redan fredag:S

Hej :)
Då var det fredag igen, och annars brukar det ju vara jävligt skönt men idag känner jag bara att veckan gått för fort, snart är även helgen över och då ska man tillbaka till verkligheten. Känner inte alls någon lust till det! Men men bara att bita ihop för om 7 veckor är det jullov, och fy fan vad gött det ska bli :)

Idag hade jag planerat att sova utan att bli väckt av ett sms. Men nej! mamma väckte mig 10 och skrev att jag hade tid på vårdcentralen klockan 1. Har haft svårt att andas och problem en hel del med allergin nu det senaste så ska kolla upp det. Som vanligt hittar dem väl inget fel men vill ändå att man ska proppa i sig en massa mediciner.. Får väl se..
Efter vårdcentralen ska jag och mamma till överby och köpa presentkort till hennes kompis som fyller år i helgen. Jag ska även övningköra idag så se upp på vägarna!! ;D

När jag kommit hem igen blir det antagligen lite plugg så långt jag orkar, så jävla tråkigt :S Och efter det får vi väl se vad som händer. Om det blir fredagsmys eller om man ska hitta på ngt annat. Idol ska jag iaf se !! :D

Men nu måste jag gå och göra mig iordning för om 1 timme ska jag vara på vårdcetralen.

Ha det så bra gott folk! :)


hej igen

Idag har jag pluggat en massa, men känner att jag inte riktigt fattar än. Känner mig så jävla trög och dum, men det går inte att få in det när det är så jääävla tråkigt :S Måste verkligen försöka få in det här nu så jag klarar matteprovet nästa vecka!

Har även vart och köpt maskeradkläder :D ska bli så kul, längtar tills på lördag :) Hoppas att alla kan komma nu och verkligen går in för det och klär ut sig!!
Och hoppas också att jag inte glömt att skiva till någon, hade kännts dumt. men då får ni bara fråga!

Sitter och väntar på att Johan ska komma hem, och det gör han nog när som helst <3 :D .. Får vi iaf hoppas så att han inte får mer jobb nu eller nått :S Tråkigt att han har haft jouren hela veckan. Men har ju iaf fått somna som en prinsessa varje kväll.

ha det bra

hmm..

Först är man säker på en sak och man vet vad man vill. Mår till en början skit men med tiden så blir det bättre, inte bra men bättre. Efter ett tag händer något och man börjar tänka om igen. Nu snurrar det i mitt huvud nästan värre än innan. Jag är inte säker på något längre. Men så som jag känner just nu, så är jag inte redo än..

Johan älskling, tack för att du alltid finns och förstår<3




Vaknade ur en mardröm idag och var därför ganska sur, men hoppas att jag inte är det hela dagen. Ska gå och plugga matte nu, prov nästa vecka och förstår inte så mkt =/ Sen blir det att inhandla maskeradkläder till helgen (Y)

Ha det så bra

Grattis Nellie <3

Hej :)
Ska börja med att säga grattis till söta Nellie som redan blir 4 år gammal idag. Det är sjukt vad tiden går fort egentligen. Hade ju redan lite kalas för henne i helgen, så här kommer lite bilder :)



Här ser ni hur kort mitt hår blev igen också =/
Och nya skorna fick bara med på bild också ;D


Sötnos öppnar paket<3


Blåser ut fyra ljus :)



Och här var det färdigblåst :P


Bella mitt söta fadderbarn fick vara med på bild också :) <3

Ja det var alla bilder jag hade från kalaset.

Idag vaknade jag ganska sent faktiskt. Johan skickade sms och då vaknade jag, och tur var la det annars skulle jag väl sovit bort hela dagen. Inte för att jag har något att hitta på nu direkt men ändå. Det ända jag tänkt att göra idag är att tamburera på peruken, tråkigt =/ Vädret ute är väldigt härligt idag, så får se om man kanske orkar ta en promenad senare.

Ha en bra dag, och njut av solen :)


matte och städning (Y)

Hej igen :)
Andra inlägget idag, men så blir det när man har tråkigt, kul att skriva av sig lite.

