Magdalena Graaf

Nu har jag läst klart Magdalena Graafs själbiografi :)
Boken var otroligt bra och väldigt sorglig. Ville bara läsa vidare och veta vad som skulle hända härnäst hela tiden. Jag läser aldrig böcker om jag inte måste göra det i skolan, det här var nog bland de första böcker jag läst av egen vilja och jag tyckte den var bra . Boken är inte så ny mend et spelar ingen roll, den var bra och om du inte läst den så gör det :)


Modell sökes!

Behöver modeller på tisdagar till min skola i göteborg :) Kom igen ställ upp :) Alla utseenden går bra, kort lång, tjock, smal, tjej, kille, alla åldrar :)



Stället ni upp gör ni mig superglad :D


hemma..

Hej på er!
Idag är jag hemma från skolan, mår inte bra så får stanna hemma och ta igen mig lite. Har börjat äta något som heter optimun. Det ska stärka immunförsvaret, så hoppas det hjälper :)

Sitter och kollar på tv och ser en massa reklam på snygga skor och kläder, hade varit fint med ett litet pengarregn så allt det man ville ha kunde hamna i garderoben :D I helgen blir det iaf shopping av nya skor :)


nu får det vara nog!

Jahopp då blev man dålig igen. Har känt mig sjuk sen igår med försökt inbilla min kropp att den har fel. Är inte jättejättesjuk men känns som jag känner mig själv rätt och kommer snart bli väldigt sjuk om jag inte tar det väldigt lugnt nu, så blir ingen träning. Istället för träning var jag precis och köpte en påse godis som jag tänkte jag och Johan ska vräka i oss :) Han och jag ska inte göra ngt mer än bara mysa idag, om jag nu vill det. Märkte precis när jag gick ner och kolla tvätten att han tvättar mina vita tröjor med färgad tvätt :O Hoppas för allt i hela världen att inte tröjorna blir försörda! Nedå jag ska inte blir arg, alla gör vi fel, men inte kul om min nya tröja blir grå eller ngt nu ist :S


kallt!

God morgon!
idag var det jävligt segt att gå upp. Har känt mig sjuk sen igår också så det gjorde ju inte saken bättre när klockan ringde 05:15 =/ Blev två snozningar och sen var jag tvungen att gå upp. När jag kom ut fick jag skrapa bilrutorna med en skrapa som inte var en skrapa, vet inte vad det var men det gick ju bra ändå :) För till tåget kom jag, där jag slocknade efter 10 minuter och sen sov hela vägen till gbg, förutom dem gånger jag vakna av att huvudet ramlade åt sidorna. Alltid nackspärr efter en tågresa, hm =/

Nu väntar jag på att börja, det är några minuter kvar. Ikväll är det träning men som det ser ut nu kan jag inte gå dit IGEN, vilket suger! Jag är verkligen sjuk hela tiden!! Johan har iaf köpt några tabletter till mig som ska vara bra för immunförsvaret som jag äter nu två om dagen, hoppas dem hjälper, för jag vägrar att vara sjuk när vi ska åka till thailand!

Ha det bra i kylan :)

lördag

God morgon!
Då var det lördag :) Idag ska jag sminka Mathilda till en liten prinsessa :) Mamma ska laga mat och alla kommer och äter, sen ska vi till Elin som fyller 21 år idag och fira henne lite :)

Igår va vi i upphärad, festen tog slut när vi började komma igång så det va ju lite tråkigt :( Men kanske bra, annars hade jag väl varit mega bakfull nu!?

KAOS!!

Hej på er!
Idag har det varit en dag full med kaos kan man säga. Det var länge sen jag behövt bli så arg och besviken på folk som jag blivit idag =/ Har nog inte hört någon skrika så mkt sen jag va 14 år som vissa gjorde idag, trodde inte det blev så längre när man är 18 år. Inte när man känner varandra och har gjort i några år nu. Ne orkar inte ens tänka på det, bara tråkigt.. Det är ju fredag och då ska det väl inte vara tråkigt heller ;D
Hade tänkt att ta det lugnt, kolla på idol och vräka i mig godis, men verkar som att planerna kan bli ändrade. Kanske blir lite fest, men hyffsat nyktert för mig isf :) Får väl se!

