yr...

Hej!
Skulle ladda upp bilder från isen sist men det funkade inte, och nu gick det så segt så blir bara en bild :)

johan kör och jag åker med (:

Jag är hemma från skolan idag. Igår så satt jag vid datorn i skolan och helt plötsligt kände jag mig väldigt yr. Det började snurra mer och mer och jag kände hur varm jag blev i hela kroppen. Det ända jag tänkte va, nu svimmar jag, nu svimmar jag =/ blev som förlamad i kroppen, kunde inte röra mig utan det bara snurrade. Men jag svimmade aldrig och det gick över. Jag blev ist helt kall i kroppen och sen varm igen, så höll det på så och jag var fortfarande yr och började må illa och få ont i huvudet :S läskigt. När jag åkte hem va jag nervös för att svimma på vägen men det blev bättre sen.

Om några timmar ska jag tillbaka till frillesås, gå till skolan imorn och sen åka hem igen. Önskarjag aldrig mer behövde åka tillbaka :( ...

Har naturkunskapsprov imorn också :S har pluggat för lite, men jag orkar verkligen inte. Känns som att det får gå som det går. Kanske pluggar en liten stund till sen men blir nog inte överdrivet mkt..

hoppas ni har det bra <3


G+

Godkänt i matte b!!! :D
jag var så nervös över att ha fått ig. Men jag fixade det, och nu är det värt att ha kämpat..
Såklart blir man ju lite sån att man hade velat ha högre betyg. Men jag ska vara nöjd med G + nu, för hade inte förväntat mig ngt mer.
:)

nationellaprovet :S

Hello !

Sitter i skolan. Ska få reda på resultatet av nationellaprovet i matte om en halvtimma =/ .. Jag är så otroligt nervös.. Hoppas verkligen att jag får godkänt! Jag kommer verkligen bli glad isf!! 

Efter skolan ska ja till frillesås och plugga järnet.. prov på fredag och har inte ens börjat =/ ...
Har verkligen ingen lust till ngt. Vill bara hem! .. mindre kul kväll igår så ännu jobbigare att vara här igen :S. Men bara kämpa ytterligare en vecka och längta till helgen :) Det löser sig!

Men ska dra.. skriver resultatet på nationellaprovet sen. Håll tummarna för mig nu (Y)
pusspuss




bakfull är inte kul :S

Hej!
Jag har verkligen blivit dålig på att blogga. Vet inte om jag kommer bli bättre på det men ska försöka iaf.


I helgen har det blivit isåkning igen. Tyvärr så blev det punktering på crosscarten innan varken jag eller Johan hann prova den :S.
I lördags var det intag av alkohol som gällde, och ja då kan ni ju förstå hur söndagen var för mig. Jag försökte verkligen allt för att inte bli bakfull den här gången. Johan gjorde ngn proteindrink eller nått, kanske inte protein, kommer inte ihåg, men det var vätseersättning och skit i också, tog 2 alvedon ovh vitaminer och skit innan jag somnade. Vaknade på morgonen, gick upp och drack vatten och somande om, när jag vaknade nästa gång drack jag vatten och tog 2 alvedon till. Efter lite vila till skulle jag äta frukost och jag fick faktiskt i mig en macka, men sen var det stopp och jag mådde jävligt illa. Så fortsatte det hela dagen. Elin, Andreas och Johan åkte ut till isen medan jag låg hemma och var bakfull och sov. Jag fattar inte vrf bara jag blir så jävla dålig och ingen annan :O Blir så förbannad :P haha. I söndags sa jag återigen att jag aldrig ska dricka igen, vi får se hur länge det håller. Vrf är man så dum och dricker igen när man vet att man mår så jäävla dåligt dagen efter så att man inte ens kan äta ngt?
Jag kanske inte var riktigt lika bakfull på kvällen igår som jag brukar vara. Mådde förstås illa men fick i mig mat och lite godis senare mot kvällen iaf.

Nu är det måndag och jag är hemma för jag mår dåligt. Min kropp säger verkligen emot och gör att jag blir sjuk på något sätt hela tiden bara för jag inte vill åka till skolan eller frillesås... Men samtidigt känner jag hur jobbigt det blir att bara sitta såhär ensam en dag och tänka på allt. Försökt att plugga lite, ska snart fortsätta. tråkigt tråkigt men måste tyvärr :S

hoppas ni haft en bra helg :)

otur!