Jag har vart hemma hos Alex idag, hon hjälpte mig med matten, tack igen :)
Efter jag varit där körde hon mig till Johan och åkte själv med hennes kompis Emma och tränade hennes hund. Jättesöta små hundar hade hon :) Så jag har storstädat Johans lägenhet nu, lika bra när man inte har ngt annat att göra :) Tråkigt att bara sitta still. Så lite duktig har jag varit idag både räknat matte och städat :D

Nu väntar jag bara på att älskling ska komma hem, får se om det blir en kaffe på Max med Alexandra senare också (Y) Sen händer det väl inte så mkt mer idag.

Hej då! (:

tandläkare

God morgon !
Min dag började med ett tandläkarbesök, och det gick ju hur bra som helst. Allt såg fint ut. Efter det gick jag hem, väntar på att få mumsa i mig lite godis, eller kanske en macka först? Men får vänta en liten stund till för har sånt där flourgrejs på tänderna och man skulle vänta en halvtimma innan man fick äta. Har nog gått en halvtimma nu förresten, men ja skriver klart här innan jag äter :)

Sen är ju frågan vad man ska göra efter frukost? Kommer ju bli galen om jag inte har ngt att göra på dagarna när alla andra jobbar =/ Får komma på ngt, men allt jag kommer på är bara tråkiga saker, plugga, städa.. ne fan..
Man får gärna höra av sig om man är ledig :D då blir jag glad!

Ja har väl inte så mkt att säga nu, har inte hänt så mkt den här dagen. Jo fick reda på att Johan måste ha jouren HELA veckan, det betyder att han kommer jobba hela tiden, jag som hade sett fram emot att få träffa honom mkt nu när jag äntligen har lov, men nej =/ jävla skit säger jag bara!!!!!

ha dé , tja!


bakfylleångest!

Bakfylleångest hej!! Att man alltid ska vakna upp och ha sån go ångest dagens efter att man druckit. Och bättre blir det ju inte när Johan och Bäsh mobbar sönder mig. Jaja men man ska aldrig ångra ngt som en gång fått en att le, så jag kanske ska försöka sluta ha ångest nu!! :P haha. Lättare sagt än gjort. 

Ja det var som sagt fest hos Johan igår, och det var ju mycket trevligt som det brukar vara med trevligt folk :D så tack alla för en rolig kväll : )

Idag är man ju inte så jävla fräck, huvudvärk och mår illa, mår som man förtjänar! Men har ätit lite nu iaf så mår ju iaf lite bättre. Får se om man piggnar till lite och orkar göra ngt. Det känns iaf bra att jag idag var mest bakfull på morgonen och det går och rätt håll hela tiden, annars brukar det ju vara tvärt om, att jag blir mer bakfull på kvällen. Men jag kanske inte drack så mkt som jag brukar göra annars igår.

Hej då! (:

lördag och barnkalas ;D

Hej :)
Hur är det med er idag? Hoppas allt är bra (:

Haha måste säga att mina förväntingar om hur det skulle gå för Rabih igår i idol stämde ganska bra. Rock var inte alls ngt för honom och jag tyckte han borde åkt ut. Tyckte det var tråkigt att Nicklas fick åka eftersom han var riktigt bra igår. Dem flesta gjorde faktiskt bra ifrån sig. Men dem jag tyckte var sämst var, Rabih, Reza och Erica =/ Annars brukar jag tycka att Reza och Erica är bra också, men inte igår. Sen har jag en favorit ;)

Idag vaknade jag och Johan efter 9 ngn gång, låg kvar och myste en stund och sen gick vi upp och åt frukost. Efter det åkte vi upp till överby och köpte lite nät till Johans bil. Så nu är han och grejar med det i garaget och jag tänkte plugga lite =/
Senare idag är det kalas för Nellie också, ska bli gott med lite tårta.