Måste bara säga att Tova och Emma ska ha cred för det dem gjort, kämpar och sliter för att fixa en bra studentdag för oss alla, bra jobbat tjejer :)

Ha en underbar fredag och helg allihopa !!

Modeller!

Hej!
Då var det onsdag. Stannade fortfarande hemma idag men imorn blir det skola. Precis pluggat lite nu. Hoppas jag inte hamnat för mkt efter nu när jag varit borta i tre dagar.

Påminner er om att jag behöver modeller till skolan i Göteborg på tisdagar! :) Både killar och tjejer!

Snälla hjälp mig, ni kan få en fin bild på er som tack av mig sen :)

okej ett litet politiskt snack!

Okej igår sa jag att jag inte skulle prata om politik för att jag inte orkade. När jag ändå ligger här är sjuk och inte har något att göra och stör mig på alla som håller på och snackar hit och dit så tänkte jag att, okej jag får väl säga ngt ändå..

Jag är riktigt imponerad av att ALLA dagens undomar är så insatta i politiken, helt otroligt.. Eller? Ja åtminstånde så verkar det som att alla är världsmästare när det gäller ämnet? Vad hände, för några veckor sen sa de flesta att de inte var insatta, visste ingenting, orkade inte bry sig osv.. Men nu helt plötsligt efter att de lags sin röst på något parti, (antagligen samma som deras föräldrar tycker är bra eller på något som de hört är bra av någon som tror att de vet vad de pratar om) så börjar de bråka och trycka ner andra för att det inte råkar tycka precis samma som en själv. Men jag ska säga en sak, jag tror inte att någon som håller på och är elak mot andra är fullt påläst, kanske vore en bra idé att läsa på om alla partier innan man har så mycket åsikter hela tiden? Och dessutom som jag sagt tidigare som ni alla borde veta vid det här laget så är sverige ett demokratiskt land. Vet ni vad det betyder? Tydligen inte.. Men alla vuxna, svenska medborgare ska få rösta på det de vill, resultatet av de svenskafolket röstat på ska styra sverige, thats it, vad är det som är så svårt? Vi kan inte direkt ändra på folket åsikter i efterhand.

Och om nu sverigedemokraterna kommit in i riksdagen så har dem de. Jag tror inte ens att alla läst på riktigt om dem, de flesta verkar tro att de vill utrota alla invandrare eller nått? Jag kan säga att det inte är så. Och jag hade inte ens skrivit det här inlägget om jag inte läst på och varit säker på vad jag sa!
Däremot vill Sverigedemokraterna att de invandrare som begår straff i Sverige ska föras tillbaka till sitt eget land igen och är inte det bra eller? De vill även minska intaget  av invandrare så att man först ska hjälpa de svenska medborgarna och de som redan finns här innan man tar in ytterligare invandrare så att man sen inte kan hjälpa någon fullt ut..
Sverige hjälper och tar emot invandrare mycket mer än många andra länder gör, de får dessutom fortsätta leva efter sin religion, ha slöja, burka och vi bygger moskeér åt dem osv.. Det hade inte vi fått om vi hade åkt till deras länder, då hade vi fått anpassa oss efter deras regler. Men hur som helst inte det jag ville säga, utan bara att vi ska få rösta på de vi vill och inte starta massa löjliga grupper på facebook som "Få sverigedemokraterna ut ur riksdagen". Man ska få ge alla människor en chans. Alla partier säger något bra och något dåligt enligt mig, Sverigedemokraterna är ett av dessa partier, de har bra och de har mindre bra saker att säga. Men de får ju inte ens en chans och säga de det vill. Visste ni till exempel att sverige demokraterna är de ända parti som vill stödja motorsporten i Sverige?

Har egentligen massor mer att säga, men vi lämnar det här. Undrar ni över något eller har åsikter om detta, eller inte riktigt förstår vad jag menar så skriv gärna en kommentar så svarar jag gärna :) Skulle vara roligt om alla de som tycker jag har helt fel kan säga det, för jag vet att de finns några. Helt okej, bara ni kan förklara er så kanske jag köper det.

superpiller?

God morgon!
Idag mår jag bättre men inte helt bra än, men blir nog skola imorn iaf, HOPPAS JAG! får sån panik när jag inte kan gå till skolan, man missar alltid ngt och hamnar efter. Samma med träningen, det är nästan ännu värre, inte kul att kunna träna varannan vecka bara, känns inte värt och man missar massor då också :( Jag vill bara vara friskare! Någon som vet ngt bra man kan äta eller ngt för att må bättre och få bättre immunförsvar?


