna att man har världens bästa pojkvän och förstå hur lyckligt lottat man är. Kärleken är underbar och jag känner att denna kärlek kommer vara förevigt <3 Allt känns bara så rätt. När jag inte är med dig Johan så saknar jag dig, när jag är med dig känns det så bra, jag känner mig så trygg och jag vill aldrig skiljas ifrån dig!
Sen är inte resten av livet en dans på rosor, och då finns du alltid där och får mig, vi finns där för varandra. Du får mig att att må bättre, tack för det <3
Det bästa när vi är med varandra är att vi är oss själva. Du är rätt knäpp, men det är jag också, så tillsammans borde vi vara ganska dumma i huvudet, men vad gör det när man är lycklig och älskar varandra?
Du är det bästa som hänt mig, du är mitt allt! Jag älskar dig av hela mitt hjärta och vill alltid vara din!
/ puss puss puss (K)


Och ja annars är det väl inte så bra. Nu har förkylningen brutit ut riktigt och jag är ännu mer sjuk =/ inte alls kul :S Hoppas det är bra med er iaf <3

mkt intressant dag!

Hej!
Fortfarande inte helt frisk, och är därför fortfarande hemma från skolan. Men ändå skönt, vill inte tillbaka, fast vill ju vara frisk också såklart! Men snart kommer älskling hem och då mår jag genast mkt bättre :)

Sov väldigt länge idag, och hade kunna sova längre om inte mamma kommit in och frågat hur jag mådde. Så jag gick upp. Har läst klart min bok nu, äntligen, så nu kan jag börja med bokuppgiften som snart ska vara inlämnad :S Ja det är väl egentligen bara det jag gjort idag. Måste räkna lite matte sen också =/ Fast först tänkte jag hoppa i i duschen och kanske dammsuga mitt rum innan Johan slutar jobbet.

Det är sååå kul att skriva blogg när man inte har ngt intressant alls att skriva om :S ... Jag drömde om en katt som hoppade ner i en skorsten för att skriva om ngt.. :P

Ne ha det bra, hej :)

RSS 2.0