förbannad!

Hej!
oj oj, idag har jag mkt i tankarna så jag vet inte riktigt vart jag ska börja eller vad jag ska skriva för att det här ska blir bra. Det kan bli långt!!


Jag kan ju börja med lite bra saker som säkert snabbt blir dåliga saker.. Får väl se vart det leder här under skrivandets gång.
Ja hur som helst, i lördags åkte jag, Johan, Jonas, Sacka, Lisa, Bäsh, Klas och Jimmy till lidköping på cruising. Vi hade jättekul och alla var väldigt fulla ;D haha, som vanligt. eller a alla förutom Jonas som körde då.
Men det kändes som kvällen gick jävligt fort. Ifs kommer jag inte ihåg så mkt av vad som hände i slutet av kvällen heller så det kan ju vara det? Jag mins när vi skulle åka hem och jag mådde så jävla dåligt, men Johan sa till mig att bara sova så jag lyssnade på det och deckade direkt, efter en stund vakna jag och mådde dåligt igen men somnade om lika fort sen igen. Jag har ett svagt minne av att jag satte mig upp och grimaserade för Bäsh som tog kort, och när man kollar på bdb så värkar det ju stämma, haha, härligt när man inte mins saker (Y) Konstigt att det alltid blir så? :P
När vi kom hem mådde jag bra igen. Illamåendet hade gått över och nu var jag bara full, och glad tänkte jag skriva med glad var jag inte!! Och här börjar all skit som finns i mina tankar.
Jag måste bara säga det igen, jag har den underbaraste, bästa killen i hela världen <3 Jag älskar Johan över allt annat och det är klart att jag då vill tillbringa så mkt tid jag bara kan med honom, eller hur? Såklart vill jag vara med mina vänner och träffa dem också och så. Och det gör jag! Den som säger ngt annat kan komma och säga det till mig personligen, för jag har redan fått höra att det finns folk som sagt det...
Det är inte ofta jag och Johan är själva. Nu i fredags var vi hemma bara jag och han, kollade på film och hade det mysigt. Det kändes som att det var länge sen det var så. Men jag klagar absolut inte, jag tycker det är hur kul som helst att jag och Johan kan umgås med våra vänner samtidigt som vi är med varandra, och sedan åka hem efter vi umgåts med dem och bara tillbringa tid med varandra bara jag och han.
Tänk om vi inte hade haft samma vänner, det hade blivit mkt jobbigare. Sen så finns det folk jag umgås med som inte Johan gör och tvärt om. Men dem flesta umgås båda med :)
Nu ska jag säga er en sak som säger att jag skiter i mina vänner efter att jag blev tillsammans med Johan, känns som jag bara ska koka över nu när jag skriver detta, vill skriva och få ut så mkt på en och samma gång, men iaf.. Dem som sagt att jag inte umgås med mina vänner längre undrar jag vad fan dem fått det ifrån? Men däremot känner jag att det hänt så mkt sen jag träffade Johan. Mina tjejkompisar har slutat höra av sig till mig, och vad kommer det sig? Jag försöker höra av mig, men jag orkar inte, speciellt inte när man vet att folk bara är sura hela tiden, kan ni inte vara glada för min skull ist?..
Ska jag vara med vänner som jag inte så ofta träffar längre vill jag vara med dem för att jag känner att det ska bli kul, men just nu känns det som att jag måste åka och träffa dem för att jag känner mig tvungen.
Jag har lärt mig en sak under det senaste året, och det är den att jag bara har en riktig tjejkompis som jag litar på upp till 100 %, en tjejkompis som aldrig svikit mig, som alltid lyssnat om jag behövt någon att prata med, som aldrig dömt mig för den jag är och som aldrig varit sur i onödan, och det är Sofia <3 Jag önskar alla kunde få ha en vän som henne, för hon är fan guld värd. Hade jag inte haft dig Sofia hade jag aldrig varit där jag är idag, och jag är evigt tacksam över att jag hade turen att träffa dig, Jag älskar dig!
Jag har aldrig haft lätt att lita på folk och ännu svårare har det blivit med åren när vänner bara svikit en efter en. Den ena snackar skit efter den andra, ljuger en rätt upp i ansiktet och tror att det aldrig ska komma fram. Jag förstår inte hur man kan? Jag vet att alla snackar skit ngn gång, och jag ska inte säga att jag aldrig gjort det för det har jag. Men jag skulle aldrig säga ngt om ngn utan att kunna stå upp för vad jag tkr och kunna säga det till personen öga mot öga.
Jag önskar bara att mina vänner, dem som en gång sagt att dem varit mina vänner, dem jag sagt att jag älskar, dem jag litat på och gjort allt jag kunnat för att dem ska må bra, att dem kunde vara glada för min skull istället för att snacka skit, att dem kunde se hur mycket jag sprudlar av glädje när jag är i närheten av Johan.

Jag har alltid varit "tjejen utan problem", hon som alltid varit glad och försökt vara positiv. Jag har aldrig varit den som velat visa när jag mått dåligt eller velat lägga tyngd på ngn annans axlar bara för att jag haft det tungt. Det var nära jag tappade det och grävde ner mig där ett tag. Så ni som påstår att ni bryr er om mig ska vara glada över att jag träffade Johan, för det var han som fick mig att resa mig upp igen och förstå att livet kan vara underbart.
Jag sitter med tårar i mina ögon och tänker på dem vänner jag förlorat på så kort tid samtidigt som jag kan tänka tillbaka och få ett léende på läpparna, vad många minnen vi delat, hur mycket roligt och tråkigt vi varit med om tillsammans, och tänk hur fort allting försvan, hur vänskapen rann ut i sanden..
Jag har alltid tänk att efter något dåligt händer något gott. Och det var precis vad det gjorde, jag förlorade vänner och fick Johan. Men ska man verkligen behöva genomlida all skit för att få något bra?
Men jag fick inte bara något bra jag fick det bästa. Jag kommer vara din föralltid Johan<3
Jag vill tacka dig älskling för att du ännu en gång orkade sitta och trösta mig i lördags!

Nu får jag avsluta detta för det finns fortfarande andra saker jag vill skriva om..

I söndags var jag väldigt bakis, som vanligt tänkte man: vrf drack jag så mkt? :P haha, mår som man förtjänar brukar man säga..
Så söndagen var slapp, var hemma hos mig med Johan en stund sen åkte vi hem till honom och kollade lite på tv och myste och sov!
Imorses körde Johan mig till tåget och jag åkte till skolan.  Idag känns det som att det varit en jävla skit dag.
Vill inte säga vem det var men en person som betyder väldigt väldigt mkt för mig mådde dåligt och var ledsen, och det är svårare för mig att se ngn jag älskar ledsen än att själv vara ledsen. Sen fick jag reda på att Sofia var på sjukhus för hon hade fått svårt att andas, och då blev jag såklart orolig, och mer orolig när jag inte kunde få tag på henne. Men hon var okej, hade inflamation i vad det nu var, men fick medicin och mår bra <3
Sen när jag kommer till skolan är första lektionen inställd IGEN!! förbannad, JA!
När vi ska äta står omogna fittor (ursäkta uttrycket men är så jävla förbannad) i kön snackar om mig helt klart och när dem ska ta mat så börjar dem skvätta i maten för att det ska komma på mig? Hallå eller, är ni 3 år? Först när dem började med riset så tänkte jag att jag inte orkar bry mig, för va fan väx upp!! Men när dem kom till såsen och försökte skvätta det på mig så var jag tvungen och säga till att det faktiskt inte bara var hon som skulle äta och att det var så jävla omogen. Vill du ha? frågade hon och stäckte fram tallriken, haha. Hade sån lust att spotta i maten men kände att jag inte hade lust att sjunka ner till samma omogna nivå. Asså detta blir man ju inte ledsen av, utan det är ju bara skrattretande och jag tkr bara att det är omoget. Jaja vissa växer väl aldrig upp?

