skola imorn :(

Hej!
Idag är det söndag vilket betyder skola imorn =/.. Börjar kännas lite jobbigt redan nu, kommer hem på fredag kväll eller lördag fördmiddag.

Idag har jag varit och shoppat lite på övery och klippt mig. Tänkte klippa mig hos Jessica först men kände att jag verkligen behövde klippa mig nu så kunde inte vänta. Men lär ju behöva klippa mig fler gånger så då får hon göra det :)
Köpte nya skor, en tröja och örhängen idag (Y) Eller ja mamma köpte, hon är underbar (:
Christel kom och hämtade mig i stan och vi åkte sen hem till mig och åt med hela familjen <3

Nu väntar jag på att Johan ska komma hem från jobbet så att jag kan få mysa med honom innan jag åker imorn:( Usch får en klump i bröstet när jag tänker på det. Men det går bra, kan ju åka hem ngn dag och ta tåget på morgonen om det skulle bli för jobbigt. 
Ska gå och packa här innan Johan kommer, så att vi bara kan mysa sen <3

Hoppas ni alla haft en underbar helg :)  

Fredag och lördag (:

Hej!
Igår va en hyffsat lugn dag. Jag var hemma först på dagen hela dagen och bara tog det lugnt, väntade på att Johan skulle komma hem, han bara jobbar hela tiden :( han är och jobbar nu också... Men till slut kom han ändå hem, vid 8 tiden. Då kollade vi på lets dance en stund, inte riktigt hela för Johan fick jobb och jag bestämde mig för att åka med så vi kunde umgås lite. Så jag kollade på reprisen idag istället, och det var som jag tänkte att Gudrun skulle få åka hem. Jag tror det blir Claudia och Stefan i finalen, och det hoppas jag också :) Vem som sen vinner av dem har inte så stor beydelse, dem är ju bra båda två.

Efter att jag och Johan varit på jobb en bit utanför grästorp så åkte vi hem. Jag gick in hos Klas en stund där det va full gång och fylla :P Kvällen slutade med en söndrig vägg och ja jag vet inte.. :P Men hörde att Klas hade lite ångest över väggen där och det kan jag ju förstå. Jag va inte där så länge, ni vet väl själva hur det är att umgås med en bunt fyllon när man själv är nykter :P jag tycker inte om det så mkt, haha ;D..

När jag gick in till Johan och skulle sova insåg jag att det inte var så lätt, låg i sängen och spelade på mobilen och sjöng för mig själv i huvudet till dem låtarna som spelades inne hos Klas medan Johan sov och :P Efter klockan två sänktes musiken lite, ja jag kunde ju fortfrande höra vilken låt det va som spelades men de sänkte iaf:P ..

Somnade väl runt halv 3 ändå trots musiken och vaknade i morse halv 11.. Johan va på jobb när jag vaknade och kom hem efter 1 ngn gång tror jag? Nu jobbar han igen och jag har precis duschat och gjort mig i ordning. Ska antagligen på tatueringsmässan med Lisa och Niklas sen (: Får se om jag hinner hälsa på Johans mamma innan också. Och senare ska jag träffa Emma också tror jag. Får se vad vi hitar på.. Melodifestivalen ikväll med, kanske blir att glo på det.. 

Men ni får ha en bra lördag allihopa :) Puss!

uppskatta mer

Hej på er!
Är fortfarande hemma idag, inte helt bra än så lika bra att va hemma idag med och vara helt frisk och i skolan hela nästa vecka.
Christel och Karin har varit här och fikat lite med mig och mamma. Nu har dem åkt allihopa. Har försökt läsa lite kk teori, men det är så otroligt tråkigt :S men vet att jag måste..

När vi fikade förut pratade vi om svåra stunder och att man alltid har en uppförsbacke att ta sig upp för innan man når sitt mål. De flesta av oss får verkligen kämpa för att det ska bli bra. Vi tycker förstås att det är jobbigt när det inte går som vi vill. Men det kanske är meningen att det ska vara svårt. Människan kanske behöver det. Jag menar hade allting varit lätt hela tiden hade vi ju aldrig uppskattat de bra stunder vi verkligen har. Sen är det ju så att beroende på vad vi är vana vid uppskattar vi också saker på olika sätt. Någon som är van vid att få allting den önskar och att allting är bra blir ju väldigt knäckt om minsta lilla skulle gå fel, om den här personen kanske inte skulle få den maten den ville ha osv.. Medan andra som är vana vid att inte få äta mat varje dag blir överlyckliga över bara en liten bit som kan göra deras magar mätta. Jag tycker att vi ska börja uppskatta mer. Jag vet att det är svårt när man vill så mycket men inte kan få ens nära av så mycket vi vill. Men om vi istället vänder på det och ser på vad vi har, jag har en familj som älskar mig, vänner som älskar mig, en pojkvän som älskar mig. Ett hem, mat på bordet varje dag, alltid rena kläder osv osv... När det inte är så bra ser man helst bara det dåliga. Allt är dåligt, allt är grått, det finns ingen mening med ngt.. Men vad mycket vi har och inte uppskattar egentligen, har ni tänk på det?