Hej!
Sitter i skolan och väntar på att lektionen ska börja.. har inte skrivit nu på ett tag nu igen... men i helgen så blev det såklart ut på isen igen. Till och med jag fick köra lite bil och det var kul :) Nästa helg får jag se om jag vågar prova crosscarten :P Jag vill ju, men pinsamt om jag inte kan haha ;D ..
I lördags var jag på nordstan och sminkade och sen skulle vi festa. Men jag hade sån migrän så det blev inte så. I söndags feta jag och Johan oss på donken och sen myste vi bara :P

Igår åkte jag till frillesås igen :S alltid lika jobbigt.
I skolan hade vi inga lektioner, utan jag gjorde bara ett prov och sen fick vi gå. Jag Ida, Lina och Sofia gick och fikade i några timmar och pratade om allt och ingenting. Sen följde ida och Lina med till mig och Sofia för att sova där.
Men jag måste säga att det var min otursdag igår. För först var det stora fotspår runt huset. Vi gick till grannen så han fick följa med oss och kolla. Vid fönstren var det fotspår så man såg att ngn stått och kollat in. FY FAN vad läskigt :S .. När vi går in och ska äta sätter jag mig på stolen, med foten under och får helvetes ont i min tå. Det pulserar i hela foten asså. AJ vad synd jag tyckte om mig själv :P haha. Jag hade en kall brocolipåse på tån för att lindra smärtan :P . Efter ett tag kändes det lite bättre. Lina, Ida och Sofia går ut och röker och jag går in på mitt rum för att bädda upp bäddsoffan. När jag går där inne känner jag att det sticker till under foten. Jag kollar under foten och ser att det sitter en nål under foten, jag drar och den går inte att få ut. Jag ringer sofia i panik och säger att dem ska komma in. Vi försöker få ut nålen men det går inte, eftersom det sitter fast en liten krok längst fram på nålen + att nålen hade böjt sig inne i foten. Sofia springer och hämtar grannen. Då säger han: Antingen får du skära i foten, och det vill du inte. Eller så kollar du upp i taket och biter ihop så drar jag. Japp!! sagt och gjort, han drog ut den, och aj då tyckte jag ännu mer synd om mig själv :P .. Inte nog med det så slog jag i huvudet i fönsterbrädan när jag skulle sätta i min laddare i väggen (Y) Toppen dag..

Nu måste jag jobba lite på lektionen, sen ska jag till nästa skola och sminka. Ha det bra :)

din färg

Tänkte jag skulle skriva ett snabbt inlägg om kontrastfärger och vilken färg som passar just dig!

Har du:

Blå ögon - orange färg
Bruna ögon - Blå
Gröna ögon - Röd
Rödbruna ögon - Grön
Svartbruna - vit

fast sen går det alltid att använda vilken färg som helst. Prova på, finns inget rätt och fel, bara vissa färger som framhäver dina ögon mer !


Matten är över :D

JAAAAA MATTEN ÄR ÖVER :D
Så mycket som jag, Sofia och alla de andra tjejerna kämpat med att klara av matte b kursen på ett halvår. Så jäkla skönt att det är över. Jag hoppas bara att jag får godkänt på nationellaprovet också, annars känns det surt.

Ja försövrigt har det inte hänt så mkt mer idag. Hade ju bara matte och sen fick vi sluta skolan. Väldigt skönt eftersom man blir rätt seg i huvudet efter ett par timmar matte i streck. Sen var vi ju verkligen värda att få sluta lite tidigare idag också efter att alla andra haft sovmorgon, mindre lektioner och plugg hemma hela förra terminen utan vi. Jag är så glad nu att jag aldrig hoppade av matten. Även fast man fått plugga väldigt mkt, och det varit jobbigt många stunder så känns det så bra nu.

Nu är jag ist lite nervös inför imorn då jag ska till göteborg, nordstan och sminka folk :) Det ska vara någon modevisning, jag vet inte säkert, men jag ska sminka lite festsminkningar i alla fall. Kul om folk blir nöjda (Y). Kom dit allihopa. Mitt på nordstan, jag är där 15:30-18:00 kommer vara hur mkt folk som helst. Och jag tror alla som vill får bli stylade av make up artister och frisörer. Ja just därför jag är extra nervös, riktiga make up artister, frisörer, stylister och så lilla jag :P haha. Hoppas det går bra (Y)

Innan jag åker till göteborg imorn ska jag åka med Johan ut på isen :) Jag tycker det är så jävla kul :D speciellt när det går fort. Han är ute och byter till isdäck. När han kommer in ska bli bara mysa med godis och chips och kolla på Let´s dance. Jag vet inte riktigt vem som är min favorit där än. Men hon Claudia var ju ganska bra sist :) Får väl se hur det går.