Nu är jag hemma i frillesås, har ätit mat med Sofia, det var väldigt gott. Kyckling, ris, sås och kokta morötter. Kan ju inte äta morötter utan att dem är kokta heller, för är allergisk då, och känner att det kliar gött runt munnen fortfarande efter vi åt, så tror inte dem var tillräckligt kokta :P

Men nu orkar jag inte skriva mer för idag. Ingen lär ju orka läsa då heller. Så hoppas iaf att eran dag varit bra!




konstigt :O


Känns jättekonstigt att vara brunhårig, ovant, men jag är nöjd :)
Lite förändring är alltid härligt!

Mamma kommer snart och hämtar mig, Johan var tvungen att åka iväg för det var översvämning på tappen =/
Ska kolla med mamma om vi kan övningköra lite sen också.
Ikv blir det cruising i lidköping, vm knack, jajjemen (Y)

ha en bra lördag!

brunett!


Detta var min hemlighet :P
Brunett nu ;)

ensam

Hej!
Idag orkar jag inte skriva långt, för känner att jag mår lite dåligt så ska försöka lägga mig om en stund, måste packa och lite sånt först bara.
Ja idag har jag vart i skolan sen vart med Martina och Johanna, kollar när Johanna träna och så :) Sofia har åkt i Malin i växjö så jag är helt ensam i huset i frillesås, JÄTTETRÅKIGT!! :S

Sen har jag en hemlighet som jag ska berätta imorn ;) så håll utkik, orkar inte berätta nu :D haha

Ha det så bra så hörs vi imorn ;)

cykel kung

Okej nu ska jag lägga upp lite bilder från häromdagen när jag Martina och Sofia först satt hemma hos mig och Sofia och tjöta och sen var ute och cykla :)


Martina som inte vill vara med och Sofia :)

Jag och Sofia på Eddie the fast red ;)


En glad Ida för det går göör fort :P haha

wihoo

haha skulle nästan haft en närbild på mitt ansiktsuttryck på denna bilden :D  ser livrädd ut


:P

Här kunde inte jag riktigt svänga så körde upp på gräset. Men jag är grym på att cykla, specielt tandemcykel (Y)

Det får räcka med bilder från denna dag :)

Sovit som en prinsessa :)

God morgon :)
Jag vaknade precis upp hos Älskling, han är tyvärr på jobbet nu så jag sitter här själv ovh sminkar mig lite. Sov hur skönt som helst inatt (: Nu får jag sova själv tills på fredag igen:(
Jag vet att jag skrev att jag skulle lägga in bilder igår som jag tog i förrigår, men det blev inte så för efter skolan åkte jag hem direkt sen har jag inte suttit vid ngn dator, och nu är jag hemma hos Johan, så får lägga upp lite bilder ikv ist när jag är tillbaka i frillesås. Tänkte jag skulle kolla lite tågtider och se när jag ska åka tillbaka, blir väl anatagligen vid 5-6 tiden för jag hoppas på att få träffa Johan en gång till innan jag åker. Han har jouren så det är inte säkert det går men hoppas :D
Tänkte jag skulle gå hemåt snart men när jag kollar ut nu så ser jag att det regnar, får gå direkt när det slutar.
Känns som att sommaren är slut nu :( Det har varit ett par fina dagar nu när skolan börjat, så jävla typiskt. Men nu skulle det ju blir regn, och vi vet ju hur det är när det börjar regna i Sverige, då känns det som det aldrig kommer sluta, för det kan ju inte regna en dag utan måste regna flera veckor i sträck. Så under princip hela hösten regnar det och sen kommer vintern då det bara är slaskigt och äckligt, usch =/ Så ska bli skönt att åka till Lanzarote1 vecka över julen nu till vintern iaf :D
Jag älskling, Mikko Alexandra, Jarno, Karin, Jari, Christel,Toni, Sanna, Mathilda, Isabella, Nellie, Mamma och Pappa :)
Vi blir ett helt gäng som åker och det kommer nog bli jättekul :) Så det ser jag fram emot.

Ne nu ska jag frotsätta sminka mig så ska jag försöka hinna med att lägga upp bilder här senare :)

tjaa

Hellu!
Då var det måndag igen och jag är tillbaka i Kungsbacka. Men som tur är inte så länge till eftersom vi har ledigt på onsdag och jag ska hem imorn, eller ja det är allt kul att vara här och träffa folket och speciellt Sofia som just nu sitter och hittar på en egen låt, och om hur det låter ska vi inte tala om... Jag måste säga att det har varit en ganska kul dag även fast det kändes så otroligt jobbigt igår att behöva åka idag igen :( Det var många tankar som snurrade i mitt huvud igår kan jag säga, varför var jag tvungen att åka, ska jag börja om ettan på en ny skola i trollhättan, ne jag skulle inte trivas för det är ingen linje som intresserar mig där.. Detta är mkt jobbigare än vad jag någonsin skulle kunna föreställt mig.. Jag vill kunna träffa min baby när jag vill. Och nu är han dessutom i Norge och kollar på nytt jobb, jag är jättenervös för vad han ska välja. Såklart vill jag att han ska må bra och trivas där han jobbar, det är ju huvudsaken, men samtidigt kommer jag inte kunna träffa han på 7 hela dagar om han börjar där :( Vet inte hur jag kommer klara mig, så nu sitter jag här nervös och undar om han ska börja jobba där eller inte. Därför var det skönt att hitta på ngt idag så man inte tänkte på det lika mkt..
Efter skolan handlade jag och Sofia lite, efter det gick vi hem och lagade mat, efter maten kändes det som jag skulle sprängas eller ngt, jag var så mätt så jag mådde illa och trött blev jag också. Men vi städade lite, eller a dammsugde, vattna blommor och ställde iordning lite för Martina skulle komma och kolla på vårt hus :) Hon tyckte det var jättefint!
Vi lyssnade på lite musik, satt ute på trädgården med tända ljus och åt gurka, morötter, kex och dipp, jättemysigt och väldigt gott. Efter vi suttit där ute och tjötat, eller säkert jag som tjötat hål i huvudet på tjejerna om Johan så bestämde vi oss för att ta en liten cykeltur. Jag och Sofia tog tandemcykeln, skit kul och jävligt stabilt (Y) haha. Vi cyklade runt lite, Martina visade runt i stora frillesås. Sen cyklade vi till Stefan en stund, där han och Rasmus satt och kollade på olika klipp på datorn. Satt och tjöta en stund sen tog vi Eddie the fast red som vi döpte cykeln till och trampade först ner till havet och sen hem. Nu sitter vi och dricker te och Sofia äter även flingor. Tänkte jag snart skulle duscha och sen hoppa i säng och hoppas på att älskling hör av sig snart <3

Måste bar säga att det är jävligt läskigt att sitta och titta ut ur våra stora fönster när det ända man ser är mörker, tänk om ngn skulle hoppa fram där, usch ne nu ska jag inte skrämma upp mig själv. Sofia gick och la sig också, tråkmåns :P
Jaja får också dra så jag orkar upp imorn, bilder från idag kommer upp imorn.

Slagsmål

Hejhej!
Orkade aldrig sätta mig vid datorn igår drf jag inte skrev. Lovade en del folk att berätta om va som hände i fredags på nrj in the park för det blev jobbigt att berätta samma historia för alla om och om igen :P Så nu kommer min berättal
se om fredagen!