Ja inte så mkt att prata om när man bara är sjuk.. Längtar bara så mycket till Thailand nu, drömde om det inatt och det var skit bra :) Hoppas jag håller mig frisk!

!!!!!

http://www.blocket.se/alvsborg/Baotian_sprint__som_ny_29340041.htm?ca=16&w=2
KOM IGEN! någon behöver väl en moped? :P

magsjuk eller bakfull?

Hej!
Japp då låg man sjuk igen, när förkyldningen är över kommer nästa sjukdom, nu är det magsjuka.. tror jag?
Helgen annars har varit bra i lördags var jag och jobba några timmar och sen var det fest. Till en början var jag jättetrött. Har varit det nu, har inte vant mig än att gå upp tidigt varje morgon, och inte kunna somna tidigt på kvällarna =/ När det bara blir 4-5 timmar sömn vissa nätter så blir inte jag på humör iaf.
Hur som helst i lördag på dagen åt jag en pizza till lunch, och jag mådde skit illa efter den, när jag kom hem tog jag 2 alvedon och en novalucol för att orka festa, och ja det blev väl bättre efter att dem börjat värka, och sen lite mat på det gjorde susen, och lite öl, och några fel öl. Ja till slut var det skit bra (Y) och vi hade jättekul i lördagskväll dansa och skrattade. Hm som vanligt tycker jag ju alltid att jag gjort bort mig dagen efter när jag vaknar, men Johan försöker alltid säga till mig att jag ska sluta med det, vi hade roligt säger han, ingen gjorde bort sig :) Sant! Men iaf i söndags morgon var inte livet så roligt längre :P Jag vaknade vid 9 och gick upp och spydde, tänkte väl bara att jag var bakfull som bara den och att det snart skulle gå över. Men när jag gick och la mig klockan 9 igår kväll hade jag hunnit spy över 20 gånger :O inte fått i mig ngt alls, eller ja hade ju givetvis försökt men det kom ju upp igen. Kan väl inte ha varit så bakfull? Under natten har jag inte spytt iaf, och inte idag heller, mår ju fortfarande illa men får i mig lite dricka och så nu iaf. Då måste jag väl vara magsjuk, inte bakfull?

Tänkte en kort sekund skriva något om gårdagens val. Men jag orkar inte. Alla politiker är töntiga och snackar skit.. Säger bara en sak: Vi ska ha demokrati i Sverige, och då betyder det att vi får acceptera folkets val. Sluta snacka skit. Nu är det som det är ! Kämpa och gör det bästa av situationen !

Fredag

Hej!
Då va det fredag igen. Men i helgen blir det ingen vila, ska jobba både lördag och söndag, och det är ju bra så jag kan spara lite mer pengar till min och Johans thailandsresa :D Längtar som bara den! Har ni några roliga tips på utflyker man kan göra i ao nang eller runt om så skriv gärna :)

Imorn blir det inte bara jobb utan även fest hos Johans pappa :) Längtar till det också, kommer bli kul!


bild från förra året när Johans pappa fyllde 50 :)

Ja vad händer ikv då? Jag är trött. Ska nog bara lägga mig och läsa visare på Magdalena Graafs självbiografi. Har ni börjat läsa den än? Inte? GÖR DET DÅ! :) Man blir helt tagen, och vill bara läsa mer och mer.
Sen ska jag nog åka till konsum och köpa ngt gott att äta, och kolla på idol. Hoppas Johan kommit hem tills dess :) Han är hos sin pappa och gräver lite nu..



socialdemokraterna.

Hej hej!
Nur har jag precis kommit hem från skolan.
Idag har jag sminkat Sara till något jag kallar för "Tokyo street  style"


Googlar ni på just tokyo steet style så ser ni vart jag fått min inspiration ifrån :)


Idag har vi även röstat i skolan, för att se hur ungdomar på olika gymnasieskolor röstar. Och det är väl bra :)

Jag sjäv har röstat och tänker även på söndag rösta på socialdemokraterna. Då finns det säkert dem som direkt håller med och förstår varför, och dem som tycker att jag är korkad?

