nervös

Imorse kunde jag knappt prata nu kan jag det iaf, det gör lite ont bara =/ men har iaf passat på att boka tid för att ta twinrix (heter det så?) spruta nästa måndag. Måste ju tyvärr ta sprutor om jag och Johan ska till thailand. har även ringt och kollat resor, finns inte så mkt billiga resor än och är nervös för att vi inte ska kunna åka till thailand :( Johan säger att han lovar att vi ska hitta en resa, hoppas verkligen det (Y) håller tummarna. Har ni andra tips på resor annars? :)

japp sjuk igen

Hej hej..
Idag är jag INTE glad. Igår såg jag fram emot att åka och träna, eller har faktiskt längtat varje dag sen förra veckan, för jag var ju sjuk förra onsdagen och kunde inte vara med, sen blev jag frisk i helgen, eller nästan helt frisk iaf. Igår när jag åkte till skolan så mådde jag bra och såg fram emot kvällen, men på eftermiddagen fick jag världens huvudvärk, tog alvedon, gick inte över, tog migräntablett och blev tjock i huvudet som man blir av dem, deckade på tåget och vaknade i trollhättan, kände att jag hade ont i halsen också men tänkte att det säkert går över, gick till bilen´, kände mig flummig, tänkte vänta i trollhättan en timme och se om jag kunde vara med på träningen, men när jag knappt visste vad jag själv sa när jag pratade så kände jag att det inte var ngn idé, så jag åkte hem och ville bara gråta, fan.. Varför är jag jämt sjuk? Det är så tråkigt, man kan aldrig börja med någon sport eller ngt för det går inte att göra det fullhjärtat eftersom jag ALLTID är sjuk. jag är sjuk minst en gång i veckan, det är inte normalt.. Någon som vet något bra man kan göra om man har dåligt immunförsvar?

lördag

Hej!
Då var det lördag. Sitter hos Johan, han har åkt iväg och kört cross och kommer väl hem ikväll. Jag har precis vikt tvätt, varför hade Johan tvättat 4 par vantar nu? Är han redan rädd för att vintern ska komma, det är augusti så det hoppas jag väl inte :P Men när man kollar ut är det inte så konstigt man börjar undra, det känns redan som höst så borde ju inte dröja länge till vintern. Tror faktiskt inte jag kommer ihåg sist jag hade så mkt kläder som man varit tvungen att ha nu. Emma i min klass hade vinterjacka på sig härom dagen :P haha.

Så vad ska jag göra idag, känner mig trött och har ont i halsen men pallar inte ligga hemma hela dagen bara. Tänkte jag skulle träffa Emma lite sen, och antagligen ska jag åka upp till stan och köpa joggingskor och så.. Får se.. Händer det ngt ikv?

:)

tips

Hej!
Idag är jag hemma från skolan, japp hann gå en vecka och sen får jag sjukanmäla mig :S Men ska försöka kurera mig idag så jag kan gå till skolan imorn igen iaf.
Men vad tråkigt det är att bara ligga hemma =/ Någon som har tips på vad man kan göra när man är sjuk?

orkar inte vara sjuk! vad är det för fel? :@

Tjaa!
Det va länge sen jag tränade och kände att fan vad kul det är, jag vill träna mer, varje dag, hela tiden!! I måndags när jag tränade mma kändes det så rätt för mig, det var skit kul och jag längtade till nästa träning, vilket skulle varit idag, men såklart eftersom jag blir sjuk jämt så är jag det idag och kan inte vara med :'( Det sjukaste är att inatt vaknade jag flera gånger av att jag hade jätteont i halsen, kunde inte somna om, men det var inte pga att det gjorde så ont, eller jo lite det med men mest för att jag låg och tänkte på att jag var tvungen att vara frisk idag så jag kunde träna :O Så kul tyckte jag att det va. Längtar till nästa måndag, då ska jag fan träna igen ;D
Ska bli kul att prova tanskyddet jag va och köpte igår, Johan såg farkig ut i sitt :P haha


Nu ligger jag ist och kollar på whipeout, väntar på älskling, behöver en tröstande kram känner jag <3

Måste bara säga att jag har världens bästa mamma :) Hon hade varit och handlat och kom även förbi med en hel påse med mat och godis till mig och Johan även om jag bara bett henne att köpa med bröd :) Väldigt gulligt!

Ne nu ska jag koncentrera mig på teven. Ha det så bra (:



mma

Hej på er!
Igår gjorde jag ngt kul. Jag va med och tränade mma, så nu ska jag börja med det och får se hur det går :D Varit och köpt tandskydd till mig och Johan idag. Ja för han har också börjat med det. Det är extra kul eftersom vi då hinner umgås lite också :)

Nu är jag så trött så jag ska sova snart. Ha det bra

redan trött:O

Tänkte gå in och skriva ngt kul, men orkar inte, har inget kul att säga .. Vart i skolan, kul att se alla, tråkigt att inse att helvetet börjat igen..

