:D

Sista inlägget innan thailand!!
Imorn åker vi till stockholm efter skolan och på onsdag bär det av :) Jag hoppas jag har med mig allt!
Det kommer bli så underbart :)
Nu ska jag försöka sova, vilket inte kmr gå så bra!!


hej då! puss och kram

Slut på helg

Nu är helgen snart slut och den har varit kanonbra och helt nykter :)
I fredags kollade jag Johan Andreas och Elin på idol, åt, skratta och hade supertrevligt :)
I lördags, igår alltså, var jag med Siri och fixade peruker till galernskaparnas föreställning, och det var ju verkligen roligt :) Hoppas jag kan följa med henne någon mer gång. Det jobbet hon har skulle jag inte tacka nej till,  vilken go stämning det var och gubbarna i galenskaparna är ju lika roliga utanför scen som på (Y)
Idag har vi varit på kalas hos Christel :) Åt god tårta och hade roligt. Synd att helgen är slut men samtidigt så närmar sig resan och jag längtar tills vi är där och hade det gött på stranden.
Men jag har verkligen panik över att jag glömt ngt, det känns som jag ska göra 1000 saker men kommer inte på allt som ska göras känns det som. Får nog lära mig att stressa av lite. Det viktigaste är med så det är nog ingen fara :)

Hoppas eran helg varit lika bra som min

Söndag!

God morgon!
Nu har jag precis packat om min resväska. Har nog fortfarande för mycket med mig, men kan inte välja bort ngt mer, så det får va!
Johan har varit och bytt däck och kör bilen lite nu, när han kommer tillbaka ska vi till Jari och hjälpa till med lite trädgårsarbete. Men just nu kollar jag på idolreprisen, redan sett det en gång men kan kolla igen. De är ju så duktiga allihopa. Daniel sjöng nyss, synd att hans röst skar sig några gånger, jag tyckte det va så pinsamt :O usch, hatar när folk gör bort sig, skäms alltid för deras skull :P haha. Men han är bra annars (Y) Det här är faktiskt första året som jag inte har någon direkt favorit, de ända jag tycker kan åka ut är Geir och Andreas !

Nu ska jag dra och ta på mig något varmt. Ha det bra.
Och grattis till alla som fyller år idag, Christel, Linus, Emma och Meja! <3

packning!

Idag har jag packat lite. Men blir lätt så mycket :O Men det är ju sååå svårt att veta vad man ska lämna hemma :O Jag tar med allt jag känner för :P Men ska lämna plats i resväskan så jag kan få med mig en balklänning och lite annat hem :)

Träffat Sofia och Jessica också idag :) alltid lika mysigt. underbara tjejer <3

Rosa bandet och mkt thailnad tips!

Ni har väl köpt ett rosa band?
Jag gjorde det igår :) Kosta 25 kr tror jag. Det är väl inte så jobbigt att bli 25 kr fattigare?
Var nionde kvinna får någon gång under sitt liv bröstcancer. Det är väldigt många! Därför vill jag hjälpa till att hjälpa dessa kvinnor. Gör det du också!



Idag har jag börjat packa. Chrsitel bjöd på fruskost vid 10 idag, så jag mamma och Karin var där och åt och drack te :) Sen har jag packat och skannat mitt pass och skickat till mig själv. Har aldrig gjort det tidigare när jag åkt utomlands, men jag får så mycket tips av alla nu så det känns som att ska jag lyssna på allt så kommer jag bara planera införs skador och sjukdomar och sånt hela tiden :P Men det är bra att vara förbered. Speciellet om man heter Ida och alltid är sjuk!

TIPS!!
-Passet är skannat ifall jag skulle tappa bort det. För då kan man bara gå till svenska ambasadören i thailand ta fram sitt mail så fixar dem snabbt och lätt ett nytt.

- Reseförsäkring är nedpackad, så om jag skulle bli sjuk behöver jag inte betala för mitt sjukhusbesök. Toppen!