Så därför kan jag förklara för er hur jag tänker, lite grann, finns ju huuur mkt saker som helst att ta upp, och dessutom finns det både för och nackdelar med alla partier. Partierna är precis som vi människor, olika och har både bra och dåliga sidor. Man får själv välja vad det är man gillar mest.

Min största anledning till att jag väljer att rösta på socialdemokraterna är för att jag vill att ALLA ska ha det bra, jag tycker om att tänka på alla, inte bara på mig själv. Om jag är rik och har det bra vill jag fortfarande hjälpa de fattigare i vårt land. Bryr ni er inte om de fattiga eller de sämre ställda i vårt land rösta på moderaterna. Vill ni ha mer pengar i plånboken och tänka på er själva rösta på moderaterna. Men en sak som jag vill att folk ska förstå är att bara för att moderaterna sänker våra skatter så kommer det inte bli bättre i landet. Tänk själv, kommer det växa extra pengar på träd för att moderaterna vinner? Svar: NEJ! Men någonstans måste ju pengarna komma ifrån om vi ska tjäna mer pengar. En tankenöt för er, vart tar de då pengarna ifrån? vad händer med de som inte har något jobb?

Hade jag varit fattig hade jag hoppats att människor tänkte på mig och röstade på det parti som mest kan hjälpa!

Det allra vanligaste försvaret på det här när jag pratar om socialdemokraterna och att de vill att även de som inte kan jobba ska ha det bra är att "vissa stannar hemma för att det inte orkar jobba". Ja men visst är det så, så kommer det alltid vara oavsett vad. Men vad tror ni, att de finns fler som inte kan jobba eller fler som bara struntar i det för att det inte orkar eller vill. Jag tror det finns fler som inte kan, men hur som helst så kan man inte tänka så. Vi kan ju inte strunta i att hjälpa dem som har det svårt bara för att det kanske finns några bland dem som skiter i att jobba för att de får bidrag. Jag hatar dessa människor, tycker de är totalt dumma i huvudet och bara tänker på sig själva. Men jag kan inte bara skita i alla andra människor som verkligen behöver hjälp bara för att de latmaskarna finns.
Det var min allra starkaste anledning till att jag röstar på socialdemokraterna. Och jag har verkligen funderat, pendlat fram och tillbaka och pluggat på, lyssnat på debatter osv.. Jag känner att de har fler bra sidor än någon på den högra sidan har. Men det är min åsikt. Rösta som ni vill och hoppas ni röstar rätt :)

Har du svårt att välja? Tänk på vilken fråga av allt som är viktigast för just dig. Sedan tar du reda på vilket parti som står för detta. Man kommer nog aldrig hitta ett parti som bara har bra saker att säga.
För mig är det viktigast att vi tänker på alla, har ett Sverige där inte klyftorna växer och blir allt för stora. Där vi ska betala skatt för att sen ha gratis sjukvård osv.. Jag tror inte vi tänker på hur bra vi har det när vi betalar skatt ,har gratis sjukvård, skola mm..

Skulle kunna skriva hur mycket som helst om valet. Vad de olika partierna tycker och tänker. Men har ni inte pluggat på själva, googla på de olika partierna och läs på :)


magdalena graaf

hehe kul att några kom ihåg min namnsdag idag :) Skulle inte ens tänkt på det själv om inte Elin hade grattat mig i morse. Någon minut senare kom sms från Johan, så förstod att Elin påmint honom :P Bäsh hade tydligen också påmint, så han kom också ihåg. Och Toni sa också grattis, så tack för det :)

Nu har jag iaf varit och kollat på när Johan och Jarno körde cross :) Blev lite sugen själv, får nog snart bli dags för mig att prova crossbanan också, så får vi se hur det går :P

Har även börjat läsa på Magdalena Graafs självbiografi idag. har hört av så många nu att den är sååå bra och man MÅSTE bara läsa den. Och alla har så rätt! jag har läst så mkt jag bara hunnit nu, det är omöjligt att sluta läsa. Bra boktips alltså. Tänkt på att jag aldrig har läst en bok om jag inte varit tvungen att läsa den till svenskalektionen i skolan. Så boken måste alltså vara skit bra för jag ska orka läsa, och det är den. Får se om jag ska läsa lite till på den sen :) 