Det började med att jag Lina och Ida åkte till Nrj in the park som var på liseberg, vilket betyder en HEEEL del fjortisar! Väl inne, vi var lite försenade så vi skyndade oss för att tränga oss fram så långt vi kunde, och där skulle vi även vänta på Malin, Josefine och ngn mer? mins inte vad hon hette nu, men iaf. När vi står där och kollar kommer det typ 10 fulla fjortisar och knuffar sig fram, inte typ: ursäkta kan vi gå förbi utan dem knuffas riktigt hårt, så jag knuffar såklart tillbaka lite för att hålla balansen. Dem går förbi och ställer sig, vi står där och tänker inte mer på det förens helt plötsligt en tjej kommer fram och slår Lina i huvudet, eller mer knuffar med hela handflatan utan anledning. Då tänder vi till alla 3 och frågar vad fan hon håller på med. Efter det blir det massa tjafs och fjortisar som skriker. Kommer inte riktigt ihåg i vilken ordning allt hände i men efter lite knuffande kommer en liten tjej fram till mig. Hon går max till bröstet på mig och såg ut att vara 12 år. Sen står hon där och frågar vad fan jag ska göra henne och jag kunde ju inte hålla mig för skratt så jag börjar ju asgarva, och alla andra runt om kring står ju också och skrattar åt henne, förtuom Lina och Ida som är i full gång och bråkar med några andra. Hur som helst, när jag stått där och skratta åt henne ett tag bryter hon ihop och springer till sina kompisar och börjar gråta. Det bästa sättet jag har bråkat med ngn ngn gång tänkte jag, utan att behöva slå ngn fick jag precis en idiot att börja gråta. Sen tror jag det var lugnt ett tag, vi står där och kollar på olika artiser, försöker ha kul även fast dem små fjortisarna redan försört en del. Ja asså det var en del knuffande en stund även om jag inte orkar skriva om allt.
Vi pratar med en jättetrevlig tjej och kille bakom oss som bara skratta åt dem också, längre fram står ett gäng killar och skakar på huvudet och skrattar. A om man kolla runt så kan man säga att det var väldigt många som skratta åt dem. Men skit samma, för när vi äntligen tänkt att vi ska få lite lugn och ro och står där och kolla så kommer det fram dubbelt så många. Nu var dem la 20 pers eller ngt allt som allt om inte fler, både tjejer och killar. vissa bråka mer vissa mindre. Men iaf så börjar dem igen, en tjej står och skriker åt mig och jag tar tag i hennes jacka och lyfter bort henne medans hon står och föröker sparka på mig. Och bara för jag lyfter bort henne så börjar ju hennes kompisar mot ida och Lina ännu mer. Jag ville ju helst inte slå ngn för dem var ju helt klart yngre än oss och dessutom fulla, så så länge det gick knuffade jag, eller a vi bara bort dem och försökte be dem dra därifrån. Men helt plötsligt kastar sig 5-6 tjejer på Ida och får ner henne på backen och då jäävlar!! Jag och Lina står och rycker bort tjejer och en håller i Ida extra hårt så jag har inget val utan får dra bort henne i håret för att hon ska ställa sig upp. Då börjar vi slåss lite, eller ja hon drar ur mitt stora runda örhänge, och rycker mig i håret, jag råkar väl slå till henne i ansiktet för hon springer iväg och lipar. Killen och tjejen som stog bakom oss har också blivit inblandade i bråket för att en tjej kom fram och ryckte hans flickvän i håret så han var tvungen att putta bort henne. Asså jag fattar inte vad det är med folk? Ingen utav oss hade ju gjort någonting. Tjejer som tycker det är tufft att hamna i slagsmål, men dem har ingen jävla aning om hur illa det kunde ha gått. Vi stod mitt i smeten bland en jävla massa folk, hur många som helst blev inblandade. Killen bakom oss blev skallad osv.. Dem till och med började bråka med varandra till slut fjortisarna :O Hoppas dem åker på riktigt mycket stryk så dem förstår att det kan gå värre än det gjorde nu.
Jaja detta var asså bara lite kort om vad som hände, och jag mins inte alla detaljer i rätt ordning, men till slut bestämde vi oss för att dra, alla kände att vi var tvugna att ta en cigg och våran kväll var ändå förstörd så vi började gå mot utgången,  ni tror inte vi möter på fjortisarna på vägen som bara rycker tag i Ida? jo, och bredvid står en vakt så han tar ju tag i Ida och den andra tjejen, han börjar  fråga oss vad som har hänt. Vi försöker förklara men eftersom en tjej kom med lite lite blod i ansiktet och sa att Lina hade slagit henne så frågar vaktjäveln om hon vill anmäla Lina. Jag kände att jag bara kokade över av ilska, men jag var riktigt förvånad över mig själv för jag tror faktiskt att jag var den som lyckades hålla mig mest lugn. Asså jag var ju inblandad i slagsmål och grejer men Lina och Ida var ju helt uppe i varv och man kunde knappt höra vad dem sa när dem skulle förklara vad som hade hänt :P haha, jag förstår dem, man blir så jävla förbannad. Men jag lyckades lugnt och sansat berätta vad som hade hänt och sa att vi skulle gå därifrån bara för att vi inte orkade med dem mer, så sen fick  vi gå. Jag åkte hem, var världens gladaste när jag fick träffa älskling, skyndade mig fram och pussade honom en stund <3 och när jag kom in hos Astor som hade fest sprang jag fram och kramade Lisa hur länge som helst, för henne har jag också saknat!

Nu väntar jag på att Johan ska komma hem så vi kan mysa :) <3 Jag bestämde mig för att åka till Kungsbacka imorn. problemet är bara att det inte går några tåg imorn utan bara bussar, så jag får ta en 06:17 och jag börjar inte för ens 09:50. Men jag gör allt för att få vara med Johan så länge som möjligt! Lipsill som jag är grät jag igen förut för att jag inte vill åka, känner igen hur tårarna är på väg att komma. Jag vill verkligen inte till skolan mer! Jag vill inte ens tänka på att det är 2 år kvar i skolan. Jag vet inte hur jag ska klara mig. Alla säger att jag kommer göra det och att det kmr gå fort osv.. Men jag har aldrig älskat ngn så mkt som jag älskar Johan. Jag visste inte ens att man kunde sakna en person så mkt under så kort tid. Jag vet inte hur jag ska göra, för allt jag vill är bara att få vara med honom <3 Jag vill flytta hem...

Nrj in the park

Hej!
Skriver bara lite fort här nu. För ska snart iväg till liseberg och Nrj in the park ;D Kommer lite sent för Lina och Ida skulle äta med dem som de bor hos :D Så jag sitter nere på deras rum nu, dricker ren sprit för jag glömde köpa slödryck (Y) och väntar och hoppas att vi hinner med 19:17 pendeln, då är vi framme på liseberg lite innan 8. Sen ska vi kika där en stund, tar tåger hem 22:06 så är hemma vid 11 och i sjuntorp kvart över typ. Blir raka vägen till Johan <3 åååh vad jag längtar!!

Ne ska kissa nu och sen skynda på brudarna lite :)
Hoppas ni får en kanon helg..

SKIT SCHEMA!

Tja tja :)
idag tog vi halv 11 bussen till skolan för vi trodde vi började 11:20. När vi kommer fram ser vi att vi inte börjar förens 13:20 :O Så alla i klassen kom dit 2 timmar för tidigt :S Så vi tog en kaffe och satt ute i solen och tjöta, åt lite lunch och så innan vi började. Sen gick jag och Sofia redan lite innan 2 för vi skulle göra en sak ;) Vid 3 var vi i gbg, gick och kollade lite men blev så hungriga så vi åkte hem redan med 4 pendeln. När vi kom hem lagade vi mat som gick fort, pommes och köttbullar, bara för vi va så himla hungriga! Och gott var det :) Efter maten har vi bara suttit och tjötat och gnällt över vårt nya jobbiga schema. Börjar typ 08:20 varje dag och slutar efter 4 :S. Betyder att vi får ta halv 8 bussen till skolan och 16:47 hem från skolan typ varje dag :S Hemma vid 20 i 6 typ, sen ska man plugga och skit. usch, aja får väl bita ihop. Kände redan förra året hur skoltrött jag var, och nu ska jag läsa matte b och engelska b också, två ämnen som jag verkligen hatar, skit! Men känns som att det är smart att läsa det nu ifall man skulle ångra sig ngn gång i framtiden och vilja läsa till ngt annat som man behöver högskoleutbildning för, då måste man ju läsa på komvux och det lär man ju inte orka. Får väl se hur det går och hur länge jag orkar!