Jag har börjat drömma så mkt konstiga saker. Inatt grät jag för att mitt hår var så kort, och det är nästan så jag vill göra det i verkligheten också!
Men som härom natten när jag drömde att någon kom in i ett rum där jag och några till satt, och siktade mot oss med en pistol, alla blev helt knäpptysta ett bra tag tills en i rummet började sjunga, jag tror det var Malin :S haha. och efter att hon psykot med pistolen gått därifrån planerade jag hur jag skulle skriva om händelsen i bloggen. Nu gör jag det ändå, men det var tur att det bara var en marddröm.

Men a om jag skulle börja plugga lite, hade vart skönt att få en sak överstökad iaf så jag slipper tänka på det resten av veckan.

Och hör av er om det händer ngt kul ikv också :) bye

nya skor är aldrig fel ;D

Hej allihopa! :)
Idag har jag och mamma först vart i frillesås och hämtat grejer så jag har under lovet :) sen åkte vi mot överby, så förbannat mkt trafik hela tiden så tog ett tag dit ner och tillbaka till Trollhättan.
Men när vi väl var framme blev det lite shopping, aldrig fel ;D Jag köpte 2 par skor (Y) sen köpte vi en till present till Nellie som ska ha kalas imorn. Hon blir hela 4 år gammal på tisdag, tiden går så otroligt fort :S ..


Dessa skor köpte jag ;)



Och dem här ;)

Aldrig fel med nya skor ;D Har i för sig hur många par som helst som jag aldrig använder men men.. :)


Jag klippte mig också. Och ja det är väl skönt att få bort det slitna och så, men usch vad kort det kändes som det blev. Jag vill ju bli långhårig igen och känns som det bara blir kortare och kortare.. Ne nu ska jag vara rädd om mitt hår så att det växer och blir lång igen. Kollade på skolfotot från förra året, och jävlar det ser ut som två olika människor, lite kul ändå;D


En sak är säker jag saknar mitt långa blonda hår!!

Nu sitter jag och väntar på att älskling ska bli klar i garaget och sen blir det väl fredagsmys framför teven. Kolla på idol :D Det ska bli så kul att se hur Rabih klarar av rocktemat ;) hahahaha..

Ha en mysig fredagskväll.

skolfoto :S

Hej igen!
Fick hem skolfoton idag så bara tvungen att visa :P
Hur många skolfoton har jag nu egentligen och INGET är lyckat hahaha ;D känns bra (Y)


Ni är så fina allihopa tjejer :) <3 Sty 2 b <3


Jag vet inte vrf jag gör det här, men jag gör det iaf , bjuder på det :P Här har ni det snygga kortet på mig, hahahah


lite sjuk

God morgon !
Klockan är 11, jag vaknade för 1 timme sen typ. Det var skönt att sova lite längre, och att ha älskling bredvid mig inatt <3
Vaknade 100 gånger av att jag var varm och sen kall, mådde dåligt och hade ont i halsen =/ Men nu när jag vaknade i morse så var det faktiskt mkt bättre. Gick upp och åt lite frukost och det gjorde det också bättre.
Så nu är frågan om jag ska ska åka tillbaka till frillesås idag och gå till skolan imorn eller om jag ska stanna och vila hemma så jag inte blir mer sjuk på lovet :S Känner verkligen att jag måste gå på matten imorn, hatar att missa en lektion för då är man så efter igen. Men jag har ju min lärare Alexandra hemma som kanske orkar hjälpa mig på lovet om jag inte skulle orka åka :)


Sitter och kolla på gamla bilder, bland annat sen vi var på Mallorca. Fan vad jag vill åka utomlands NU! Längtar så tills vi åker den 18e december till Lanzarote, ska verkligen bli underbart med sol, värme och massa mys en hel vecka <3


Ne nu får gärna tiden gå liiite fortare :)


HAHA snygg bild jag hitta :P


Bredaste smilet :P

Ne nu ska jag dra, ha det bra


SÅR

Hallå igen!
Är i sjuntorp nu, åkte hem efter skolan eftersom jag inte mådde alls bra =/ febrig, yr och lite ont i halsen och i hela kroppen. Men jag tänkte lägga in lite bilder på vad vi gjorde i skolan idag. Blev inte så bra eftersom jag i slutet nästan gav upp. Fick sätta mig ner så inte huvudet skulle snurra så mkt. Får göra det bättre ngn dag, men ska ändå visa lite hur man gör sår :)

Ett exempel på en väldigt allvarlig brännskada!