:)


spruta

God morgon!
Jag är så trött. Kunde inte riktigt somna igår, vet inte vad klockan var när jag äntligen somnade. Men när jag väl somna sov jag ändå ganska bra :) Klockan ringde 8 imorse och jag fick en puls på 200 direkt när jag kom på att jag skulle ta twinrixsprutan om en halvtimma :S . Så det har jag varit och tagit idag, spruta, usch, min värsta fobi :S Ont gjorde det också, men smärtan gick över efter 10 minuter ungefär. Om en månad ska jag dit igen, och sen ett halvår efter.
Inte nog med ont i armen så har jag ont i benen idag igen efter träningen igår, men idag känns det mer som jag inte orkar stå på dem, det gör inte så jätteont,utan de känns mer som jag har spagettiben.



aknegiweng

Hej!
Precis hemkommen från träningen och jag är heeeeelt slut. Om ni vill träna hårt, träna mma. Seriöst det jobbigaste jag varit med om. Och idag var det inte mindre jobbigt eftersom jag redan var helt slut i kroppen innan jag börja träna, inte lätt, och jag ville bara sätta mig ner och gråta :S . Nog om det..

Idag var det skolfoto, och det var ju lite rörigt till en början. Skulle vi göra ngt kul eller inte.. Till slut kom vi fram till att göra det, men fick inte göra precis det vi ville för rekorn vilket var väldigt tråkigt.. såhär snygga var vi ;D


goa tjejer :)<3

supercross

Hej!
Igår va jag, Johan, Elin, Andreas, Petter, Manfred, Emil och Amanda och kolla på supecross :) Kul var det, och bra gick det för Rasmus så grattis till honom :)
Nu har jag precis varit och köpt lite färskt bröd, så jag och Johan äter frukost här nu och kollar på lite partidebatt på tv. Om ungefär en timma åker vi till göteborg och ullevi igen och kollar på supercross igen, fast idag är det sm :)

träningsvärk!

Hej!
Herregud trodde inte det var möjligt att få såhär mycket träningsvärk :P Vad ska jag göra? Går ju som en trägubbe som ibland bryter sitt ben ungefär. Ja för ibland så viker sig mina ben bara. Imorse när Johan skulle upp till jobbet kände jag att jag behövde gå på toa och skulle resa mig, men det gick inte :O gjorde så ont och mina ben ville inte röra på sig så jag bad Johan hjälpa mig. Skrattandes hjälpte han mig upp, ser säkert jättekul ut, men jag tycker inte att det är så roligt! När alarmet sen ringde en timme senare och jag skulle upp till skolan kände jag att det inte gick. Om jag knappt kan gå hur ska jag då ta mig till skolan, måste ju gå en hel del, och dessutom i trappor som är det värsta som finns just nu.. Så jag är hemma från skolan idag, sitter och pluggar lite.
Ikväll blir det supercross, vilket innebär att jag tvingas gå iaf. Är det pinsamt att hoppa på kryckor för att man har träningsvärk? :P haha. jag vet inte vad jag ska göra.

Men iaf ikväll ska vi heja fram Rasmus Sjöberg :)



Och imorn när det är sm på ullevi så hejar vi fram Philip Kihlman :D


:)

aj aj

Hej!
Igår va jag på en stenhård mma träning, och idag märker jag av det rejält! har så ont så jag knappt kan gå och det blir bara värre och värre :O Vill inte veta hur det är imorn, haha :P Inte nog med det så är jag öm på låret och höften efter att Hans sparkat som bara den på mig, ja på träningen asså :) OCH rivmärke på hakan. Det här är galet, men kul (Y) ;D

Aja varit i skolan idag, blivit sminkad och sminkat Emma :) , sen har jag varit på banken och fixar nytt kort, och nu skulle jag skriva ut en biljett till farmor vilket inte funkar :S Ska hem till Johan och laga lite mat snart och sen blir det till att heja på att på crossträvling ikv (Y)


Hello 50-tal ;)
Modell: Jag
Sminkning av Emma (:


Solen i ögonen:P


Modell: Emma
Sminkning gjord av mig :)

Någon som vill vara modell på min skola i Göteborg nästa tisdag. Behöver en tjej :) hör av er till mig då!

Behöver er hjälp!

Behöver modeller!!
Nu är det såhär att jag kommer behöva modeller, killar tjejer, alla med olika utseenden till min skola i Göteborg. Kommer vara där på tisdagar vid 4 tiden och några timmar framåt beroende på hur avancerad sminkning jag gör. Om du vill följa med någon gång så skriv det här, eller messa eller ring mig (Y) Behöver verkligen er!