Imorn blir det Nrj in the park efter skolan, men står och funderar på ifall jag ska skita i det och åka hem till Johan ist?
Det kommer ifs artister som jag vill se och det är ju kul att umgås med tjejerna, men.. a får fundera på det och se vad jag känner för imorn :) Nu ska jag hoppa in i duschen och sen krusa håret så det är lockigt imorn, orkar inte stå och krusa det på morgonen, då lär jag ju få gå väldigt tidigt :S

Så nu drar jag härifrån.. (:

försökte göra sidan lite snyggare

Nu har jag försökt att ändra lite på bloggdesignen. Orkar inte fixa mer så det får se ut som det gör nu ett tag tills jag orkar fixa mer :)
la till puss och kram på slutet, så nu kommer det ju stå puss och kram i alla inlägg som jag redan skrivit säkert 2 gånger ibland :P

Johan kan ;)

Förlåt Johan men jag var tvungen att visa att du faktiskt inte är helt kass på att sminka ;)
Inte så illa va tjejer? :D

Det ända man inte ser på bilden det är att jag egentligen är brunare för jag har ganska bra med solpuder ;D

Andra dagen i skolan!

Hej!
Först vill jag bara säga att jag är jävligt trött på att inte ha en riktig bloggdesign. Både jag och Nathalie har provat men det fungerar ju inte, antingen är det vi som inte fattar ngt eller så är det ngt fel ;) Vi väljer att tro på det sista, haha. Ne men det är konstigt eftersom hon fick det att funka på hennes egna blogg :S . Men om det är ngn som läser och känner att den säkert kan hjälpa mig så vore det jättesnällt!

Dagen har varit lugn, men redan efter andra dagen är det jobbigt att gå upp tidigt, finns det ngt jag verkligen hatar så är det ju att gå upp tidigt på morgonen. Det värsta är ju att så är det för dem flesta, (förutom johan som är morgonpigg), så vrf kan dem inte vara lite snälla på skolorna och ändra så man kan börja där vid 11 ungefär varje dag, hade varit hur bra som helst. Istället lägger man till massa onödiga håltimmar och skit när man egentligen bara skulle kunna korta ner dagarna. Jaja vad ska man göra åt saken mer än att sitta här och klaga, så nog om det. Vi började skolan 10 idag, men åkte bussen som gick 9. Hade meningslösa gruppuppgifter idag, och sen tipspromenad som vi bara "råka" missa. Det är en till sak jag stör mig på, vrf leka massa lekar, då kan man väl få vara ledig ist? Ne nu ska jag faktiskt sluta klaga :) Det är ju trots allt roligare att leka lekar än att räkna matte eller ngt. Efter skolan hade jag och sofia tänkt att åka till gbg och shoppa lite men eftersom det var så fint väder åkte vi hem till frillesås ist, men när vi kom fram gick solen i moln, inte speciellt att gå till stranden och frysa då, så nu sitter jag här ist och lyssnar på lite musik medans Sofia ligger och sover. Tänkte lägga mig i sängen först också men då vet jag att jag somnar och känner inte att jag vill det för då kommer jag inte kunna sova inatt. Räcker med att jag somnade några minuter på bussen och vaknade med nackspärr typ, härligt!  
Ja vad ska man göra idag då? Hm känns ju som att man bara vill hem, men som sagt jag skulle ju inte klaga på ngt mer idag (: En sak är säker och det blir promenad idag också, det var jättemysigt igår kväll när jag och Sofia gick ner till havet och sen gick vi och mötte Martina som hade vart hos ngn kompis. Skit kul att hon bor så nära oss, kan man träffas nästan hela tiden när man känner för det. Får väl höra av sig till andra frillesåsbor ngn dag eller kanske ikv och se ifall man kan säga hej (:


havet som ligger några hundra meter ifrån oss bara :)

Jo jag måste klaga på en till sak, Tänk vad mycket man stör sig på folk  varje dag egentligen. Ganska dumt att gå runt och störa sig på folk hela tiden. Känns som att det är så lätt att säga att man ska låta alla få vara som dem är, se ut hur dem vill och beté sig hur dem vill, men det går inte. För vare sig man vill eller inte så finns det alltid ngt man ser som man kan klaga på. Samtidigt som jag ofta tänker på bra saker hos människor. Som igår när vi började skolan och man såg alla tjejerna. Nästan alla var jättefina, fint klädda och sminkade och allt, det var så man blev avunsjuk för att man själv inte är lika fin. MEN sen fanns det ju dem här nya stylist tjejerna t.ex som bara Äääälskar smink och sminkar sig HUR MKT som helst! Fjortisrand, vit kajal eller ögonskugga i mängder i ögonvrån, svart kajal under ögat, den ljusaste foundationen man kan hitta på läpparna, eller idominsalva och värsta rougen. Man vet inte vad man ska säga, kan inte deras föräldrar säga till dem att dem ser förjävliga ut?
Det tycker jag är ganska kul med våran klass, för när jag började denna linjen förra året så trodde jag att alla sjulle vara värsta fjortisarna, men jag tycker inte att det finns en enda fjortis i klassen. Och så fina är dem allihopa :)


Nu har jag lyckats skriva långt här igen så ska avsluta det här. Men först tänkte jag bara lägga upp lite bilder på mitt rum här i frillesås så ni får se hur det ser ut :) Kan ta bilder på resten av huset ngn annan dag.


Rummet är uppdelat i 2 delar, här är den ena delen med soffa och tv :)
Garderob och så :)


Sängdelen :)


:)


Skrivbord  (:


Puss puss hej  

:)

Nu har skolan börjat så snart kan det börja komma in smaskiga sminktips, så håll utkik ;D

Skolstart

Hej på er allihopa :)
Om ni planerat att göra ngt nu under den närmsta tiden, skippa det, för det här inlägget kan bli långt ;D

Nu är första skoldagen avklarad. Det var verkligen jättekul att få träffa alla tjejerna i klassen igen, blev mkt kramande idag :) Nu är det rätt slappt i skolan dem första dagarna, det riktiga allvaret börjar på fredag, rätt onödigt att det inte börjar på måndag :O jaja. Hur som helst så känns det som jag börjar bli sjuk nu. Bra tajming nu när skolan börjar. Jag är helt chockad att jag lyckats vara frisk så länge, ja förutom när jag hade magsjuka för ngn vecka sen. Men halsen, ända sen jag var liten har jag haft ont i halsen jämt, värst på somrana då jag har haft ont i halsen varje dag i alla år. Men nu har jag varit frisk i halsen nästa hela sommaren. Eller ja man kan säga hela sommaren, för jag har inte vart så sjuk i halsen en enda gång så mkt så jag inte orkat göra ngt. Underbart! Nog om det...