- Börja med att dutta på latex med en svamp. Gör detta ungefär 4-5 lager.
- Mellan varje lager fönar du torrt latexen med en hårfön. Du ser att det är torrt när latexen är i samma färg som din hy. På bilden är latexen inte tillräckligt torr för att jobba med än.


-
Efter att latexen är tillräckligt torr tar du en liten nål eller något vasst som du kan sticka hål med. Gör som jag gjort på bilden. Du väljer själv hur många hål du vill ha. Akta så du inte sticker i den riktiga huden.



Nu glömde jag att ta kort direkt när jag gjort nästa steg.
- Men du tar några små bomullstussar som du blöter ner i "låtsasblod", finns att köpa på t ex, kryolan eller butrix. Dem trycker du i, i hålen som du gjort innan


- Nästa steg är att fylla i med färger. Använd dig av fet teatersmink. Även det finns att köpa på kryolan och är mycket bra. Det använder vi i skolan.
- När du gör en brännskada kan du använda dig av svart, rött, lite blått och lila.
- Använd din fantasi och måla tills du tkr det ser bra ut. Att sminka är en konst, och det är du själv som ska arbeta fram ett sår. Blanda fritt tills det blir bra helt enkelt :D


MUMS!


Längtar till lovet!

Hej!
Sitter i skolan, har håltimma i 1 ½ timma till, drygt! Längtar så mycket tills på Fredag, lov en hel vecka sen, ska verkligen bli hur skönt som helst. Få umgås med alla där hemma i en hel vecka :D

Darling var hos mig igår, det var underbart <3



Tack Martina för att du fixa designen på bloggen:)




Älskling kommer snart hit ;D

Får bli ett snabbt inlägg idag :D
började skolan halv 2, jävligt skönt!! Snart kommer älskling hit och då blir livet jävligt underbart ;D

Martina ska hjälpa mig med ny bloggdesign också, så jag slipper denna fula ;D

hej då!


Helgen!

Hej!

Då var det måndag igen, en ny vecka, sista veckan innan lov dock vilket är väldigt skönt!


Åkte hemifrån imorses. Alltid skönt med en extra kväll och natt hemma :) Igår kväll fick jag även hjälp med matten av Alexandra vilket var väldigt snällt. Förstår ju inte så mycket av det men med en bra lärare så går det ;D
Efter att jag räknat matte ett tag så kollade jag Johan, Mikko och Alexandra på lite filmer sen jag och Mikko var små, haha ;D Det var ju iaf rätt kul att se hur man såg ut, kläderna!!! haha. Sen var jag ju rätt grym på att dansa också, eller vad säger ni? ;)

I fredags var det bara mys. Först åkte jag och Johan och åt hemma hos hans mamma, jättegott var det :)
Efter det kollade vi på idol med Mikko och Alexandra. Rätt person åkte ut tycker jag. Det går rätt bra det här. Först Carolina och sen Camilla, nästa gång får det vara Rabihs tur tycker jag. Efter idol var vi trötta och gick och la oss.

I lördags åkte jag och älskling på lite uttflykt :) Åkte dit vägen förde oss kan man säga. Först till Ulriceham, stannade och åt och sen åkte vi vidare. Körde förbi ullared, varberg och så.. :P Stannade i Kungsbacka och sa hej till Sofia, Lina och Ida :) Sen åkte vi hem. Mysigt att bara åka iväg en dag utan att tänka på ngt annat <3 . När vi kom hem gjorde vi iordning oss lite och sen åkte vi till Jarno och Karin. Karin hade lagat en jättegod tacopaj, fin var den också :)  Efter maten spelade vi nintendo wii och drack några öl. Det är så kul! ;D och bra träning också.
Jocke hämtade och körde hem oss vi halv 1.