Ni som följer med är guld värda ska ni veta!

långt bort men ändå nära

Tja!
Då var det måndag igen och en till vecka av allvar har börjat. Ska försöka att inte klaga för jag vet hur tråkigt jag haft det när jag bara legat hemma och inte gjort ngt. Nu är jag mkt mkt mkt bättre men inte helt frisk än, så ingen träning idag, inte mma iaf, funderar på att ta en långsam promenad bara för att få lite frisk luft. Blev så sugen på det förut för det var så frisk luft ute idag, skönt.

Idag har vi beställt studentflak till studenten, skit bra att bestämma på en sån stundethemsida. Det blir lite dyrare. Tror det var 491 kr eller ngt per person, men då får man allt fixat, det ända vi behöver tänka på är att åka :) Högtalare och allt är fixat och klart, superbra. Man kunde få en egen dj också om man ville, men vi kom fram till att vi inte behövde det, bättre med en ipod som spelar musik som vi verkligen vill ha. Ryser så när jag tänker på studenten och längtar som bara den. Känns så nära men ändå långt bort.


Nu är det september - Skola hela månaden.
Oktober - Skola fram till 20, sen åker jag och Johan till Thailand.
November - hemma 5 november från thailand, då är det praktik i 2 veckor sen är det skola i 1 ½ vecka..
December - Skola fram till den 21 tror jag ? Sen är det jullov.
Januari - Börjar skolan igen 10 ungefär.
Februari - Lov v 7 praktik v 8 och 9
Mars - vet inte riktigt än
April - påsklov ngn gång, inte säker när än
Maj - bal och sånt..
Juni - 1 juni tar vi studenten :D:D

Sen är det ju några lovdagar och sånt också :) Hoppas det går fort.


salt är bra

Hej på er!
Bland det värsta jag vet är när man verkligen vill göra ngt men det inte går för att man är sjuk! Japp händer mig ofta eftersom jag är sjuk typ JÄMT!! ikväll känns det som att ALLA, a eller nästan alla iaf ska gå ut utan jag. Eller jag vet inte om jag ska med eller inte. mår ju inte bra, men om jag bara sitter med ute, tar det lugnt, inte dricker, inte mkt iaf så borde det väl gå bra? eller? Kanske inte ska dricka alls, men kan ju vara med iaf och umgås. Får krupp av att ligga still mer, hatar att ligga still. har gjort det sen måndags kväll nu och det är fredag, inte okej! Eller nej förresten jag och mamma har varit på "saltrummet idag" Läs om det här :) http://saltrummet.eu/
Ska dit på söndag igen och hoppas att jag blir en lite mer friskare människa, så jag kan träna, gå i skolan och ha kul om jag vill och inte ha ngn förkyldning som stoppar mig!

Johan däremot ska inte ut på krogen, han ska på race..
 
:) Love you <3

15 månader <3

God morgon !
Idag har jag och Johan varit tillsammans i 15 månader <3 Vet faktiskt inte hur jag skulle kunna leva utan Johan, ne vill inte ens tänka tanken :) Igår bokade vi en resa till Thailand den 20 oktober i 16 dagar ;D Vi har inte betalt än, ska göra det om två veckor, så skulle vi hitta något bättre eller rättare sagt billigare innan dess så kanske vi byter resa. Men annars lät det här stället hur bra och fint som helst  :) Ao nang heter det ligger i Krabi. Längtar som bara den !! :)


...
Hoppas jag är frisk imorn, börjar få panik av att inte vara i skolan. Missar så mkt =/

foton som gör mig glad

Att ligga hemma och vara sjuk innebär att man har mycket mycket tråkigt! Något jag brukar göra för att muntra upp mig själv är att kolla gamla bilder. På kort är man väl nästan alltid glad, man har oftast kul på de stunder där man har kameran med sig, så det är faktiskt väldigt uppmuntrande att kolla på gamla bilder :)
Kanske kan dela med mig lite..



Världens bästa kille <3


Bland det roligaste jag gjort är att bli fotograferad av en duktig fotograf :)


Haha så jävla ful, lite mycket alkohol?



Finns så många fler bilder, här va några som gör mig otroligt glad :)


RSS 2.0