Känns konstigt att ligga här, klockan är över 5, då Johan brukar komma hem från jobbet, men idag ska jag inte få träffa honom =/ Men som tur var sov han hos mig inatt iaf <3 Så nu är det "bara" 4 dagar kvar tills jag får träffa honom, usch, det kommer gå segt. Men det är bara bita i det suta äpplet och acceptera situationen. Jag vet inte riktigt, folk säger att det nog är bra att jag bor en bit bort så att vi inte träffas varje dag och tröttnar på varandra. Men jag känner inte alls så, känns inte som att jag kan tröttna. Jag vet hur lätt jag kan tröttna på killar men den här gången så känns det helt annorlunda. Jag är så glad, jag bara sprudlar av glädje varje gång Johan är i närheten, allt känns så himla bra, jag är nog den lyckligaste tjejen i hela världen!
Ett tag innan jag träffade Johan så kändes allt skit, jag blev sviken av en vän som jag känns sen så långt tillbaka att jag int ens kan minnas våran första gång vi träffades. Den sorgen var bland det värsta jag kännt, det var lika illa som att mista en person som dör. För nu är den personen som död för mig. Den vänskapen kommer aldrig tillbaka igen. Asså man vet aldrig vad som händer i framtiden och så, man ska inte säga för mkt. Men såhär säker som jag är på min sak har jag inte varit på väldigt länge. Ända sen den dagen jag fick reda på vad hon gjort har jag varit säker på min sak, jag ska aldrig förlåta henne! Jag har aldrig blivit behandlad så illa förut. Klart ovänner har man ju haft, men att kunna sjunka så långt som den här personen gjorde... ja det finns inte ord för det. Men iaf, jag vet inte ens vrf jag tog upp det igen, för till skillnad från i början när detta precis hade hänt så tänkte jag på den här personen hela tiden, precis hela tiden, vad jag än gjorde, hon fanns där och gjorde livet till ett helvete både på dagarna då jag var vaken och på nätterna när jag sov. Men idag, jag vet inte, jag vill gärna tro på att allt som händer har en mening, och att jag träffade Johan just då när jag behövde han som mest är det absolut bästa som har hänt i hela mitt liv. Så jag kanske var tvungen att gå igenom all denna skit för att få det hur bra som hellst.
Det är klart att i början sa man inte så mkt, man berättade inte så mkt om jobbiga saker och sånt för varandra. Och jag är en människa som har ganska svårt att öppna mig för ngn och att lita på ngn är det svåraste jag vet. Därför känns det så konstigt att jag kan vara så öppen mot en kille som jag vart tillsammans med i 2 ½ månad. Jag vet att det jag säger inte går vidare till ngn annan, jag vet att han lyssnar och bryr sig och gör allt för att jag ska må bra <3 Johan jag älskar dig av hela mitt hjärta, tack för att du finns!
Just nu känns allt så bra, förutom att jag bor så långt ifrån Johan då. Men jag menar, jag har vännerna jag behöver, Sofia som jag kan berätta allt för, och även en pojkvän som jag kan lita på <3, en underbar familj som gör det möjligt för mig att bo och gå i skolan här, så jag kan utbilda mig till det jag verkligen tkr om, jag har haft turen att hamna i en klass med 24 underbara tjejer, jag bor hos en familj som är så snälla och omtänksamma. Idag ska dem till och med bjuda på mat här. Dem åker ju på torsdag till spanien så då kommer vi inte se Anette och barnen på ett år, och Michelle på 1 månad. Det kan jag tycka är både roligt och tråkigt. Det är såklart väldigt skönt med ett helt hus för oss själva, men det känns så bra att komma hem till några som verkligen tar hand och bryr sig om mig och Sofia. Man märker verkligen att dem gör allt för att vi ska trivas, och även fast jag bara bott här en natt så kan jag säga att jag trivs jättebra.

Nu kom Sofia in här och sa att hon har jättetråkigt, så får väl vara lite social. Blev inte så långt som edt kunde blivit men ändå ganska långt, så hoppas ni orkade läsa ;D
Ha det bäst iaf! puss

idag igår imorgon

Hallå !
Sitter här och äter, kollar på tv, lyssnar på musik och kikar runt lite på datorn :P Batterierna på kontrollen till teven börjar ta slut också så jag kollar på ngt skit här eftersom det inte går att byta kanal. Eller jo nu funkade det när jag provade igen, så nu kollar jag på allsång på liseberg samtidigt som bandit rock är på i bakgrunden. Men nu verkar allsång på liseberg ta slut så får väl prova om det går att byta kanal här igen. Yes det gick :)
Efter jag skrivit klart här ska jag till Johan som just nu är ute och åker bärgare med Bäsh. Det har jag också gjort idag, för jag Johan och Bäsh tog en sväng upp till jankyard och sen tog vi en cheese på kong, eller jag gjorde och dem drack milkshake och åt vanlig hamburgare. Sen åkte vi hem till Bäsh en sväng jag fick se MKT hemska filmer från varberg, bla när jag och Sofia vrålar: brudar gillar brudar, killar gillar brudar, alla gillar brudar osv... haha, vi såg ut att ha jävligt kul iaf och det är ju huvudsaken!   (:

Igår vad det fest hos Johan Andersson så jag var där i några timmar. Kul att träffa lite folk som man inte ser så ofta längre. Annars var det väl inte feting draget direkt, men det kan ju bero lite på att jag var nykter också, drack för en gångs skull bara 2 öl och lite cider ;D Det händer ju inte allt för ofta på fest, men sen var jag jävligt trött också, så det var skönt att komma hem till Johan och ta det lite lugnt, och gud vad bra jag har sovit i natt. Får se hur mkt sömn det blir inatt, kommer inte tänka på ngt annat än att jag ska åka till Kungsbacka imorn. Åh vad jag kommer sakna min älskling :( <3
Men får se, han kanske skulle komma till mig imorn redan och sova där tills på tisdag, annars kommer han på fredag :)

Ska kolla lite buss och tågtider nu tänkte jag, ska träffa Sofia ngn gång vid 2 tiden i gbg imorn. Och imorn är det inte vilken dag som helst, utan det är 1 år sen jag och Sofia blev vänner <3 Det är en dag jag aldrig kommer glömma.
Jag åkte här hemifrån en söndag morgon, jag var bakfull som fan också, men a iaf.. Jag åkte till Kungsbacka, mamma och pappa körde mig och lämnade av mig där jag skulle bo, på hotell nattmössan ;) När dem släppt av mig satt vi en stund inne på rummet jag fick. Sen sa jag till dem att dem kunde åka därifrån, det var lika bra, jag ville inte att dem skulle se hur orolig jag verkligen var över det här. När dem väl stängde dörren efter sig  och jag satte mig där på sängkanten började tankarna snurra i huvudet. Tänk om ingen gillar mig, om jag inte träffar ngt bra folk, det var så mkt då, och man tänkte bara på allt negativt som kunde hända. Jag ringde Lisa för att lugna ner mig lite, och när jag går där runt i mitt lilla rum och pratar med henne knackar det på dörren, hm vem kan det vara? Då var det en ung kille som jobbade på hotellet som sa att det satt en tjej i reseptionen och att jag kanske kunde gå och prata med henne. Okej tänkte jag, det kan jag väl göra :) Då var det Sofia som satt där. I början var det lite stelt, man visste inte riktigt vad man skulle säga eller göra, men det släppte fort. Vi gick tillsammans och köpte lite mat och började prata mer och mer, sen direkt samma kväll flyttade vi in i samma rum, vi tänkte att det var lika bra eftersom man ändå skulle dela rum två och två. Sen dess har vi bott ihop och det har alltid gått bra, nu känns det som att vi aldrig kommer kunna flytta ifrån varandra <3 Sofia du är absolut den mest pålitliga underbara vän jag har. Alltid glad och snäll. Vi kan verkligen prata om allt och jag är evigt tacksam att jag har en vän som dig. Jag hoppas och tror att våran vänskap varar förevigt, jag mår bra när jag är med dig. Jag älskar dig vännen <3

puss

:D

Hej!
Ligger och kollar på project runway och det är så kul att kolla på sminkningarna. Det är ngt jag jämt lägger märke till när jag kollar på ngt tv program, hur folk är sminkade. Försökte googla lite på project runway och se ifall jag kunde hitta ngn snygg sminkning som jag kunde lägga upp här, men jag hittade ingen bra. Så jag tänkte att jag istället kunde lägga upp lite bilder och visa och berätta lite om vad vi fått lära oss i skolan. Sen kommer jag försökta lägga upp så mkt jag hinner om vad vi lär oss i skolan dem här kommande 2 terminerna.

jag har tyvärr inte haft en bra kamera så många gånger. Så alla bilder är inte så bra.


