hej igen

Hej!
Nu har jag inte skrivit här på hm 2 dagar? Känns som ett år. Men har vart sjuk, drygt. Är väl fortfarande inte helt bra, men mkt mkt bättre. magsjuka, usch inte kul alls :O . Men Johan har sagt till mig att ta det fan så lugnt idag så jag inte blir sjuk igen, så ska väl lyssna på honom ;D Inte ut i solen idag heller :( buhuu :'( vill sola och bada NU! Men nej. Blir ju förbannad om det blir dåligt väder igen nästa vecka då jag planerat att jag ska ligga och pressa i solen varje dag, så man får lite färg igen (Y) + att det är sista veckan innan skolan börjar :O usch, ångest! Ingen lägenhet PANIK! vara hemifrån så mkt, ÄNNU MER PANIK! jaja, som vi brukar säga, det ordnar sig alltid..
Nu funderar jag faktiskt på att gå och äta lite frukost, inte ätit speciellt mkt under dem här dagarna och känner att magen kurrar utav hunger :O Man ska ju bara orka sig upp ur sängen och ner för trapporna också. Mkt jobbigt :P haha.

Jag känner att jag ändå är väldigt glad idag, för jag ska få träffa Johan sen :D Ni anar inte hur mkt jag saknat honom. bara träffat honom typ, hm a kankse en kvart i förrigår och några minuter i går bara när han var så gullig och kom hit med proviva och en tidning till mig :D i förrigår fick jag tårta som jag inte kunnat äta än, får se om den är kvar, säkert ngn som mumsat i sig den.
Jaja som sagt, frukost!

Hoppas ni andra haft det bra i solen iaf :) och om ni ska ut i solen idag, sola lite åt mig också :) puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0