Nu ska jag kolla på sex and the city :)
bye <3

vill inte bara ligga hemma...

Hej!
Hemma ifrån skolan idag också =/ mår inte bra.. Går på antibiotika nu också mot urinvägsinfektion. Hoppas att man blir frisk snart.

Jag tycker inte om att bara ligga hemma såhär.. Man inser verkligen vad komplicerat allt är. Varför kan inte allt vara lätt ibland, vrf måste man möta på massa hinder på vägen för att nå sitt mål? Och vem har bestämt att vissa ska ha det svårare än andra? Jag har ju alltid trott på att det finns en mening med allt och om man gör någon illa så får man tillbaka det på något sätt. Jag har bara fortfarande inte klurat ut vad det är jag gjort så fel? Jag menar inte att jag tror jag varit någon ängel igenom mitt liv, alla gör vi fel och oftast så lär vi oss av dem också. Men att det hela tiden ska bli värre och att nya saker ska dyka upp förstår jag inte? Man försöker ta itu med sina problem men ändå stöter man på nya varenda dag. Till slut har det samlats en hel hög med bekymmer och hela tiden blir det bara svårare att bearbeta dem. Inte ens på natten får jag vara ifred för då drömmer jag om hemska saker som gör att jag direkt vaknar upp och känner en klump i halsen.

Jag vet inte längre vart jag ska vara för att det ska vara som bäst. Först va jag helt säker på att det var här hemma jag skulle vara, men även det har ändrats och jag är inte längre så säker på det.
För någon vecka sen kände jag en känsla av att jag skulle klara allt, jag skulle ge mig fan på att klara allt! Den känslan hade jag tills igår.. Säger inte att jag gett upp, jag ger inte upp, jag är inte personen som ger upp. Men jag säger inte att det blev lättare igår, snarare svårare. När man försöker bygga upp ngt och nästan lyckas men snabbt blir påtrampad och trycks ner igen är det ännu svårare att ta sig upp igen. Andra gången har man inte samma styrka för då har man redan blivit skadad en gång innan.

Jag brukar säga till alla som har det svårt att allting löser sig. Det är lättare att säga det till ngn annan än sig själv. Men jag försöker tänka varje dag, alting löser sig. Varför skulle det inte göra det för mig? Det är bara inte meningen att det ska göra det nu, för allting har en mening. Snart vänder det nog, eller? Jo det måste göra det. Jag måste tro det, för annars har jag ingenting att se fram emot och då blir det bara svårare.  

Jag ska nog komma på ett sätt, ensam eller med ngn annan. Men en vacker dag är alla pusselbitarna på plats och det kommer att kännas bra, för då har jag lyckats.

Ta hand om er <3

Emma sminkad som Bridget :)

Så nu har jag sminkat Emma. Är hon lik Bridget? :P




Började med att lägga en modellering. Man framhäver alltså redan från basen delar man vill i ansiktet. Har gått igenom det en gång innan :)
Man jobbar alltså med 2 olika basen, en ljusare och en i sin vanliga hudton.


Till ögonen använde jag en ljus skimrande lockskugga och en grå globskugga. Sedan även lite highlight under ögonbrynet.
Hon fick även en skarp svart överskugga, och även droppskugga. På det långa lösögonfransar :)

Bridget hade alltid en väldigt skarp läppenna och ljusare läppstift.


Emma blir Bridget :)

Hej!
Sitter hemma och väntar på Emma. ska sminka henne till Bridget Bordot ;) Måste vara en av de vackraste kvinnorna som funnits? Tycker hon är så fin :)





Efter att jag sminkat Emma ska jag till vårdcentralen. Får se  om man kommer till skolan imorn. Skönt att vara hemma, men blir nog att åka dit imorn morgon om jag mår bra och så såklart :)

Bilder kommer upp senare (:

Ha det bäst !

shopping

Hej på er!
Idag har jag varit och shoppat lite med mamma.
Det första här är inte nytt, utan bara dagens outfit som jag blev sugen att fota :P

Mina leggins är så fulsnygga ;D


Ny tunika (Y)

Ny klänning :)

Ny kjol (:


den svarta västen är ny :) Ska nog köpa legginsen när jag får mutt studiebidrag också (:

Blir alltid på lite bättre humör efter lite nya kläder :)


Nu kom Johan så får gå och pussa på honom medan han ändå är hemma i några minuter.