Allt började förra hösten med lätta sminkningar och roliga skoldagar. Till en början fick vi mest exprimentera själva, sminka lite fritt men samtidigt lära oss hur man skulle göra "på riktigt". 
Här är en bild på när jag och sofia sminkat varandra efter en bild i en tidning.
Vi använde oss av foundation, puder i "grunden". Sedan tror jag Sofia smikade mig med rosa ögonskugga och jag henne med grön? kommer inte riktigt ihåg och det är svårt att se på bilden. Vi kanske hade rosa båda två? Väldigt rosa läppar hade vi iaf, vågat med rouge och även lösögonfransar.
Detta var alltså mest en rolig grej, ingen svår sminkning alls, men ändå ingen sminkning man skulle vilja bära en vanlig vardag eftersom man ser ganska så mkt fjortis ut ;D


Jag hittade en bild där man ser sminkningen bättre.
Här ser man att jag använt grön lockskugga och rosa globskugga på Sofia. Hon har bara använt rosa ögonskugga på mig.


I början gjorde vi mycket vanlliga väldigt lätta sminkningar. Ingen idé jag lägger upp så mkt bilder av lätta sminkningar för det finns inte så mkt att förklara. dem flesta vet redan hur man gör. Fast sen kan man komplicera en lätt sminkning mycket. Det kan se väldigt lätt ut men man kan göra så mkt annat, t.ex. framhäva olika delar av ansiktet. Som jag skrev förra gången om att jag fått en jättebra tidning av min lärare om hur man framhäver olika delar i ansiktet. Men innan jag säger ngt mer om det ska jag bara snabbt förklara vad Louise använt när hon sminkat mig här. Jag har iaf för mig att det var Louise som sminkade mig här? Det var när vi övade på bröllopsmakeuper.
Hon ville göra en väldigt naturlig sminkning och använde sig faktiskt inte ens av ngn foundation eftersom jag har såpass bra hy och inte så mkt att täcka. Det ända hon använt dig av är rouge, ögonskugga, mascara, läppglans och ögonbrynsfärg.
Ögonskugga: En guld/beige skimrig skugga på ögonlocket.  En lite mörkare brun/guldig skugga på ögongloben som hon tonat ut med lite highlight upp mot ögonbrynen.
Ett tips: När ni lägger lockskuggan jobba med penseln upp och ner, alltså inte i sidled. Men däremot när ni sedan lägger globskuggan är det bättre att jobba med penseln i sidled fram och tillbaka.

Framhäva kindben: För att framhäva dina kindben behöver du shading och higlight.

Här är en bild på exakt vart du ska lägga shading. en ljusbrunfärg under kindbenet. Sedan lägger du rouge på kindbenet och kindäpplet. Lägg sedan lite highlight över kindbenet.
Så lätt framhäver du kindbenet.

Jag berättar mer om hur man framhäver olika delar i ansiktet ngn annan dag. Nu tycker jag vi lägger upp ngt roligare :)
Sår kanske? Ja det är kul. Inte att ha på riktigt, men att sminka fake sår.


Här är Sofias arm som jag kladdat lite på ;D
Detta har jag använt mig av: Först några lager latex. Dutta först på ett lager med en svamp, torka med hårfön. Lägg på ett nytt lager igen, torka och gör så några gånger. kanske 4-5 ggr. Efter det gör du några hål med a vad som hellst, bara det är ngt vasst, men akta huden under! I hålen du gjort trycker du under små bomullstussar som du först har doppat i "blod". Efter det är det bara att börja sminka. och här är det bara att använda sin egen fantasi. Det är väldigt svårt att säga precis hur du ska sminka. Om du tycker det är svårt att föreställa dig i huvudet hur du ska göra så använd dig av en bild.
När jag sminkade detta använde jag mig av min egen fantsi. Med hjälp av fet teatersmink i rött, blått och svart. 

Det handlar mycket om att använda sin egen fantasi. Har man bra fantasi kan man göra otroligt bra sminkningar. Bara man jobbar fram sina fantasier i ett ansikte eller på en kropp.
Jag har jämt 1000 idér när vi får ett nytt uppdrag. Som när vi skulle sminka dem 4 olika elementen. Det bara sprudlade av tankar. Nu vill jag bara att mina tankar ska bli lika bra i verkligheten som dem är i huvudet :)


Element: Eld
Modell: Sofia
Make up: jag :)

Element: Jord
Modell: Sofia
Make up: Jag


Element: Vind
Modell: sofia
make up: Jag

Element: Vatten
Modell: Sofia
Make up: jag

Ne nu har detta tagit väldigt lång tid, och jag har skrivit väldigt långt :P Om ni orkade läsa ända hit, ha det så bra och hoppas ni läste ngt kul!

besviken

Hej!
Ligger här och kikar lite på tv samtidigt som jag kollar runt lite på datorn.
Blev så glad när jag vaknade imorse för det såg ut som det var fint väder ut, yes äntligen tänkte jag, hoppa upp ur sängen, tog på mig kläder och gick ut, tänkte att jag skulle hem, ta på mig bikini och gå ut och sola. Men till min besvikelse ser jag att himlen är full med mörka moln. ÅH! aja, jag gick hem iaf, åt lite frukost och nu ligger jag här (Y) ont i huvudet har jag också, men det går nog över snart, kanske är åska i luften igen? 
Värre var det igår när jag och Johan skulle gå och lägga oss och jag fick svårt att andas. Jag såg på Johan hur trött han var med han ville inte sova när jag hade svårt att andas. Ibland kunde han inte hålla sig vaken och somnade en liten stund, Han sa att jag skulle väcka honom ifall att han råkade somna, men det kunde jag inte med eftersom han jobbar så mkt och behöver sova! Jag låg där ett tag och hade lite svårt att andas men efter att ha legat en stund på Johans bröst så somnade jag jätteskönt :) 
 
Nu tänkte jag att jag skriver lite i "smink ofc" ;) Hoppas ni går in där och läser också!

ha en bra dag. puss (:

god morgon!

Hej!
Klockan är snart halv 2 och jag ligger här i Johans soffa utan att ha gjort ett skit idag. Jari ringde precis och fråga ifall jag kunde tvätta hans motorcykel för han ska sälja den till bike. Så det ska jag göra snart. Tänkte precis gå hem, men han var ändå i Sjuntorp om 15 minuter typ så han plockar upp mig här på vägen.
Hade det inte varit för att Johan kommer bo så långt bort från mig när skolan börjar skulle jag kunna säga att jag nästan längtar till skolan. Inte till allt plugg, men stylist lektionerna, klassen och framför allt at ha ngt vettigt att göra på dagarna. Blir så himla seg av att sova till typ 12 varje dag, sen går man runt och velar lite, orkar egentligen inte göra ngt, göra i ordning sig orkar man inte heller eftersom man ändå inte ska någonstans. Så ngt vettigt på dagarna gör jag ju inte! usch börjar bli tråkigt. Men på torsdag ska jag upp tidigt för då har jag klipptid klockan 12 i stan, och ska jag ta bussen så får jag ta en som går 10:20.Efter det blir det fika men Jennifer :)

Men nu får jag sluta skriva här, Jari kommer om en stund också.
ha d puss

50 års kalas ;D

Hej!
Får bli lite skrivande nu igen efter helgen och nu när jag blivit frisk igen :) Synd att jag lyckades vara sjuk när det var så fint väder ute. För nu är det ju ganska skit igen. Inte så kallt men mulet och åska i luften hela tiden. Tydligen regnar det i trollhättan nu så det kmr väl hit snart också.