På söndag blev jag så jävla chockad!!!!! Johan och jag vaknade vid halv 11, haha! Måste vara rekord. Men det var skönt att sova ut även om jag fortsatte vara slö hela dagen. Mådde lite dåligt och hade ont i halsen också, så säkert drf jag inte var helt pigg heller. Samma med Johan =/ Men idag mådde båda bättre iaf som tur var.
Tråkigt att behöva åka tillbaka till skolan bara. Men som sagt nästa vecka är det lov ;D

Nu börjar jag snart min lektion här :) Småföretagande =/ ska gå runt och göra marknadsundersökning.. Gå in och kolla våran företagsblogg. Perfectlisi.blogg.se


Ha det så bra !

Fredag ;D

Hej!
Sitter i skolan, har svenska. dem diskuterar när arbetet ska vara inlämnat. Och som jag sa bara för att jag har gjort klart det tills idag så får man längre tid på sig!!! typiskt.. Aja nu har jag iaf gjort det och behöver inte tänka på det. Men jag och Sofia finns med i baktankarna att vi var dem ända som var klara i tid sa våran svenska lärare ;D det känns ju iaf bra!

Hoppas att dagen går fort så att jag kan komma hem fort. Ska hem till Johans mamma och äta mat, och sen blir det mys och godis framför idol :) Imorn ska vi hem till Jarno och Karin och äta och dricka lite :) Men på dagen tänkte jag OM jag orkar plugga lite matte och övningköra.

Ne nu får jag avsluta det här ;D
ha det bra

hjälp mig nu :)

Hej :)
Idag har jag pluggat, varit hemma hos farmor och ätit god mat och åkt tillbaka till frillesås. Äntligen fredag imorn :) och äntligen har jag gjort klart allt som skulle göras i skolan den här veckan, eller ja förutom matteplaneringen men det gör jag imorn i skolan på studietiden.

Hm jag har ett problem. Jag har ett skärp som man har i midjan med nitar på... och jag har sett en tjej som hade nitarna fram och en som hade dem där bak. Jag har hela tiden trott att man ska ha dem där bak för att knäppningen sitter fram och det brukar den ju göra på skärp? + att jag tycker det ser lite dumt ut att ha nitarna där fram, eller? Någon som vet, haha :P


Ser inte det väldigt dumt ut att ha nitarna där fram? :O


haha jättesnygg bild, not! men var tvungen att visa :P


andra hållet :)

help me ;D


Nu ska jag kolla på mammas pojkar på teven :)
hej!

Hem till sjuntorp idag :)

Hej!
Fan vad kallt det var imorses, -7 grader, brr blir ju bara kallare och kallare, så idag åkte tjocka vinterjackan på (Y)

Och äntligen är nagelprovet avklarat också :) Känns bra att ha gjort klart två prov denna veckan. Nu är det bara svenskainlämning på fredag som jag inte har så mkt kvar på. Och sen affärsplan och en till uppgift till nästa vecka och efter det är det lov :D

Har håltimma nu,sen ska jag ha dubbla stylistlektion :) Ska öva på Modellering, shading och dusting idag. Efter skolan åker jag hem till älskling :D <3


<3

Känner att jag tar ledigt från pluggandet idag och gör kvar svenskan imorn :)
Ska även hälsa på min kära farmor imorn, hinner aldrig det =/ Så imorn har jag lovat. Hon ska laga god mat också :) Hon lagar alltid god mat!


tja

längtar till imorn!

Hejsan!
Sitter i skolan, har haft Svenska prov nu på morgonen och det gick bra tror jag :)
Nu har jag egentligen inga fler lektioner idag, men jag ska gå på "mattestugan" KUL! Sen åker jag "hem" till frillesås och efter och där blir det bara ännu mera plugg :S Längtar tills imorn då jag får åka hem till min älskling <3 Som är den bästa i hela världen! Går inte att bekriva med ord hur tacksam jag är över att du alltid finns där!

ha en bra dag:)

Hej!

Sitter på mitt rum, pluggar, fryser och har rätt jävla tråkigt :O Fast nu fick det bli en paus från pluggandet.
Svenska prov imorn, nagelprov på onsdag och svenska inlämning på fredag :S mkt att göra nu. Men det får gå. Är ju som tur är snart lov :D Längtar så mkt!!!