Ha det bra <3

saknar vårkläderna!

Hej!
Idag är jag hemma från skolan. Nästan alla skolor i kungsbacka är stänga pga att det snöat så mkt, nu är det katastof och det tkr jag är bra idag ;D .. Sa ju att jag skulle vara mer positiv angående snön. Fast får plugga lite hemma nu ändå, men ändå bättre det :) Hoppas det är ledigt imorn med, hade varit väldigt skönt tycker jag. Snön kom till mig bara!

Ja vad händer mer idag? Karin fyller år, så grattis till henne :)

Funderar på att kolla om mamma har lust att åka till överby och shoppa lite, fick lite pengar av Jari igår. Jag har så underbara bröder :) . Mamma skulle träna sen iaf, får väl se om jag kanske åker med isf.
Någon som vet vart man kan köpa ett långt döskallelinne som man kan ha till leggins? Vill ha det men hittar ingenstans :S

Har sån lust att bara shoppa hur mycket som helst, blir på så mkt bättre humör när man fått shoppa lite :) Önska bara man hade en jävla massa pengar bara!
På sistonde har jag faktiskt inte ens hittat kläder som jag verkligen vill ha, men jag vet att jag vill ha en massa :P Ser folk på stan med skitsnygga kläder men hittar inga själv :S .. Tänk egentligen hur mycket man kollar på andra folk, deras utseende och kläder. Eller jag gör det iaf, varje dag, vart jag än går, vem jag än ser så kollar jag på hur folk sminkat sig och vad de har för kläder. Alltid lika kul :) ..
Älskar människor som har en egen stil, som vågar vara sig själva. Önskar jag också hade en stil som stack ut, men jag gillar ju att vara lite mer neutral i mina klädesval. Det är ju vad jag tycker om, men önskar jag tyckte om något annat för det är ball.
Fast just nu önskar jag just med tanke på snygga kläder att det ska bli vår! Tröttnat på vinterkläderna nu, ingenting är snyggt kännd det som! allt är bara stort och klumpigt om man vill vara varm, vilket också är väldigt viktigt :) ... Men nu får det snart vara dags för snygga leggins och skinnjacka tycker jag!

Snyggt på killar engligt mig.
Man har ju alltid någon favorit look. Eller? Jag har det iaf. Jag tycker det är så snyggt med killar som har converse, slitna ljusblåa jeans, en kofta eller rutig skjorta, eller även långa linnen, SKIT SNYGGT! eller bara en jäkligt snygg t-shirt och skinnjacka på det. Sen gärna en snygg scarf eller halsduk till det också :) (Y)
BORT: Inte kortärmade skjortor eller stora jeans! Inte heller flera olika mönster blandade med varandra som rutigt och randigt eller blommigt eller vad det nu kan vara:P 

Svårt att hitta bra bilder på killar :S försökt googla i ett halvår nu..


Snyggt på tjejer enligt mig.
Jag är ju mycket för mörka färger och lite mer rockigare stil. Jag försöker alltid hitta lite kläder i färg, men kommer till slut fram till att jag inte trivs i det. Säger alltid att jag ska sluta med det eftersom jag tröttnar. Sen går man in i en affär och ser ngt jättefint på ngn annan eller en skyltdocka och där har man köpt ett färgglatt plagg igen.. Men jag tycker det är fint med converse vilket jag inte kan använda pga av mina knän :S .. Ävenhögklackade skor är finfint (Y) Snygga leggings, tunika, ngn kofta, skinnjacka och halsduk.
BORT: Även här olika mönster blandade med varandra och en massa skrikiga färger innan sommaren och utsvängda jeans.

Åh vad jag längar till våren!

 
En bild på Elin Kling och Kenza, och båda bilderna får mig bara att längta mer till att kasta iväg vinterjackan och de tjocka kläderna för i år! :)

inte långt kvar nu...