Ni får ha en bra kväll, och helg :) Imorn blir det brännvin som Jimmy sa. God natt!

vill inte

Hej hej..
Ja idag ska jag tillbaka till frillesås och jag vill verkligen inte det. Jag vill bara skrika en stund och sen skita i allt. Så känner jag! Jag vet hur jobbigt det var förra terminen, och jag vet vad som väntar mig. Förutom att jag ska vara utan Johan och alla andra här hemma så kommer jag ha väldigt mkt att göra nu när skolan börjar igen. Och jag känner verkligen inte för det :/ Jag vet att det bara är att bita ihop, men det är lättare sagt än gjort.
Jag är fortfarande inte 100 % vanliga Ida efter allt som hände förra året, men det blir bättre, fast bara med lite hjälp. Att vara ensam och ligga och tänka på allt är inte bra. Men jag ska klara det också!! Det löser sig alltid! Allt blir bra en dag.. Och har någon gjort dig ont så får den tillbaka förr eller senare.

Det är jobbigt att berätta om saker som hänt tidigare år. För nästan varje gång dyker det där namnet upp, på den där människan som egentligen borde vara bortglömd! Men det går inte att bara glömma, jag försöker och försöker men det går inte. Över ett halvår har gått och det går fan inte..
jag lovade mig själv att 2010 skulle bli ett bättre och gladare år. Jag ska fortsätta kämpa och försöka glömma. För det finns väl inte så mkt annat att göra..

jag vill ha längre lov!

tja!
Idag skulle egentligen skolan börjat, men jag är fortfarande väldigt förkyld och känner inte för att åka till skolan om man ändå inte fattar ngt, och för att smitta andra. Så är hemma över helgen och börjar allvaret på måndag igen =/ .. Tanken är jobbig men vad ska man göra? . Lovet har varit underbart, att få vara hemma, träffa alla underbara människor och iaf försöka glömma skolan en stund. Nu har det ju inte varit så lätt eftersom jag behövt plugga matte och så under nästan hela lovet.

Men att åka utomlands en vecka med hela familjen och Johan var härligt <3 . Jag va väldigt besviken över värdret eftersom jag så länge sett fram emot sol och bad. Under de dåliga dagarna gick jag och grubblade över matten och det var rätt jobbigt. Men det var ändå så skönt att komma iväg när Johan var med. Nu kunde han inte åka till jobbet, till garaget eller åka och hjälpa ngn. Nu var han bara där med mig hela tiden :) <3 . Hoppas jag får ett sommarjobb, så man tjänar lite pengar och kan åka iväg igen.


två bilder från julafton på lanzarote :)

Tänkte snart lägga upp lite fler bilder från lanzarote på facebook :)


is

Hej!
sitter och äter lite chips till frukost, mm vad gott.. fast jag som skulle bli nyttig efter nyår :O .. Men vi säger att jag blir det när skolan och allt börjar igen, vilket den gör imorn :'( jag vill inte, jag vill inte jag vill inte!!! men jag måste. När jag tänker på allt jag måste göra så får jag panik. men det är väl bara att ta tag i det, finns inte så mkt mer att göra åt saken. Just nu borde jag plugga matte men är hemma hos Johan och har matteböckerna hemma :S.. orkar verkligen inte gå hem i denna kylan heller :S . min jacka ligger hemma, tvättade den igår. Kan ju ifs låna en av Johan, men det är så kallt ändå :P + att jag är sjuk.. måste komma på lite undanflykter till att slippa gå hem och räkna matte:) .. Jag tror jag behöver ett varmt bad. Jag ska gå och göra lite frukost och sen tappa upp vatten i badkaret och bara ligga där och slappa.. Det ska jag göra!! mkt bättre än att räkna matte ;) , eller iaf skönare..

Igår va vi ute på isen i gravlången och åkte med evon :) Jättekul!! synd bara att jag inte va helt frisk då hade det nog varit roligare. Men aldrig fel att åka lite bil på isen.
Men fan vad rädd jag blev när vi åkte igenom. Tur att det gick så fort. Tänk om hela bilen hade sjunkt :S usch!
Man hörde bara hur det braka till rejält och det första jag tänkte va, ne fan nu gick ngt sönder :S:S:S och det var det ända jag var rädd för, inte ngt annat, fattade ju inte riktigt då att vi åkt igenom helt. Trodde det var dubbelis. Men när vi gick tillbaka för att kolla med borret så var det bara slask runt omkring och man såg precis vart vi kört med bilen, för det var bara vatten där :S

Men nu ska jag göra det jag skrev förut, äta frukost och sen bada badkar (Y) ta hand om er, hej <3

sjuk!