- Ska snart åka till en thaibutik i trollhättan och hämta en lapp som dem så snällt skrivit åt mig. På lappen ska det stå " Jag är väldigt allergisk mot nötter, så snälla var noggranna att det inte kommer i min mat" Eller något sånt :) Jag läste nämligen att thailändare ofta kan ha nötter i maten utan att det står på menyn :S Inte så bra.. Så det är fixat :)

- Jag ska köpa balsamvinäger. För i thailand finns det dödliga maneter, och balsamvinäger är det ända som hjälper om man blir bränd av en sån! Bra att veta, tack Micha för det tipset :)

Sen har jag fått massa andra bra tips som
- Hjälp aldrig thailändar om de krockar med varandra eller det händer en sån olycka för de kan då skylla på oss svenskar eftersom de tror att vi har så mycket pengar. Dem är många som kan hjälpa varandra :)
- Lämna aldrig väskor med pengar, mobil eller andra värdefulla saker på hatthyllor eller andra ställen där man ska lägga bagage om ni ska på en båtutflyckt tex.. (Det ska man ju förstås tänka på vart man än åker) Men det är ett tips jag fått :P

Hm vet att det är mer saker, men jag tror jag kommer ihåg det viktigaste :) Juste mamma sa såhär också
Gå INTE in i några mörka gränder, någon kan hoppa på er och råna er och slå ner er !! Haha det ska jag tänka på mamma :) Oroa dig inte.

Någon som varit i Ao nang eller i närheten och har roliga tips på vad man kan göra för utflykter?

gott och blandat!

Hej hej!
Idag tar jag helg. Har gjort klart allt som ska göras imorn i skolan så ser ingen mening att åka hela vägen. Känns skönt! Efter helgen är det en vanlig skoldag på måndag. På tisdag ska jag stå och sminka på scen på svenska mässan, det är gymnasiemässan där, kommer nog vara ganska nervöst :P Hoppas det går bra!
Sen åker vi till bålstad jag och Johan och på onsdag till Thailand, på torsdag ligger vi på stranden och njuter och jag längtar <3


Hur kan en så snygg kille vara tsm med en så ful tjej :O? haha


oftast blir det makaroner och köttbullar men ibland får man lyxa till det :P Synd att det blir så gråa bilder med min mobil, för annars skulle det sett godare ut och det smakade underbart. Kött, klyftpotatis, chili bearnaise och grönsaker :)


I tisdags sminkade jag Josefin hos Micha. Hon fick se ut som en gammal narkoman, sleten och sönderpundad..

Vackert !

Grattis Lisis och Astor! :)

Hej på er!
idag har jag studiedag. Precis gjort klart ett psykologiarbete, skönt att ha det överstökat (Y) Nu tror jag inte att jag orkar plugga mer idag.. Får se. Christel vill att jag ska sminka henne, vi skulle egentligen tvätta fönster men hon var inte så sugen på det längre så får väl se :P Ska även hälsa på min kära farmor lite senare :)

Känns som kan skriva massor men samtidigt orkar jag inte..

Exakt 1 vecka kvar till jag och Johan åker till Thailand. Vid den här tiden nästa vecka är vi påväg, känns sjukt :P Det har gått fort :) JAG MÅSTE HÅLLA MIG FRISK!
Just nu är jag frisk, mitt ända problem just nu är att jag har jäkligt ont i kroppen, men hellre det än att vara sjuk!


En sak till, det viktigaste av allt. Grattis Lisa och Astor på födelsedagen :)

;D

Hej på er och hej söndag!
Varför är man alltid seg på söndagar, oavsett om man varit och festat eller inte?
Igår stannade jag och Johan bara hemma och kolla på film, åt godis och myste :) Det va riktigt skönt!
Idag har jag sovit länge igen, städat lite, lagat lite mat, och nu kollar jag på idol, och Johan åkte iväg och hämta släpkärran, sen ska vi hämta crossarna och åka ut på gärdet och åka lite :D

Idag är det 10 dagar kvar tills jag och Johan är i Thailand :D wohoo längtar!