Tja tja !
Idag blir det kalas igen. Igår var det lite kalas för Johans mamma som fyllde år i veckan. Vi var där och åt god mat och tårta :) mm så gott! Idag blir det lite kalas för Karin som fyller år imorgon :) På tisdag fyller Ida och Toni år. Många som fyller år nu, Grattis till er <3

Inte så långt kvar tills jag fyller år nu heller. Lite över en månad. Jag tror jag är konstig, är nog den ända 17 åringen som inte verkligen längtar ihjäl mig till att fylla 18. Det klart att det ska bli kul att få gå ut på krogen och ta körkort. Sen är ju frågan när jag tar körkort. Jag hade ju gärna velat ha det direkt när jag fyllde, men så blir det ju inte. Så får vänta i några månader till, sen får ni akta er på vägarna ;D Eller det är nog nu jag är som farligast när jag fortfarande bara övningkör :P

Kollade ni på melodifestivalen igår förresten? Satt hemma hos Johan med han, Elin och Andreas och kollade på det, åt lite chips och drack en öl. Det var mycket bättre än bidragen iaf. Den ända jag tyckte var bra var den sista låten.. Hm kommer aldrig ihåg hela namnet på gruppen, med barbara någonting :P ... Lite rockigare låt, och inte mesig som alla andra som var med.. Jag menar tjejerna som gick vidare, timotej eller vad de hette. Sämsta låten ever, och Darin :S lät som Rabih och såg väldigt mesig ut. Inte för att jag brukar ha så höga förväntingar på melodifestivalen men lite bättre hade de väl ändå kunnat vara?
Men vi hade väldigt trevligt ändå :)

Hoppas ni också haft en bra helg (: Ta hand om er!

Tänk på allt bra före det dåliga!

Hej ;D
Nu har det kommit mycket snö, snart 15 meter som Jimmy önskar :P .. Ne börjar nästan tycka att det kan komma mer eller ingenting. Kommer det mer kanske vi blir insnöade och slipper gå till skolan och jobbet allihopa ;D Det hade väl varit mysigt? Men måste vi gå till skolan och jobbet så är det ju bara enligt mig iaf tråkigt med så mkt snö. Tågen blir försenade och allt.. Men idag har jag bestämt mig för att börja bli nya positiva Ida igen. Så jag ska se det positiva med all snö också ;D Vi har ju faktiskt länge önskat oss en riktig vinter, och här är den!

Visst är det konstigt att man alltid, eller jag säger inte att alla andra gör det, men iaf jag tänker oftast på allt dåligt före det bra. Händer det något går man runt och grubblar och är ledsen hur länge som helst, istället för att tänka att man inte är värd det och se på allt bra man har istället. Ett år har snart gått sen det hände något jobbigt i mitt liv, något som förändrade hela mitt liv. Varenda dag sen dess har jag jag tänk, grubblat och undrat varför det blev som det blev? Det spelar ingen roll hur mycket folk sagt till mig att sluta tänka på det och att det är inte värt det! Jag vet att det inte är värt det, men jag har själv behövt komma dit där jag känner att nu jävlar ska jag sluta tänka på det, det är fan inte värt det! Jag har bestämt mig nu. Se på allt jag har som är så bra? Ska det förstöras på grund av det dåliga? Nej jag skulle inte tro det! Gott folk, Ida ska försöka nu. Nu har jag bestämt mig. Jag vill sluta grubbla, jag ska göra det. Jag ska tänka mer på mig själv och alla som jag älskar <3 . Jag vet att jag inte har varit mig själv på ett tag, i början var det bara jobbigt och jag höll allting inom mig, sen kunde jag prata med någon, jag nådde en gräns där jag inte orkade något längre, men när jag kom över den gränsen fattade jag ett beslut, och det är nu, jag kan inte ha det såhär längre, jag måste göra någonting åt det. Jag ska börja tänka på allt bra jag har nu, allt bra jag hade, och hur bra jag ska ha det!!

Jag tror inte att det spelar någon roll om man säger till någon som mår dåligt att försöka strunta i allt, det funkar inte så, det har jag märkt själv. Det gäller bara att hitta sin egen styrka att klara det. Låt ingen trampa på dig, jag ska inte låta någon göra det längre! Säger inte att det är lätt, men att försöka är alltid bättre än ingenting.

Få någon att le det betyder mycket, jag ler av dessa bilder!


När ni läser detta hoppas jag att ni tänker på något bra och får ett leende på läpparna :) Brukar vara skönt att kolla på bilder från roliga stunder, i alla fall jag blir väldigt glad av det!

Ha det så bra <3

framtid?

Tja!
Idag skulle jag följt med mamma och tränat, men mår inte bra, har kännt i flera dagar att jag hållt på att bli sjuk. ont i huvudet, lite i halsen och hela kroppen. Väntar bara på att det ska bryta ut riktigt, men hoppas inte det gör det under helgen. hade varit skönt att vara frisk nu, sen ska jag ju tillbaka till kunsgbacka igen på måndag. 
Imorn ska vi hem till Johans mamma och äta mat och tårta. Hon fyllde år i veckan så vi ska fira det lite :)
Idag blir det nog bara att ta det lugnt. Johan tycker att jag ska ut och köra lite på isen sen men får väl se.

