Kommer man alltid undra om man gjort rätt?

Livet är verkligen komplicerat ibland.
Hur vet man om man gör rätt val i livet? och när vet man om de val man gjorde var rätt?
Om man känner något dåligt, ska man vänta och hoppas på att känslan går över eller ska man göra det man känner och kanske komma på senare att det var fel? Och vem säger att känslan var dålig från första början?

Ska man hela livet gå runt och tänka på andra eller kan man ibland vara egotrippad och bara tänka på sig själv? Eller om man tänker på sig själv och gör det man känner, kommer man då bli ännu mer förvirrad och aldrig bli nöjd ändå?

Kommer man undra hela livet på om de val man gjort var det bästa för en själv, eller går den känslar över med tiden och allting känns helt bra oavsett hur man lever?
Vem säger när man är lycklig och när man är olycklig, hur vet man det?
Kan man bli lyckligare än man redan är eller kommer det bara bli värre om man försöker ändra på något?
Även om man har allt man behöver vill man bara ha mer? Är man dum för att man tänker så?

Om man har tankar i huvudet som man vill släppa kommer det någonsin att lämna ens huvud eller kommer det alltid leva med en? Kommer man isf klara av alla tankar eller kommer det göra en galen till slut?

Borde man göra det man tänker eller borde man bara låt det vara?
Om det inte går att få allt hur vet man då vilket som är bäst? Hur vet man att man inte gör fel val? Om man bara fortsätter leva som man gör, kommer då svaren till en till slut eller måste man själv prova?

Vad händer om de val man gör är inte är bra?
Om man redan har det bra men bara vill prova det andra för att man måste och det visar sig att det var helt fel, vad gör man då?

Om man bara vill leva som man gör, men vill sluta tänka på allt dåligt som hänt tidigare i livet hur gör man då? Hur gör man om man redan vet hur man vill leva? Eller vet man egentligen någonsin hur man vill leva?

Vem svarar på alla frågor, hur vet man att frågorna någonsin kommer bli besvarade?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0