Hoppas ni har det bra!

Glöm inte att säga till om ni vet ngn med lägenhet eller nått i gbg eller kba :) den som vet ngt är guld (Y) Har pendlat en dag nu och är redan trött, hur ska det gå :O

behöver lägenhet!

Hej på er!
idag har jag varit och gjort nya allergitest, därför inte varit i skolan som egentligen skulle börjat idag. Börjar istället imorn vilket inte känns kul alls, sommaren har flygit iväg.. Men men det går säkert bra, hoppas jag hittar någonstans att bo bara så jag slipper pendla allt för länge. Ngn som vet ngt eller känner ngn i göteborg eller kungsbacka som hyr ut sin lägenhet eller rum så säg gärna till :)

skolstart snart!

Hej på er!
Nu är det inte långt kvar till skolstart och jag vill bara blunda gå och lägga mig och vakna när det är dags för studenten, men det går ju tyvärr inte, får återigen bita i det sura äpplet och kämpa det sista året. Börjar egentligen imorgon men då har jag tid på allergimottagningen på näl för nya allergiprover så jag går första dagen i skolan på torsdag.

Har förståt att många varit väldigt nyfikna efter jag skrev på bloggen att jag träffat Emmelie. Därför kan jag meddela att vi träffades och pratade igen igår, då vet ni det med och behöver inte undra om det den här gången heller. Andra gången var mer avslappnad och lätt än första, kändes faktiskt mycket bättre än förra gången och det är väl positivt.

Ne det får bli en dusch nu och se vad dagen vill erbjuda. Johan va här och åt lunch precis, tänkte jag skulle ta en cykeltur efter maten men då hade han tagit cykeln till jobbet så det får vänta till senare. Att cykla tycker jag är bättre än att gå, jag får inte så ont i mina knän då, skulle behöva bättre skor att gå i så hade det nog varit roligare :) Någon som vet några bra?


älskar dig, men hatet efter det du gjorde kommer alltid att finnas där!

Har ni tänkt på hur fort saker och ting kan vända, från något bra till något dåligt, eller från något dåligt till något bra? Ena dagen kan man vara på strålande humör, pigg som en lärka och känna att livet leker, medan nästa dag är ett helvete, man kanske är sjuk eller ingenting går som man vill.. Man kan till och med älska en person ena dagen och nästa dag bli så sårad att man istället hatar den här personen. Det är sjukt.. Ibland går det inte så fort som på en dag, iaf inte om det är åt andra håller att man går från att hata till att återigen älska, eller kanske bara acceptera en människa igen..

De flesta av oss har varit med om mycket i sitt liv, och det är nog svårt att hitta någon som aldrig blivit ledsen eller sårad av något eller någon. Vissa av oss har varit med om mer, vissa mindre. Vi är väldigt olika som personer också, vissa mer ärliga andra mindre, vi handskas med saker på olika sätt, och jag är en väldigt känslig människa som tar mycket som händer väldigt hårt, jag blir lätt ledsen. Jag vill vara en hård person, jag vill vara stark, men det är jag inte. Förr lyckades jag bra med att inte visa känslor för andra när jag var ledsen men idag är jag sämre på det, jag vet inte om det är bra eller dåligt.. För några år sen kunde folk säga till mig, jag vill vara som du Ida, alltid glad, du har inga problem.. Inga problem som jag visar för er ne tänkte jag, men sa det aldrig högt. Idag kan man se lättare på mig hur jag känner, och för vissa kan jag till och med gråta helt öppet.

Hur som helst så kämpar jag just nu med att acceptera en människa på nytt, ge det en chans, gå vidare i livet, se framåt, något som jag är väldigt dålig på. Jag tycker jag sköter det bra, men mina känslor är så blandade hela tiden, jag vet att jag måste ge det en chans, annars kommer jag ångra mig, antingen blir det bättre eller så blir det sämre, men jag vet inte innan jag provat, och jag är absolut ingen människa som inte vågar ta lite risker.