Ja så idag har varit en lugn dag. Helt otroligt vad trött man blir av att bara ligga hemma :S jag hatar det.. När man inte ska till skolan eller har ngt annat planerat så blir man ju så jäkla lat. Jag skulle aldrig klara av att vara hemmafru för då hade ändå inget blivit gjort. Hade tyckt att det va mycket roligare att kolla på top model, sex and the city och alla andra bra program som går på tv på dagarna ;D. nej nej usch för hemmafru.

Jag tror inte ens att jag hade klarat av att inte ha något jobb om jag var rik. Det är klart då hade man ju kunnat resa runt, se världen och bara njuta. Det hade väl varit kul i ett år kanske. Men jag är säker på att jag hade velat ha något planerat att göra ändå, annars hade jag nog blivit alldeles för lat. Hade varit skönt att jobba varannan vecka 3 dagar kanske, och annars resa runt :) haha jag vet inte.. drömma går ju....

Undra hur min framtid kommer att se ut? Kanske fastnar i sjuntorp föralltid? vi får väl se, det är ju inte drömmen nu om man säger så, men man vet ju aldrig man kan ju alltid ändra sig. Och mina framtidplaner har väl ändrat sig väldigt mycket från bara något år sen.. Eller har väl egentligen aldrig haft en riktig plan men någon slags dröm har man ju alltid haft. För några år sen ville jag resa runt, se världen själv, eller med en tjejkompis kanske, jag vet inte, har alltid sett mig göra allt detdär själv. Sminka kändisar, jobba, festa, leva ;D .. Men nu ser jag inte alls det längre. Klart jag vill jobba någonannanstans än i sverige, men kanske bara några veckor och sen komma tillbaka. Men vem kunde veta att jag redan nu skulle ha hittat den perfekta killen jag vill leva med i resten av mitt liv? jag vill inte vara utan honom i flera år i något annat land förståss. I så fall får han följa med mig :) .. Ne det är väl dumt att tänka för mycket på framtiden, det gäller att ta en dag i taget så ser vi vad som händer. Men det är kul att fundera och drömma lite.

Japp, som sagt man bli lat av att bara vara hemma, förstår att arbetslösa människor blir deprimerade..
Jag ska iaf gå ner och kolla på sex and the city nu. Ibland får man faktiskt lov att lata sig lite, jag har ju faktiskt sportlov ;)

Till sist en bild som ger mig ett stort leende på läpparna. Alla dessa minnen med er, love you <3 


Ha det så bra i snön, vi ses (:

dag hos Michi :)

Hej hej!
Nu har jag varit i Gbg på Michas skola och sminkat en tjej som heter Siiri :)
Tog en bild i en tidning som inspiration. Använde nästa samma färger, försökte iaf blanda till färger så gott det gick. Ville inte heller använda så mycket vit färg i pannan som de gjort på bilden, men annars har jag sminkat av den rätt så mycket så gott det gick:)


Inte den bästa kvaliteten på bilden. Men man ser ju ändå sminkningen hyffsat bra :)


oj det kändes inte kul att ha med den bilden jag försökt efterlikna här ;P

 



och till sist en bild som jag har fixat lite med färger och kotraster :)


:)

Det var roligt att vara hos Michi och sminka lite. Nu fick jag två hemläxor eftersom han ska åka till Thailand två veckor, inte alls avundsjuk :S....
Jag ska sminka en kille eller tjej som frusit ihjäl i snön och en isprinsessa. Någon som vill vara modell säg gärna till!


gbg och michas skola idag.

Hej på er!
Igår va jag och Johan på bio, Valentines day :) Den var bra! Nästa gång får det bli farsan, den filmen verkar ju riktigt rolig :D Någon som sett den?



Nu tänkte jag plugga lite körkortsteori =/ tråkigt men måste... Sen ska jag göra mig i ordning och klockan 1 går mitt tåg till Göteborg. Ska till Michas skola och sminka en tjej som heter Siiri. Vad det blir för sminkning vet jag inte riktigt än. Antagligen ska jag sminka henne till en pundare eller något sånt. Får se hur det bli, kanske kommer upp bilder sen :)
Om det är någon som vill följa med och bli sminkad någon gång så får ni jättegärna följa med. Säg bara till. Det är på kvällstid. Brukar vara där vid 17:00 ungefär och några timmar framåt:) Behöver en modell varje vecka så bara att säga till, vem som helst! :)

Ha det bäst ! (:



slapp dag!