Hm ja sitter och funderar på vad mer man ska skriva? Känns som det dåliga inte ens är värt att lägga någon energi på just nu.

Ne fan har inget vettigt att säga, min dag har varit jävligt boring! Ha det gött hej :)


Gör helgerna längre!

Hej!
Fan vad jag älskar helgen, synd bara att den är så kort. Det är svårt att inte tänka på att man snart ska tillbaka till helvetes veckan igen, men när jag väl är hemma är det underbart. Jag får vara med den ända som får mig att må bra just nu<3

I Fredags var det mys med Johan, mamma och pappa. Vi kollade på idol och åt godis :) Sen åkte jag och Johan ut en liten stund och tjöta med Jocke, Linus, Mikko och Alex. Båda var trötta och slocknade ganska fort när vi kom hem.

Igår fick Johan äntligen sin efterlängtade bil, så det blev lite åkande och det var kul :)



På dagen var jag även och shoppade lite med mamma :) Köpte nya leggins, knästrumpor, en kofta och ett par vita strumpbyxor (Y)


mammsi :) <3


kläder :P synd inte så bra men..


På kvällen var det fotboll hos Jimmy. alla förutom jag, Johan, Mikko Alex, Aztor och hm vet var det mer? :O A minnet är jämt så bra (Y) stannade kvar efter fotbollen också. Det är synd att vissa ska få göra som dem vill utan att få höra någon skit efter det, medans andra är tråkiga och torra. Hur kul känns det då att gå ut och umgås? Till slut känner man sig bara tvingad till det. Om alla bara kunde vara lite glada för andras skull! Om nu någon inte vill bete sig precis som någon annan vill så är det väl inte hela världen. Låt folk göra vad dem vill! Det ni håller på med är bara avunsjuka. Jag tycker det är jävligt tråkigt. Vart tog den gamla goda vänskapen vägen? ..
Alla som läser kanske inte förstår vad jag menar, men det finns några stycken som jag vet förstår och kan ta åt sig av det här. Varför ska en sånhär grej få mig att tycka illa om er, för det gör jag ju egentligen inte! =/

Idag har jag vart med Johan på jobb, pluggat och slappat lite. Nu ska vi snart ut en sväng, så drar mig härifrån nu, Åker tillbaka till Kungsbacka imorn på morgonen :)

Vänskap är att finnas där för varandra oavsätt vad, att glädjas åt varandras välgång och att förstå

hej !

Hej!
Idag blir det ett kort inlägg!
Idag har jag vart i skolan, hade idrott och om jag får träningsvärk väntar massage imorn när jag kmr hem ;) Låter hur härligt som helst så jag vet redan att jag kommer ha så ont så jag knappt kan röra på mig imorn!
Hade redovisning i arbetsmiljö och säkerhet om droger idag också :) Precis skrivit klart lite reflekteringar som skulle skickas in innan midnatt också. Nu ska jag läsa lite i min svenskabok inför ett arbete som ska vara inlämnat nästa vecka och jag inte börjat på =/ Sen blir det sova så det snabbt blir fredag och jag får åka hem <3
Nervös inför kompliteringsuppgifterna i matten imorn bara + ett litet svenska prov :S aj då. Får se hur det går..
 Men ha det så bra

Fika med Lisa, Sara & Nicolina :)

Hej!
Åh vad skönt det var att få sova bredvid älskling inatt, sover så mkt bättre då :) Synd bara att han fick åka på 2 jobb inatt =/ 
Imorse gick jag upp vid halv 9, gjorde i ordning mig, diska lite :P och sen gick jag hem. Skulle ta bussen 10:20 men Lisa hade försovit sig. Som tur har jag en snäll mamma som snart kommer och hämtar oss och kör upp oss till stan. Ska fika med Sara och Nicolina :) Har ju inte hunnit se Nicolina än =/ Finns ju aldrig tid. Men nu när jag äntligen var ledig från skolan får jag passa på (Y) Efter jag fikat med dem ska jag förhoppningsvis träffa älskling och äta någonstans med honom, ifall inte han har jobb utanför trollhättan.