Ja nu är det måndag och jag känner mig fortfarande lite bakfull :O Igår ska vi ju inte snacka om, det var länge sen jag mådde så dåligt efter fest. Men man mår väl som man förtjänar, och jag vet ju att jag hade kul i lördags :)
Svärfar fyllde 50 ;) Vad vuxet det kändes att skriva svärfar :) haha jaja. Det var fest i byggdegården här i sjuntorp. Fast på dagen började det med lite grillande hos Eva. Johans faster. När vi ätit och så åkte vi hem och gjorde oss i ordning för kvällen. Det bjöds på god mat och sång :) Och nu kommer det pisamma. Alla skulle sjunga en låt som var på "låtsas finska" kan man säga ;D Några riktiga finska ord fans allt med, men inte allt. Ja iaf, alla skulle stå upp och sjunga, och när man tappade bort sig i texten skulle man sätta sig ner igen. Efter varje omgång ökade tempot och både jag och Johan hängde med. Till slut var det bara 6 stycken kvar och då skulle vi upp på scenen. ÅÅH NEJ tänkte jag! fan vad pisamt, framför mig satt 90 pers, 80 av dem hade jag aldrig träffat, och nu skulle vi sjunga en och en och tävla mot varandra. Usch jag ville bara sjunka under backen. Kom igen nu bara sa Johan,  och a vad skulle jag göra, det var bara att köra på :O Först började K-M och klarade det, sen Johan och även han klarade det, och sen jag, och ja jag klarade det också :) Sen kom 2 stycken i rad som åkte ut. Och sist Mona, Johans mamma :) Hon klarade det också. Puh nu får vi väl gå av scenen tänkte jag, för nu har vi ju bevisat att vi kan? Men nej tävlingen fortsätter ju såklart :O SKOJAR DU MED MIG? Då var det K-Ms tur igen, han klarade sig inte den här gången och det var Johans tur igen, även han åkte ut. bara jag och Mona kvar. och jag klarade mig ;D det gjorde även Mona. Fan tänkte jag för nu måste vi väl köra igen? men nej det slapp vi, fick dela på första platsen!! wohoo. det värsta av allt var att vid det här lagret vad jag fortfarande spik nykter :O
Sen rullade det bara på, det var lite allsång och så. Sen öppnade ju baren ;) Bäsha som bartender och det kunde ju bara sluta på ett sätt? Vet ni vad jag sa innan kvällen började? JAG SKA VARA NYKTER, eller inte full iaf, bara lite lagom. haha, lite senare sa jag: Jag ska inte bli värre än Johan iaf... Till slut var jag, hmm full..inte bara lite heller. Men måste säga att bäsh blandade väldigt goda groggar. Han kom på en egen liten specialare också som jag ville ha gaaanska ofta :O
Efter festen på byggdegården la av bestämde vi oss för att gå hem till Johan och förtsätta. Jag menar vi yngre började ju komma igång när det slutade där ;D hahaha. Jag, Johan, Bäsh, Joel, Karl-Magnus och Hanna gick till Johan, dansade sjöng och röjde gärnet (Y) Höll väl på till 4 ungefär, avslutade kvällen eller natten med fågeldansen på volym 73. Och han ju lova att det är gaaanska högt. Stackars grannar. Men tack allihopa för en kul kväll!

ha det bra !

hej igen

Hej!
Nu har jag inte skrivit här på hm 2 dagar? Känns som ett år. Men har vart sjuk, drygt. Är väl fortfarande inte helt bra, men mkt mkt bättre. magsjuka, usch inte kul alls :O . Men Johan har sagt till mig att ta det fan så lugnt idag så jag inte blir sjuk igen, så ska väl lyssna på honom ;D Inte ut i solen idag heller :( buhuu :'( vill sola och bada NU! Men nej. Blir ju förbannad om det blir dåligt väder igen nästa vecka då jag planerat att jag ska ligga och pressa i solen varje dag, så man får lite färg igen (Y) + att det är sista veckan innan skolan börjar :O usch, ångest! Ingen lägenhet PANIK! vara hemifrån så mkt, ÄNNU MER PANIK! jaja, som vi brukar säga, det ordnar sig alltid..
Nu funderar jag faktiskt på att gå och äta lite frukost, inte ätit speciellt mkt under dem här dagarna och känner att magen kurrar utav hunger :O Man ska ju bara orka sig upp ur sängen och ner för trapporna också. Mkt jobbigt :P haha.

Jag känner att jag ändå är väldigt glad idag, för jag ska få träffa Johan sen :D Ni anar inte hur mkt jag saknat honom. bara träffat honom typ, hm a kankse en kvart i förrigår och några minuter i går bara när han var så gullig och kom hit med proviva och en tidning till mig :D i förrigår fick jag tårta som jag inte kunnat äta än, får se om den är kvar, säkert ngn som mumsat i sig den.
Jaja som sagt, frukost!

Hoppas ni andra haft det bra i solen iaf :) och om ni ska ut i solen idag, sola lite åt mig också :) puss

Första inlägger om smink

Hej där!
Nu gjorde jag en ny kategori. Måste ju ha en egen sminkkategori!
Så här kommer jag alltså skriva en hel del sminktips, hur jag sminkat mig idag osv..
Kommer nog bli lite aktivare här när skolan börjat igen och jag har nya tips till er!

Men jag kan ju börja lite smått med att berätta om dagens smink!
Idag använde jag mig först av en fet foundation från "kryolan". Ett tyskt märke som vi använder oss av i skolan. Egentligen behöver jag inte ha en fet foundation eftersom jag har såpass fin hy som jag har. Så för er som behöver mer att täcka, använd alltså en fet foundation. Anledningen till att jag använde den idag var för att jag tycker det är mycket skönare att sminka sig med den än en foundation som är lös.
En tips: köp aldrig en foundation som det står att den täcker upp till 100 % på. Det kan lätt få dig att se ut som en plastdocka. Men såklart har du jättedålig hy och måste täcka mycket så funkar det ju.
Fast det många tjejer med dålig hy gör fel är egentligen att använda smink. Okej det täcker för stunden men du får bara fler finnar av det. Låt åtminstonde huden vila under natten, tvätta alltid bort ditt smink innan du lägger dig! Och om du bara går hemma på dagarna behöver du ju knappast något smink. Det är jätteviktigt att låta huden andas ibland.

Men nog om det och jag ska fortsätta berätta vad jag använt för smink idag.
Efter jag lagt ett lager med foundation använde jag ett puder från claudia. Jättebilligt och jag tycker det funkar bra! Fast egentligen gillar jag transparenta puder mer. Det har vi i skolan. Alltså ett löst puder kan man säga.

Jag fick en jättebra tidning av min lärare om hur man lägger olika sminkningar och hur man framhäver vissa drag i ansiktet mer eller döljer vissa saker. Jag kan skriva mer om det någon annan dag. Ska bara ta lite kort så jag kan visa med hjälp av bilder hur man ska göra också. Det är verkligen kul att se hur mycket smink kan göra för att förändra en människa.

Ja i alla fall, efter pudret började jag med ögonen. Idag kan jag säga att jag har en väldigt lätt vardagsmake på mig, så detta är inget komplicerat. Använde mig av en vit skimrande färg på ögonlocket, som även kallas att man lägger en lockskugga. Sedan tog jag en rosa/aprikos färg och la i ögongloben som även kallas för en globskugga, ganska så logiskt va? :) Använde även den vita färgen som highlight ända upp till ögonbrynet. Sedan även lite vitt under ögat som kallas för en droppskugga. Också det ett ganska logiskt namn även fast man skulle kunna kalla det för en underskugga också? :) Så lite gjorde jag med mina ögon, men det gör ändå en ganska stor skillnad.