Volbeat

God morgon!
Idag har jag ju verkligen sovit ut, länge sen jag vaknade så sent men 11:40 frågade jag Johan var klockan  va och fick då gå upp :P
Igår va vi på en helt grym Volbeatkonsert :D Fullt ös och jag trodde jag skulle tappa rösten efter allt "sjungande", men icke, Johan är inte förvånad, jag har en så tränad röst med tanke på att jag tjötar så mkt så jag kan nog inte bli hes på det lilla, haha. Kanske stämmer!?
Däremot var jag en aning lite ledsen igår också. Var väldigt nära att jag fick gå upp på scen. Dem skulle ha upp några tjejer och killar som med hjälp av vakten skulle få gå över staketet. Jari och Johan lyfte direkt upp mig med vakten vid oss sa att de skulle ta ner mig, medan andra som stod bredvid fick gå över flera stycken :( Då var jag lite ledsen, för det hade varit jävligt grymt. Men sånt är livet, konserten var iaf helt grymt bra :D Stod längst fram också vilket var riktigt grymt.


Dagen började i skolan, där min stylistlärare Lillis sminkade en rockig sminkning på mig :) Nice men ovant.



Har varit hos Josefin i mölndal och väntar nu på pendeln in till göteborg

Först blev det donken :) Karin äter glass


Jarno mätt och belåten :)


Toni, Sanna, Daniel och Pernilla


Så var det dags för konsert, Johan och Bäsh är taggade :D


Karin och Jarno :P Tror Jarno sjunger med till förbandet Entombeds låtar, ser ut så haha


Jarno, Karin och Christel


Förband! Va ett till band som spela innan också men kommer inte ihåg vad de hette.


Kaxiga killar.


Såja smile :D


VOLBEAT!


:)


;D


Synd att bilden inte blev lite bättre =/

Efteråt skulle vi till trädgårn men det var så förbannat lång kö så vi fick skita i det =/
Bussresan hem var ju också kul, hehe..
Tack alla för en kanonbra kväll!

Rosa bandet

Hej!
Har varit dålig på att blogga den här veckan, men har inte hunnit =/ kommit hem sent varje kväll och då varit väldigt trött. Men nu är jag här..

Jag vill uppmuntra er om att stödja rosa bandet kampanjen som pågår hela oktober månad! Går förstås att skänka pengar och stödja dem året runt!
Gå in på http://www.cancerfonden.se/ och hitta ditt sätt att stödja dem på. Eller gör som jag, skicka ett sms till 72988 och skriv ROSA så skänker du 50 kr.
Var 9onde kvinna kommer någon gång under hela sitt liv någon gång drabbas av bröstcancer. 50 kronor kan göra mycket för forskningen men inte alls mycket för våra plånböcker.
Tänker på min kära mormor som lämnade oss på grund av den här hemska sjukdomen. Hoppas ingen behöver genomlida det, så hjälp till och stöd Rosa bandet. 

<3
 

härliga söndag

Hej!
Då var det söndag igen, till en början så kände jag som vanligt på en söndag att det var mycket jobbigt. Men sen tänkte jag efter lite, ne det är bra att det är söndag, för då är det snart måndag och efter den här skolveckan ska vi på volbeat konsert vilket jag ser fram emot jättemycket, sen är det bara en helg till efter det och onsdagen efter den helgen åker jag och Johan till thailand :D Jag ska inte klaga på att det är söndag idag!