Men nu ska jag iaf dra mig ifrån datorn eftersom mamma kommer när som helst. Ha det så bra

gymnasiemässan idag igen

God morgon :)

Såhär snygg kan man va när man ska gå ut på kvällen och det är jävligt kallt (Y)

;D

Och såhär snygg kan man vara innan man ska sova, med idominsalva på läpparna (Y)

Men nu är det en ny dag..

Och idag är det svart som gäller på gymnasiemässan. Alla som går på drottningblanka ska ha svarta kläder på sig och en lapp på ryggen där det står Drottning blanka (Y) hehe. Kände mig väldigt svart så fick ändå ha ett halsband till :)






Tjena mitt bena!
Sov med inbakad fläta också så har lite lockigt hår idag :) Ser tjockare ut och det gillar vi (Y)

Hem efter gymnasiemässan (Y)
Nu ska jag äta frukost. ha det bra


Gymnasiemässa!

Hej på er :)
Idag har jag vart på gymnasiemässan på Svenska mässan. Har stått i montern hela dagen och berättat för folk om skolan och så. Blev lite trögt mot slutet, men ändå skönare än att vara i skolan.




Jag tänkte snart plugga lite, har svenska prov på fredag =/ och matte kompliteringsuppgifter. Vet fortfarande inte hur jag ska göra med matten, sån jävla beslutsångest!! :S

Kollade resultatet för naturkunskapsprovet nu också, hade fått 33/34 poäng, mvg :) (Y)

Imorn är det gymnasiemässa igen, men då ska jag sminka till modevisningen och sen gå runt och locka folk till våran monter och sminka lite så folk får se vad vi gör typ:) Efter det åker jag hem till Sjuntorp eftersom jag är ledig på onsdag :) Så får mysa med älskling imorn kväll, han har tyvärr jouren så får hoppas att han inte har allt för mkt jobb. På onsdag ska jag träffa Lisa :) och sen åker jag tillbaka hit igen =/


Jag och Sofia (:

hej



fredag

Hej!
Idag känns det som en lyckad dag. Men ändå är jag glad nu på någon konstigt vänster, kan det ha att göra med att jag är hemma? :D A jag tror det, eller är ganska säker (Y) Älskar att vara hemma!!
Okej då ska jag berätta om min dag..
Började med mattelektion, jag blev helt nere så fort jag gick in i lektionssalen för jag vet vad som väntade mig. IG på provet!! Våran lärare Dorota som förövrigt är väldigt snäll, jag tkr om henne :) frågade om vi ville ha proven i början eller slutet av lektionen och alla ville ha det direkt, inklusive mig själv, men jag ångrade mig fort, ville inte att alla skulle se att jag misslyckats. Så jag satt där hela lektionen, tårarna rann, utan att jag ville det men det gick inte att få stopp. Men jag visste hur mkt jag pluggat för provet och skulle få göra det igen till omprovstillfället. Sen har vi så mkt annat också så orkade verkligen inte.. Och i slutet av lektionen så fick jag se mitt prov, och som jag visste hade jag fått ig. MEN det finns något bra i det hela, det var så nära och hon tyckte bara allt var slarvfel så jag behöver inte göra omprov :) Det räcker att jag gör några kompliteringsuppgifter istället. Jag sa att jag ville hoppa av för jag inte känner att jag kommer klara det. Men Dorota och Sofia övertalade mig att ge det en chans och sa att jag skulle klara det. Så jag vet inte om jag är smart eller dum som går kvar nu. Men får helt enkelt pina mig ett halvår och sen tänka att jag aldrig i hela mitt liv behöver räkna matte mer. Fan vilken härlig känsla ;D hehe.. Nog om matten.
Vi hade även naturkunskapsprov idag. Dorota som jag även har i det ämnet sa att jag kunde få göra det på måndag eftersom jag inte mådde så bra idag om jag ville. Men jag bestämde mig för att göra det idag ändå. Annars får jag bara plugga i helgen och det orkar jag inte. Jag var helt inställd på att det skulle gå skit, men vet ni? Det kändes skit bra :D så nu väntar jag bara på resultat. Helt plötsligt vände lyckan :)
Men vet ni vad smarta Ida gör när hon kommer till Gbg då?
Jo jag satte mig på Sofias tåg först för att vänta på mitt, sen går jag typ 20 i 4 till mitt eget tåg. Jag letar upp Trollhättan/vänsersborgs tåget (tror jag) . Det stod det på skylten och jag gick på tåget. Och jag hinner precis sätta mig så åker det iväg, shit tänker jag, klockan är väl inte så mkt? Så kollar jag upp, och vet ni vad det står? UDDEVALLA C. haha va fan! Dem måste ha ändrat på skylten precis när jag kom eller ngt. För jag är 110 % säker på att det stod Trollhättan. Aja så jag fick åka en liten annan väg idag, men det var ju trevligt. Mamma hämtade mig i Uddevalla. Och det tyckte jag var bra för hon fick för sig att stanna på Överby påvägen hem för hon ville köpa en tröja på gina tricot. Och då fick även jag mig en ny tröja och ett skärp till midjan :D Så min dag har helt plötsligt blivit en bra dag :D och det bästa av allt, det är att jag fått pussa min älskling <3 Och snart kommer han hit, mys :)