Jag tänker ofta på hur man kan vara elak mot någon som alltid varit snäll mot dig. Ibland känns det som att allt är bra mellan dig och någon, vän, pojkvän, flickvän vem som helst, och helt plötsligt hugger de än med kniven i ryggen och man förstår inte riktigt vad man gjort för fel. När man ber om förklaring för att förstå väljer den här personen istället att vara ännu mer elak, ta avstånd och inte alls tänka på dina känslor. Har inte alla sympati, medkänsla och förståelse, eller vad handlar det om? Jag skulle aldrig klara av att vara elak mot någon jag en gång älskat så mkt, mot någon som aldrig sårat mig. Jag har förstås gjort människor illa i mina dar också, idag tänker jag annorlunda än förr, alla mognar vi, men jag inser mina misstag, jag försöker rätta till de som finns, det tycket jag är ett steg till att bli en bättre människa. Men som sagt tänker vi inte likadant, vissa tänker mer på sig själv än andra, jag skulle aldrig kunna sätta mig själv i första hand. Gör ni det?

tänka tänka!

Hej !
Idag är en såndär dag som jag har tänkt väldigt mkt. Jag har sett någon jag älskar väldigt ledsen och det har även fått mig själv att tänka mer på livet, usch, tänk om allt bara kunde bli som man ville så fort man bara tänkte tanken.
Blir inget längre inlägg än så här, jag ska tänka och sedan ta tag i lite saker!
Ha det så bra och ta hand om er <3

en vecka kvar sen börjar allvaret!

Nu när jag är ledig tänkte jag att jag skulle träffa massa folk och hinna med massor med grejer. Men idag har jag bara shoppat lite med mamma, lunchat med underbara Christel som även fick presenter av mig för att hon är så himla snäll :), träffat Johan en stund, vi har städat, jag har bytt gardiner som mamma köpte till oss idag :) , och nu sitter jag här, pratar med Susanna en stund i telefon också, försökt få tag på Sofia, men hon är nog upptagen och hör väl av sig senare ikv. Men ni får faktisk höra av er till mig också, ni som skriver att ni saknar mig och vill ses, ta tag i det, jag är ju hemma nu :) Har försökt höra av mig, nu är det eran tur! För nu är det bara en vecka till sen börjar skolan i kba igen, då har jag inte tid igen.. PASSA PÅ! :)

Kan meddela er om att jag träffade Emmelie igår också, så alla vet det, så ni inte behöver tissla och tassla om det ifall ni skulle höra det på omvägar (: Det kändes konsitgt, det gjorde det nog för båda, men tror det gjorde bra för oss, iaf för mig, skönt att komma över den första tröseln iaf, det är ett steg på vägen!

<3

ledig!

Hej !
Nu är jag ledig tills jag börjar skolan om jag inte behöver jobba extra någon dag nu i veckan, får väl se.. Hoppas bara jag håller mig frisk om jag får vara ledig, mår illa, fick gå tidigare från jobbet igår också för att jag mådde illa, men det är inget mer än så, vet inte vad det kan vara, för det är ju bara illamående, konstigt =/

Nu ska jag passa på att träffa alla som jag inte hunnit med att träffa på hela sommaren tänkte jag, eller inte alla, det blir svårt, men de som bor i närheten iaf och som kan :)

<3

ÅSKA = HUVUDVÄRK!!! :S

Hej på er!
Idag är jag ledig, skulle träffat Emma idag men hon kunde inte förrän senare och då ska jag skjutsa min bror, hans fru och deras två kompisar till vänerborg och sen ska jag åka och kolla när Johan kör cross så det gick ju inte =(. Försökte få tag på Sofia också när jag ändå var ledig för en gångs skull, men då går det såklart inte att få tag på henne =/ så jag har bara slappat hela dagen, väntar på att klockan ska bli mer så att jag kan göra något..

Är det någon mer än jag som får otroligt ont i huvudet när det är åska ute? =/

Sen är det såhär att jag egentligen ska jobba hela helgen, men en tjej vill så gärna vara ledig söndag nästa helg eller ngt, och då skulle hon kunna tänka sig att jobba nu på lördag och låta mig vara ledig för att jag ska jobba när hon vill vara ledig, men då måste det ju hända ngt imorn för att det ska vara värt det? Är det ngn som har planerat att hitta på ngt kul? :)


För väldigt länge sen nu köpte jag mig en ed hardy keps som jag trodde jag skulle använda flitigt eftersom jag tycker det är väldigt fint! Men har det blivit så? nej! Så idag fick den åka på (Y) Ska se om jag klarar av att ha den på ela dagen, brukar alltid åka av efter en liten stund, vi får se hur det går !


LOVE <3

Passa på att må dåligt när man är ledig!

Hej!
Nu har jag jobbat massor, idag är jag ledig en dag, det är skönt men jag har ont i halsen och min handled vill inte vara med mer, vet inte om den är överansträngd eller vad det är men det går knappt att använda den och gör väääldigt ont. Hoppas den hinner vila upp sig idag för imorn ska jag jobba igen.

Hoppas ni har det bra annars i sommarvärmen, själv har jag blivit så blek så jag skäms att gå i shorts :P

RSS 2.0