Hej :)
Ja då har man blivit sjuk igen då, jag visste det :S
Ligger hemma hos Johan, har sovit hela dagen typ och det var väl ifs ganska skönt. Mamma ringde nu och frågade om jag skulle med henne hem för hon kunde ta med mig på hemvägen. Så jag får nog stänga ner här. Bättre att åka hem för det är rätt långtråkigt här utan Johan =/ ..

:S:P

Hej!
Idag vaknade jag med halsont :S hoppas det går över snart, orkar inte bli sjuk igen =/
Ligger i soffan och väntar på Johan som kommer hem tidigare idag, han har jobbat hela natten tills nu igen =/ så han får komma hem och sova lite så får jag börja plugga matte. Jag har verkligen räknat alldeles för lite.
Tänkte att jag någon gång under veckan ska åka in till stan och söka sommarjobb med :S får se hur det går :P
Vet inte riktigt vart jag ska söka än, men blir väl lite överallt, eller ngn som har ngt bra förslag kanske?

kanske skriver senare.. :) <3

7 månader med älskling <3

Hej :)
Idag har jag varit ute med hela familjen och några till och lekt på isen. Vi åkte fyhjuling, och pulka och snowboard efter fyrhjulingen, jag åkte dock inte snowboard :P . Sen åkte vi även lite bil jag och Christel hehe (: . Vi grillade även korv och hade jättemysigt. Synd bara att min älskling måste jobba hela tiden, tycker så synd om honom, han bara jobbar och sliter hela tiden. Hoppas han kan komma hem snart så jag kan ta hand om honom lite :) <3.



Det har verkligen varit en fin och rolig dag :)

Vi har även 7 månaders dag idag. Tiden går fort när man har roligt och jag blir bara mer och mer kär för varje dag som går. Den ända personen i hela världen som kan få mig 100 % lycklig nu det är Johan <3 . Han finns alltid där och bryr sig och det är jag otroligt tacksam över.
Tack Johan för att du hjälpt mig när det varit som svårast, och att du orkat med mig när jag varit som mest nere. Det finns ingen som du. Jag vill vara din förevigt, jag älskar dig <3 / Din föreviga Ida


Sinä olet maailman paras poikaystävä <3 Minä rakastan sinua!

Hoppas ni haft en bra dag också i den härliga solen :)
Ha det så bra

nyår

Hallå på er!
Hoppas ni mår bättre än jag :) .. Ligger hemma hos Johan och är väldigt bakfull. Som jag alltid blir :S Det är konstigt att vissa knappt blir bakfulla medans en annan mår skit!

Gårdagen då.. Började med att jag åkte med Johan på några jobb för att hinna umgås med han lite innan jag åkte iväg på fest. När vi kom hem åt vi lite tacogratäng och så. Sen fick Johan jobb igen och jag började göra mig i ordning :) .. Lisa kom hem till mig en stund innan Linus hämtade oss och Jocke och Petter.

Vi började med förfest hemma hos Jimmy, och det var trevligt :)
Sen åkte vi vidare till Albin. Ja inte allihopa för vissa skulle festa hos Astor ist. Efter en stund hos Albin kände vi väl att det va lite dåligt drag och bestämde oss för att dra vidare till Astor och alla sjuntorparna :) blir mycket bättre så, för bland oss är det alltid 100 % fest (Y)

Vid tolvslaget gick vi ut och min efterlängtade älskling kom dit :) Efter att vi skålat och så skulle Johan åka igen eftersom han behövde sömn innan han fick massa jobb igen. Jag kände mig ganska färdig för kvällen och åkte med honom hem och myste lte :) Sen somnde vi, och jag vaknade med en underbar baksmälla (Y) .. Har lyckats få i mig 2 mackor med julskinka på hela dagen och det var jävligt nära att dem kom upp igen:P .. Johan har jobbat hela dagen och kommer väl inte hem på några timmar så jag får ligga här i min ensamhet och tycka synd om mig själv som mår så dåligt, hehe nej då.

Tack allihopa för igår :)
God fortsättning. <3

RSS 2.0