Nu har jag skrivit långt. Men ha det så bra :)

Med allt dåligt kmr ngt bra

4 månader med älskling <3

4 månader idag med älskling<3

Sitter i skolan, ingen bra dag.. Längtar tills ikväll då jag får komma hem till Johan :)

Ha en bra helg

längtar tills imorn

Tja :)

Ligger här hemma i min säng och fryser samtidigt som jag är inne och lyssnar på idol på tv4.se/idol. Så otroligt många bra i år. Svårt att säga vem favoriten är. Men jag gillar Eric, Erica, Moa, Mariett och Calle väldigt mkt:)

Åkte hem tidigare från skolan idag eftersom jag mådde dåligt..
Har mått dåligt hela veckan faktiskt, förutom igår. Kan bero på att Johan var här och fick mig att må bra :)
Mamma ringde precis också, hon sa att vi kanske får köpa ett annat busskort till mig nu som jag kan åka på när som helst hemifrån eftersom jag egentligen inte vill vara här.. Då kan jag ju komma hem ngn gång i veckan också och få ny energi till att orka skolveckorna. Nu känner jag mig bara sur och grinig och trött på allt hela tiden. Helgerna är underbara förutom att dem är alldeles för korta.

Imorn åker jag äntligen hem igen :) När skoldagarna är slut på fredagarna och jag sätter mig på tåget hem sitter jag alltid och ler för mig själv hela vägen, för då vet jag att jag snart är där jag helst av allt vill vara igen, hos han som gör mig glad och får mig att må bra <3 Önskar att tiden kunde stanna när jag låg där i armarna på dig älskling. Det var underbart att ha dig här igår, även om du åkte imorses igen :( Jag längtar tills imorn så oerhört mkt. Trodde aldrig att man kunde sakna en person efter så kort tid så mkt.

Ska snart sätta mig och tamburera lite på min peruk lite. Det var ett tag sen nu =/
Sen plugga naturkunskap, så jävla boring!! Men måste tyvärr. Prov imorn..

bye

Johan vill bara säga detta!
Du är det bästa i hela världen. Jag kan vara mig själv tillsammans med dig, du får mig verkligen att må bra. Du är så underbar och finns alltid där för mig. Förlåt om jag ibland är sur och grinig. Det beror inte på dig, för du är den bästa killen i hela världen. Tänk att jag har en sån otrolig tur som har dig, och att du alltid orkar med mig <3
Jag skulle inte kunna föreställa mig ett liv utan dig. Även om jag inte bor så nära dig nu och vi inte träffas så ofta längre kommer jag aldrig glömma dig eller tröttna på dig. Du får aldrig tro det!
Det finns inte ord för hur mycket du betyder för mig.
Jag kommer föralltid vara din, om du föralltid vill vara min. Jag älskar dig av hela mitt hjärta <3



RSS 2.0