trebensfransar

nu har vi börjat komma igång lite mer i skolan så snart kommer det upp sminktips här :) Än så länge har vi kört lite repetition sen förra året. Satt på trebensfransar och sminkat lite dag och kvällsmakeup på tid. Riktigt kul faktiskt.


Trebensfransar är ju några stycken fransar som sitter ihop, som man sätter på en och en. Antar att namnet kommer ifrån att det är 3 fransar som sitter ihop, men det kan vara några fler på en, precis som här.
På den här bilden har man satt på 3 stycken trebensfransar.
Trebensfransar ger naturligare fransar än vad vanliga ögonfransar gör eftersom dem ligger så "perfekt" 

Det är ganska svårt genom att skriva berätta hur man ska sätta på fransarna, men jag ska försöka.

1. Ta ur fransen med en pincett ur förpackningen och lägg på ett jämt underlag. Tänk på att ta tag i fransen längst ner i roten så du inte förstör fransen när du drar i den.

2. Ta sedan tag i någon av dem mittersta fransarna med din pincett. Doppa roten i lite limm och sätt sedan på fransen på ögat.

3. Se till så att fransen inte hamnar på ögonlocket eller under fransarna. Den ska in emellan dina egna ögonfransar så att det ser ut som att det är dina egna.

4. Var noga med att fransarna lägger sig i rätt riktning med dina egna.

5. När du ska sätta på nästa trebensfrans kan du tänka att den första trebensfransens sista frans ska ligga precis bredvid den andra trebensfransens första frans. På bilden har dem lite längre mellanrum, men för att få det att se så naturligt ut som möjligt sätter man dem ihop med varandra.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0