Ögonbrynen fyllde jag i med pensel med en brun färg :) Inte allt för mörka eftersom jag är så ljus i mig själv, men ändå så att dem synd. Jag gillar att jobba med en pensel, använder man en penna på ögonbrynen blir dem lätt för mörka.
Och ett till tips: Sminkar du starka ögon med mycket färger, fyll då i ögonbrynen till mer för annars ser det bara dumt ut. Och om du har starka ögon använd INTE en stark färg på läpparna det kan bli för mycket, och ingen vill väl se ut som en julgran i ansiktet? hehe

Sen hade jag förstås rouge också. Jag tycker om att använda en lite mer aprikos/orange/brun färg som rouge. Alltså lite varmare färger. Annars brukar rosa vara en vanlig färg som många använder, men jag gillar oftast inte att ha kalla färger på kinderna.

Och sen var det klart! Tar inte mer än 10-15 minuter att lägga en sånhär makeup.
Skulle vara kul om jag inte hade slarvat bort min kamera och kunde ta bra bilder. kan ju såklart ta med mobilkameran, men en 3,2 megapixelskamera ger inte så bra kort. Men får se kanske slänger upp en bild här senare. Måste bara föna håret och ta på mig kläder innan :)

Hoppas ni fortsätter läsa här och lär er ngt bra :)


träffa sofia idag

Hejsan allihopa !
Då var klockan 3, jag har precis duschat, sitter här i handduk och tänkte alldeles strax göra mig i ordning lite grann :)
Sen tänkte jag väl att jag skulle träffa Sofia <3 Hon är saknad! Vet inte om jag ska åka till stan, om hon ska komma hit eller om vi ska träffas ngn annanstans, får väl se. Men nu är hon på kalas tror jag, så får prata med henne när hon är klar där :) Ska bli kul att träffa henne och tjöta om allt som hänt sen sist vi sågs. Kan ju ta ett tag och prata igenom allt det :D

Jaja för övrigt har jag inte gjort så mkt idag, sov till 10 låg och drog mig till 11:10 ungefär. Gick upp, bädda sängen, tog en kaka, borta tänderna gick hem :) Åt frukost, en halvtimma senare ville Jari att jag skulle laga mat, så det gjorde jag. Men fläskkotletter, ris och b-sås :) Mycket gott tyckte Mikko och Jari som jobbat eller fortfarande jobbar hårt på taket. jari tycker jag ska bli kock ist, skryyt ;) haha. Men det är väl tur att maten är godkänd.

Förresten är det ngn som kan hjälpa mig med en ny bloggdesign,  jag fattar ingenting :O och det är så himla tråkigt att gå in och skriva när det ser så fult ut. Nathalie skulle hjälpa mig också, det är inte så svårt sa hon, men det funkade inte när hon försökte heller :O

Sen måste jag säga att jag har världens underbaraste, sötaste bästa pojkvän <3 Igår fick jag denna ros och ett gulligt kort av honom <3

Tack baby <3
Jag tror jag är den gladaste tjejen i hela världen när jag får vara med dig Johan!

puss och kram !

tjena

Hej allihopa!
Mitt andra inlägg på denna bloggen då. Igår var ganska så jävla slappt så orkade inte skrvia ngt ;P
Men kan ju säga att lördagen var mkt trevligt, fest hos älskling och dem flesta va karate,  precis så som det ska vara!
Mkt dans och ännu mera skratt (: Killarna körde stampa med leroy, välte ner grejer och jag fick hålla i lampan några gånger för att den svaja så in i... Hoppas alla grannarna var nöjda med ljudvolymen, hmm troligt. Jaja, ha kul man lever bara en gång :)
Söndagen däremot var mkt slapp. Mådde som man förtjänade. Frukost på sängen fick jag också, men inte av Johan utan av Bäsh, haha :D så snällt :) Sen städade han även hela lägenheten medans vi låg och sov.
Blev käk från pizza house senare, (Y) och efter vi ätit åkte jag och Johan hem till mig, jag duschade och sen la vi oss och kolla på en film som kom på tvn. Jag somnade där i några minuter ;D Efter filmen blev det konsum en sväng och sen hem till Johan, kika på tv och efter det sova!!!
Nu är det måndag, jag ligger här med slappiskläder på mig. Vaknade vid halv 11 av att Johan skickade sms, tänkte att det inte var ngn idé att somna om igen. Låg där i sängen ett tag och höll ändå på att somna, men fick sms av mamma, hon var framme i thailand nu, 32 grader varmt. usch man blir ju inte tråkigt avundsjuk!
När jag skulle gå hem hann jag inte gå alls långt förens det började ösregna :O usch! När jag var hemma såg jag ut som en slickad katt i håret och kläderna var blöta. Så det var skönt att byta om, ta en macka till frukost och sen lägga sig här i sägen och skriva lite!

Och nu är det bara 15 dagar kvar tills skolan börjar :( för vi börjar väl den 18e? hm, ska nog kolla upp det sen. Fast jag är ändå ganska säker. Ja i vilket fall som helst, jag vill inte!! Kommer nog bli mkt skrivande om att jag inte vill till skolan nu känner jag! Men det finns inget att göra åt saken, bara gå till skolan, invänta helg, åka hem i 2 dagar, sen åka tillbaka och fortsätta så tills det blir lov igen.

Nu ska jag nog kika runt lite, kollade precis jimmys bilder sen helgen igen, haha bilden på Maffe, sommarens bästa (Y) Haha. Tänkte börja laga lite mat också om en stund. Lär ju bli jag som gör det nu när mamma är borta i 2 veckor :P

Ha d så bra. pusss

Ny blogg ;D

Tja!
Blev sugen på att skaffa en helt ny blogg! Annars läser hela familjen, jävligt tråkigt ;D Men dem lär väl hitta denna också och börja läsa, aja what ever..  :P
Jag kom nyss hem från älskling som är uppe med tuppen varenda morgon :O och jag är ju verkligen ingen morgonmänniska, tvärt emot. Pigg på kvällen OFTAST och stendö på morgonen. Fast ska väl inte klaga har ju fått sova länge nästan varje dag på sommarlovet och nu är det inte långt kvar tills skolan börjar så det är väl dags att börja vänja sig. Eller ne för det hjälper inte ändå. Jag är lika trött varje gång klockan ringer tidigt på morgonen hur mkt jag än försökt att vänja mig.  Och usch blir alldeles gråtfärdig när jag tänker på att skolan snart börjar. Inte skolan i sig, saknar ju mina tjejer i klassen jättemkt <3 Allt snack på måndagsmorgonen om hur alla söp i helgen och gjorde bort sig på ett eller annat sätt, eller a nästan alla... eller iaf Anna och jag :O haha. Saknar avslutningen då vi tjejer samlades hemma hos mig och Sofia och röjde gärnet ;D Fast sen slutade det  ju inte riktigt som planerat, men vad gör det. Förfest med tjejerna blev en fullproppad lägenhet med känt och okänt folk. Härligt ! och vi hade kul, och det är väl huvudsaken. Men det som gör mig gråtfärdig är att åka hemifrån. Under ett helt år har jag knappt haft hemlängtan en ända gång, eller inte så farligt iaf. Men nu har jag Johan här hemma som jag kommer sakna mer än ngt annat! Har inte sovit utan varandra mer än 2 nätter nu på flera veckor, och tänk sen att behöva vara utan varandra en hel skolvecka innan den underbara helgen kommer! Sen är man hemma halva fredagen, lördagen och på söndagen ska man åka igen :O Ne usch.. Jaja vad ska man göra, skolan måste man gå i, och det är hela 2 år till :( Får helt enkelt ta vara på tiden som är kvar på sommarlovet och ha kul, så tar man dagarna som dem kommer sen.

Yes yes, nu ska jag väl börja städa, eller ne först äta frukost,  sen duscha och göra mig i ordning och ikväll blir det lite party ;) härligt härligt!!
Ha det bra allihopa. Pusss

Välkommen till min nya blogg!

Gör det till en vana, gå in och läs ;)

puss&kram


RSS 2.0