Igår träffade jag både Sofia och Jessica, och Monica och Christian :) och det var väldigt trevligt som vanligt. Underbara människor <3
Sofia och Monica fick lite manikyr och handmassage och var väldigt nöjda :)


Jag gör manikyr på Monica :)


Sofia tar ett fint kort på sig själv med min mobil :) <3


Och en bild på mig och Johan, bara för att han är väldens bästa kille och vi hade 16 månadersdag igår<3

lördag

God dag!
Då var det lördag. Idag har jag fått skaffat mig en ny mobil vilket var väl behövligt. En väldigt tjejig rosa mobil blev det. Ingen touchskit, jag får panik på touchtelefoner:P haha känns som jag kommer från stenåldern nu men det är sant, knappar ska det vara! Går säkert att vänja sig men det orkar jag inte nu.
Så sen ska jag lägga in musik så jag har något att lyssna på när jag pendlar fram och tillbaka till kungsbacka varje dag, kommer bli så mkt lättare och resan kommer kännas som den går mycket fortare. Säkert ngn som tappar hakan när de läser det här och ser att jag inte på över 1 ½ månad lyssnat på musik när jag pendlat till skolan och hem :P Men så är det.

Fick mig även ett par träningsshorts av mamma :) Köpte också en mascara på mitt presentkort som jag har på kicks :) Och en tröja till Johan på Jc. Han hade ett presentkort som han fått för två år sen snart och inte använt än, så han bad mig köpa ngt fint åt honom. Tur att han blev nöjd (Y)


En sån här tröja fick han, fast grå

Om en stund ska jag först ge Johan handmassage (uppgift i skolan)
Sen ska jag till Jessica och Sofia och ge dem nagelmanikyr + handmassage :)


shopping (Y)

Hej!
Vilken dag, började lite jobbigt. Jag åkte till stan ungefär 08:35 för att ta 09:05 tåget, när jag kommer till sylte kvart i ungefär märker jag att jag glömt min mobil hemma, och jag måste ju ha den, så det är bara att vända. Såklart hamnar jag bakom en som kör sakta hela vägen hem :S 5 i 9 åker jag tillbaka upp mot stan, tåget går 5 över och såklart hamnar jag bakom en som kör sakta igen, eller inte bara en utan flera. Så jag missar tåget, men ser att det går en buss 09:13 så jag tar den. Tänker att jag ska hinna med en pendel som går kvar i 11  så jag kan hinna till skolan, hinner tyvärr inte äta i skolan som jag hade tänkt göra om jag skulle tagit tåget, men aja, sätter mig på bussen. Blir lite illamående eftersom jag är så hungrig, och efter halva vägen blir jag också väldigt kissenödig.. När jag kommer till göteborg ser jag pendeln åka iväg mitt framför ögonen på mig, SKIT! får vänta en halvtimma till vilket gör att jag kommer 40 minuter sent till skolan. När nästa pendel kommer går jag raka vägen till toaletten, för nu är jag verkligen kissenödig, men jag inser snabbt att jag kommer få hålla mig tills jag kommer fram för låset fungerar inte på toaletten :S Tur att jag är rätt bra på att hålla mig, kan vara mega kissenödig i flera timmar. En bra egenskap tror jag, haha.  När jag kommer fram till skolan är jag på första lektionen i 10 minuter och slutar sen :S och det va min viktigaste lektion idag, aja, inget att göra åt. När jag slutat får jag i mig lite mat och det va gott, har fortfarande inte kissat, gjorde det när jag fått i mig lite mat :D haha..
Sen på lektionen skulle jag sminka, det blev inte alls som jag tänkt mig men helt okej ändå :)

Efter skolan mötte jag upp Johan på överby för lite shopping. Han var snäll och åkte med. det var tredje gången under hela tiden vi varit tillsammans tror jag :S Förstår inte hur man kan tycka att det är så tråkigt att shoppa lite nya grejer :O

Så blev nya skor och byxor :D skit snygga (Y)


Dessa kängor :)


Och dem här byxorna :)

Kollade även på mobil, får se om jag får med mamma imorn så jag kan få mig en ny :)

Och nu sitter jag ensam och kollar på idol, så kan det vara ibland. Hade varit trevligare med lite sällskap..

Ha en toppen fredag <3

RSS 2.0