Hej!
Idag har jag inte gjort mkt mer än slappat, kollat på tv och suttit här en stund :) Skönt att inte göra ngt ibland faktiskt. Skulle träffat Carro men hon trodde hon åkt på magsjuka så vågade inte riktigt träffa henne. Skit rädd för att det ska smitta =/ ..

Ska hoppa in i duschen här nu tänkte jag och sen får jag läsa lite körkortsteori =/ tråkigt, men det måste ju göras. Bara 1 ½ månad kvar tills jag blir 18 så får sätta fart nu. Kommer inte få körkortet direkt, men har som mål att ha det innan sommaren är slut iaf, så får vi väl se :) . har så dåligt med tid att övningköra också, men ska göra det imorn om jag hinner efter jag varit hos Micha och sen i helgen kanske.

Ikväll blir det bio med älskling. The valentines day fick det bli :) Hoppas den är bra.


Lisa som Marilyn :D

Japp då var Lisa färdig stylad ;D
Lägger upp några bilder på henne här (:

Den här bilden skulle jag styla efter :)


Resultat, Lisa :)




Närbild ögon


närbild mun ;D


och en lite omgjord bild (:

:D


Lisa ska bli Marilyn Monroe ;)

Hej på er :)
Idag vaknade jag vid halv 10. Längesen jag sov så länge. Och ändå somnade jag innan 10 igår också ;D Skönt. Men känner mig fortfarande trött.. Har väl sovit för länge?
Vaknade av att Wille, min katt klöste på dörren och försökte väcka mig. Han och  den andra katten sprang runt och gjorde allt för att jag skulle gå upp och ge dem mat..
Jag gick upp och åt frukost och gav sedan katterna mat, dem stensomnade sen och sover fortfarande efter 3 timmar :D haha.. Sen började jag plugga lite körkortsteori. Kollade på tv lite emellanåt också... Men har nästan läst igenom alla vägmärken idag iaf.. och det är många, för många :P 
Ja vad har jag gjort mer? ingenting.. blivit deprimerad av att det kommer mer snö =/ .. 

Lisa kommer hit om en stund. Jag ska styla henne till Marilyn Monroe. Ska efterlikna den här bilden tänkte jag ;)

 

eller den här...


Tror det blir den första :) Får se vad lisa säger också.

Funderar på om jag ska gå ner och äta lite innan Lisa kommer :) Bilder kommer upp sen..
Ha en underbar dag i snön ;) chao..

hej hej hej (:

Hej på er !
Idag ska jag klippa mig :) men bara toppa så lite som möjligt eftersom jag vill att det ska växa ut igen. Önskar jag kunde ha sånt här hår, så jäkla fint :) Men bara att spara. Har ju haft långt hår innan så borde väl gå att få det igen. Ska bara ta hand om det lite bättre den här gången så jag slipper klippa av mig det igen sen.



Eller såhär som Jessica Simpson har:)


Ser ifs ut som att hon har lite löshår. Men det är långt :) och det är fint..

haha sitter här och fördriver tiden på makemebabies.com. Såg ngn som varit inne på den sidan så jag gick också in för att fördriva tiden lite.. Hoppas inte Johan ser att jag kollar hur våra barn kommer se ut i framtiden, för då kommer han kissa på sig av nervositet och tro att jag vill ha barn nu :P haha. Men så är det inte ;D


Japp! Tycker ifs att ungen är rätt ful :P . Blir inga söta barn på den hemsidan kan jag ju säga direkt. Så bli inte rädda om ni provar haha ;D


och en liten pojke.. :P haha

Ja det var ju lite kul. Får se om 4-5 år kanske ifall man får såhär vackra barn ;D

På tal om barn så drömde jag inatt att jag skulle föda barn :O Jag visste inte att jag var gravid och helt plötsligt skulle jag bara föda. Det gjorde ont som in i helvete och jag fick 3 sprutor.. i benet :O haha.. Efteråt så träffade jag sara Bengtsson på överby och vi pratade om förlossningen. Jag har redan glömt av smärtan sa hon till mig :D .. När vi gick på överby träffade vi en tant på 77 år som sa att hon hade fått tillbaka sin mens igen :S.. Sjukt! fattar inte vart jag kan få alla drömmar ifrån. Drömmer jämt massa konstiga saker..

Nu ska jag dra mig.. Ha det så bra (:

Hej igen :)

Hej hej!
Okej vet att jag sa att det skulle ta ett tag innan jag skrev här igen, eller det har det väl gjort också. Kände iaf att jag ville skriva av mig lite, det är alltid skönt när man inte har så mkt annat för sig. Nu är det iaf lov och det är ju väldigt skönt :) Jag ska bara ta det lugnt, träffar vänner, Johan och familj och ha det mysigt :) Ser fram emot ett underbart lov. Ikväll blir det till att ta det lugnt, basta lite och sen kolla på lets dance. Åker på rally klockan 5 inatt med Johan, Sacka och Jacob. Sen är det andra som ska dit men inte i vår bil. Blir nog riktigt kul tror jag :)
På söndag är det alla hjärtans dag, blir nog en dag med mkt bakfylla och mkt mys :P mest bakfulla.. haha nedå.

Idag har jag fått känna mig riktigt ompysslad :) I skolan tränade vi på ansiktsbehandling vilket var väldigt skönt. Sen öppnade 3orna kundsalongen idag och ahde flera gratisbehandlinga. Så jag passade gå dit för att färga fransar och bryn och noppra bryn (:
Fick förresten en pälsmössa av mamma idag också. Ville egentligen inte ha helpäls men hittar ju inget annat så fick bli det. Fick även en annan mössa och strumpbyxor också om min underbara mamma <3

Oj ser att klockan rinner iväg. Måste basta så jag hinner göra det innan Lets dance börjar. Ha en bra kväll och en underbar helg.

Puss på er <3

Ta hand om dig!

Jag funderar och funderar, men ju mer jag funderar desto mer förvirrad blir jag.. Jag ska inte klaga, men känns snart inte som jag gör något annat :S .. Hemma från skolan igen, mådde dåligt igår kväll och även idag.
Önskar bara att jag hade lite mer pengar så att jag kunde åka iväg härifrån ett tag. Långt bort, stänga av mobiltelefonen och bara vara.. Ja Johan får naturligtvis följa med. Som sagt jag vill inte klaga. Så blir nog tystare än vanligt här.. Jag hoppas ni har det toppen <3 Låt aldrig ngn trampa på dig, så som jag lät henne trampa på mig..

Puss puss take care <3

Lugna ner er!!

Hej hej!

Sitter i skolan och längtar hem! Är rätt trött. Inte van vid att gå upp klockan halv 6 på morgonen :S Men det fick jag göra eftersom jag åkte hemifrån i morse. Det ska jag göra imorn med.. Och antagligen ett tag framåt. Får se hur det blir.
Det va en jävla massa folk som skulle gå på tåget idag iaf och jag blev så förbannad.. Först när jag skulle gå på tåget i trollhättan var halv 7 tåget försenat till klockan 7, och det var hur mkt folk som helst som väntade på tåget. När det väl kom så sprang folk fram till dörren och knödde innan ens dörrarna öppnat. Hade lust att skrika LUGNA NER ER!! . Och inte nog med det så vill inte folk släppa ut dem som ska av först innan dem ska in. Så när en kille skulle gå av i Trollhättan kom han knappt ut, herre gud. Alla kommer med tåget det är lugnt!! Inte nog med det, i göteborg när vi skulle gå av så va det ju samma sak, folk skulle gå på. Så jag hade händerna i dem översta fickorna på jackan, ut med arbågarna och knuffade mig förbi. Men man var verkligen tvungen att göra det för att komma någonstans.. Sen var det mega kön till pendeln också, men hann med 08:02 så kom bara lite sent till skolan.

Vi håller på med ett grupparbete i hantverken. Kan lägga in bild på hur det blev sen. Jag är iaf modell, och en i min klass ska sminka, en fixa hår, en fotografera, en photoshopa osv.. :) 
Slutar halv 3 idag. Men kan antagligen inte ta förrän 4 tåget från Gbg så är hemma 5. Sen tänkte jag fråga mamma om vi kan åka och shoppa ngt som jag kan ha på mig fredag när jag ska till Amanda och fira att hon fyllt 18 :)

japp det var allt, hej :)

:(:

Hej! Det va ett tag sen igen ja, men har inte suttit vid en dator på hur länge som helst känns det som.. Men nu ska jag ta allt från nörjan här..

I fredags
efter skolan åkte jag hem som vanligt. Mamma hämtade mig eftersom Johan hade jouren. Åkte hem till mig åt tacos och så, och efter en stund kom Johan hem :) . Efter att vi hade varit hos mig en stund åkte vi hem till Johan och kollade på lets dance. Johan somnade som vanligt en stund på soffan. Jag kände att jag hade lite svårt att andas men det gick över sen.
När jag och Johan skulle gå och lägga oss kom det tillbaka. Det ringde på arbetstelefonen och Johan var tvungen att åka och hämta en buss i strömslund. Jag åkte med eftersom jag inte vågade stanna själv när jag hade så svårt att andas.
När jag satte mig i lastbilen blev det hela tiden bara värre och värre. Vi åkte till velanda först för att byta lastbil med jörgen för att sen åka vidare till strömslund. Det blev fortfarande bara värre och värre och jag visste inte vad jag skulle göra. Skakade ibland och hostade pipigt.. Johan sa att han kör mig till sjukhuset och så blev det.

Väl framme på näl fick vi vänta en stund i väntrummet innan de hämtade in mig. När en sköterska väl kom och tog hand om mig åkte Johan iväg på jobbet. Jag fick sätta mig i ett rum och berätta vad som hänt. När jag satt där blev det bara värre och värre. Han frågade om det stack i bröstet när ja andades och det gjorde det. Han gick ut och sa till några fler hur jag mådde. När han kom tillbaka hade det redan börjat sticka mer i bröstet på mig, på vänster sida. Då blev det panik, det kom in hur många som helst i rummet, de tog ekg, blodtryck, stack mig i armen och tog något prov och så kollade de även syre. Helt plötsligt började min kropp skaka helt okontrollerbart. Jag grät förstås eftersom jag var så rätt och frågade vad som hände med mig. Vi vet inte fick jag bara som svar. Och att du skakar är säkert bara för att du är rädd.

När jag låg där var jag nästan helt säker på en sak och det var att jag skulle dö. Det kändes verkligen hemskt och jag tänkte bara på att jag ville se Johan en sista gång. Och jag ville bara att han skulle berätta för de som orsakat det här att det var deras fel...
Men efter en stund fick jag reda på att det inte var ngt fel på mig. Jag pratade med många sköterskor och en läkare som försökte lugna ner mig. Dem ville veta vad som hade hänt, och ifall ngt var jobbigt i mitt liv. Vi pratade en liten stund och jag började sakta lugna ner mig och skakningarna blev allt färre. De förde mig till ett annat rum, mamma kom även dit då. Jag kände fortfarande att jag hade ont i bröstet och lite svårt att andas men det började bli bättre och bättre.
Jag var ändå tvungen att vänta i några timmar så att de kunde ta ytterligare ett prov som man skulle ta 6 timmar efter första symptom. Johan kom tillbaka när han hade bärgat bussen. Men han hann inte vara där så länge innan han var tvungen att åka på ett nytt jobb.
När de tagit provet var vi tvugna att vänta ytterligare en timme på svar. Jag och mamma somnade en stund i samma säng, och när de kom tillbaka var svaret väntat, det var inget fel vi fick åka hem. Johan var klar med jobbet en stund innan vi åkte så han hade redan åkt hem till mig och sov när jag kom hem. Det var skönt att komma hem igen och känna att allt var lugnt.

Lördag..
På lördag kväll var jag och Johan på middag hos Jari och Christel. Alla syskonen var där och deras respektive :), och som tur var fick Johan inga jobb under kvällen. Efter middagen skulle alla ut och bowla. Klockan var vid 11. Men jag kände inte att jag orkade följa med, var fortfarande trött sen fredagen och mådde inte riktigt bra. Johan ville också sova eftersom han inte visste när nästa jobb skulle komma.
Men det var lugnt hela natten till klockan 8 ungefär på söndag morgon då han åkte iväg.
Han kom hem en stund emellan åt och vi hann se en halvfilm och äta, sen blev det jobb igen och jag fick följa med. Det var jobb hela kvällen. När vi åkte kände jag att jag började få svårt att andas igen och det kändes väldigt konstigt i halsen, precis som att det skulle svullna. Så det det var bara att ta 12 tabeletter som jag ska ta ifall det blir så. Efter en stund blev det bättre.. Vi va hemma runt 2 ngn gång, och jag hade sovit någon timma i sängen bak på lastbilen. Det är väldigt skönt ska jag tala om för er :)

Måndag..
Jag lämnade in mitt cv på kicks innan jag åkte till skolan.
I skolan övade vi på olika flättekniker. Vi ska nämnligen börja lära oss lite hårstyling nu :)
Efter skolan åkte jag hem igen. Och idag tisdag är jag hemma från skolan.
Ska antagligen pendla mer hemifrån nu, känns tryggare så med tanke på andningen och allt det..

Jag och älskling har varit tillsammans i 8 månader idag <3 Det känns helt underbart.. Allting känns fortfarande så rätt, och jag vet att detta kommer hålla för alltid <3. Johan tack för att du alltid finns där, bryr dig om mig och stöttar mig. Du är det bästa som någonsin hänt mig och jag älskar dig av hela mitt hjärta. puss <3

Hoppas ni har det bra, ta hand om er <3

RSS 2.0